Arctica 09.06.2014 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Oooo kochanieńka... to to mogę Ci zagwarantować! Na milion procent nie chcesz się zamienić na kręgosłupy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.06.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No w sumie tylko od czasu do czasu mnie się daje we znaki więc już nie ma co narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.06.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 czy dobrze zrozumiała, że Hugo już nie będzie rozrodowy tylko wełniasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.06.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ja zrozumialam, ze Hugon zostal zaszczepiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.06.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Za to Vito nie będzie dręczył matki i ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.06.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Tyż tak zrozumiałam jak Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ewa zbyt uczona to i czytanie ze zrozumieniem zabyła;) Chociaż odjajczenie Hugona kuszące oj kuszące:p... ostatnio z mężowatym na wojennej ścieżce pluj chadza:lol2: no posiusiać się można ze śmiechu:rotfl: Tarcia nie mam czasu na zdjęcia... zasiadłam do kołowrotka... przędzenie jest tylko ociupinkę łatwiejsze od... teorii względności:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 No dobra masz parę... chyba z wczoraj:D... mało artist bo z telefonu i z braku czasu:p... płatkowe smaczliwości odwzajemniają się za wczesnowiosenne pokucie, przychlastanie znaczy... kwitną jak jeszcze nigdy:D ostróżki w tym roku przerosły okienko... sięgają do dachu:D wcale (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nie pachnący jaśminowiec WONNY :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Co za ogród na pociechę mój jeden też nie pachnie ale czy Ty pociechy potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 No i co Ci rzec? PKP! A z tych łubinów kolorowych to koniecznie proszę zebrać nasionka jak będą i do Depsiowa przysłać, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 rzeczywiscie PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 No przestańcie:oops: trawa po kolana, a chwaściory po pas:rolleyes:... Depsia zdążyłaś bo dzisiaj ścięłam większość... tylko tych pod stajnią mi się nie kciało:p... to zostawię Gosieńko... po to sadziłam pod sypialnianym oknem coby mi pachniał i co:confused:... ot psińco! Nie wywalę bo za ładny... taki zgrabniutki krzaczor... dosadzę se pachnącego... jak znajdę w szkółce jakiejś zakwitniętego i poniucham, już się nie dam nabrać na wonność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 mój nowy nabytek landrynkami pachnie - jaśminowiec lemonei - pachnący przyznaj się z pod których ogonów rozrzucasz po ogrodzie, że tak wszystko rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Najczęściej spod moich ukochanych... koniowatych znaczy:rolleyes: tylko róże prawdziwną gnojowiczkę dostają... krowinkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 moje jasminowce o dziwo pachna mam kilka odmian, wiekszosc za chwile skonczy kwitnac ale jeden jeszcze kulek nie otworzyl, ten pachnie najmocniej choc najmniej efektowne ma kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.06.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Bo właśnie pamiętam, że najbardziej pachniały takie najnormalniejsze z pojedynczymi kwiatkami... pachniały... dlatego kupiłam normalny, pojedynczy... ale na pociechę mam krzaczor chyba ze stuletni, jeszcze po poprzednich właścicielach ziemi... I TEŻ NIE PACHNIE!!! Właściwie to nie wiem co to za pocieszenie:rolleyes:... Kręcę, kręcę... kręcę!!! na kołowrotku ofkors:lol: zaczynamy się lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.06.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 czekam na fotę choć trochę tego kogla-mogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Pikczera prząśniczki dowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 tuz za progiem naszej wioski jest szkola rolnicza, maja tam obledne wielkosciowo i pachnaco jasminowce. pamietam tez z dziecinstwa w moim malutkim miasteczku u kolezanki w starym ogrodzie byl jasminowiec, ktory wrecz odurzal zapachem. wtedy na te krzaczki mowilo sie trupki, nie wiem czemu? moze dlatego, ze pelno roslo ich na starych cmentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.06.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts