Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Te też są niebieskie:yes:... te lilie chociażby:sick:... nie wiem, obawiam się, że ten typ tak ma, dupna jakość po prostu.

Na poprawę humorku pojechali my do Szmita, będzie kryptoreklama... bossssski ogród... aż się dopytywałam ile osób tam pracuje. Wszystko tak wyćmukane, wylizane... trawniki stanowiące ścieżki mogą konkurować z najszlachetniejszymi dywanami perskimi i obawiam się, że mogły by wygrać. Jeszcze nie widziałam czegoś takiego!

Przytaszczyliśmy pełen samochód krzaczorów, głównie hortensji... i już nawet wiem gdzie mężowaty ma je powsadzać, to zawsze strasznie trudne zadanie było... znaleźć miejsce dla nowych zielonych, a tym razem jakoś sprawnie poszło:D

A później byliśmy na wystawie zwierząt hodowlanych:wiggle:

Naszych krówek co prawda nie było ale sobie pooglądałam... jedna krówka była wielkości konia! dosłownie! i jedna w wysokiej ciąży... szersza niż dłuższa bo niż wyższa to na pewno. Ważyła bagatela 900 kg i podczas ostatniej laktacji dała uwaga! 12 tys litrów mlesia!

Pewnie Was to mało interesi ale dla mnie niesamowite!

I koniki były! Normalne... i takie ułańskie polskie półkrwi... żeby moja Kalinka nie wiem jak szyję do góry wyciągała to i tak nie dotknęła by od spodu brzucha tych potworów! Jeszcze koniki polskie, albo hucuły... ale takich olbrzymów to bym się chyba bała. Przestałam nie dowierzać opowieściom jak to koń wziął faceta za kołnierz i odstawił na bok, te spokojnie dały by radę:yes:

Wolę swoje... kieszonkowe:p...