Arctica 22.06.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 ale skończmy już ten temat proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Piękny duecik, piękny!!!! Ściskam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.06.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 A ja dopiero przeczytałem. Echhhhhh smutno mi wybacz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Braza, Izuś... Tym razem wydłubałam coś dla starszych dam:) będę skromna... jestem nim zachwycona:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 nie wierzę własnym oczom.... poproszę o link do sklepu czy można zamówić kapinkę wełny, takiej co się nie dała uprząść by sprawdzić reakcję alergika na wełnę (wiem niby, że nie alergizuje, ale to taka głupia choroba, ze nigdy nie wiadomo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Szal jest absolutnie fantastyczny! Padłam z zachwytu, teraz będę po nocach gryzła pazury, że mnie nie stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Gosiek w przyszłym tygodniu na all... no chyba, że nie chcesz czekać na moje metki bo pięknie zapakowany już jest;) Kapkę runa mogę Ci wysłać tylko czy to pozwoli stwierdzić? Nie potrzebny większy ewentualny alergen? No i czy dodatkowo na kurz uczulona nie jesteś bo ja piorę runo dopiero w przędzy, a takie ze zwierza to zakurzone porządnie:D Depsia siem cieszem, że się podobywuje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 To dla dziecięcia mojego. Sama sobie mogę uprać parę kłaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.06.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Buuuuuuuu.... Sama dziergasz takie buciki i szale??????????????????????????????????????????????????:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 szal zajefajny, w moim guscie. beda inne kolory? jasniejsze? i poczekam na reakcje Goskowego dziecia. ale szalik cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Tarcia... mogą być Czokitowy albo Hugowy, jeśli chcesz dokładnie ten model bo w tych kolorach aktualnie robią się inne wzory szali:p... mi osobiście najbardziej podoba się właśnie Channelkowy kolor, socystej gorzkiej czekolady:lol: Rasia... nooooooooo siaaaamaaaa:wiggle: Gosiek adres na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Arctico,witam u Ciebie,no musiałam cudeńka robisz:)będą jasne cardigany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.06.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Przepiękny jest ten szal. I jaki wzór ma śliczny ! Ania jak ty wszystko potrafisz? Ja to nawet drutów w rękach utrzymać nie umiem nie mówiąc już o równych oczkach a tu jeszcze wzorek :no: nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ja bym chciala wiedziec czy mnie na taki szal stac mysle juz o prezencie pod choinke dla mamy :D:D moze uzbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Arctico,witam u Ciebie,no musiałam cudeńka robisz:)będą jasne cardigany? Najjaśniejsze w kolorze Hugona mojego, znasz go:D... zdjęcia wcześniej w dzienniku o! kolorek w kapciuchach możesz oblukać. Natomiast cardigan tylko na zamówienie, znajdujesz sobie focię tego co Ci się podoba, omawiamy szczegóły, przędę i robię To za duża rzecz żeby robić na skład, czapki, szaliki, szale, kapcie, skarpety... ale swetrzysko to już gusta i guściki, o których jak wiadomo się nie dyskutuje, i nie to ładne co ładne. Przepiękny jest ten szal. I jaki wzór ma śliczny ! Ania jak ty wszystko potrafisz? Ja to nawet drutów w rękach utrzymać nie umiem nie mówiąc już o równych oczkach a tu jeszcze wzorek :no: nie ma takiej opcji. Przecież Ci mówiłam, że ładny:p Rudy liściowy Czokitowy "się robi";)... wiewiórka z kroplą miodu, pamiętasz:D ja bym chciala wiedziec czy mnie na taki szal stac mysle juz o prezencie pod choinke dla mamy :D:D moze uzbieram Spoko stać Cię W przyszłym tyg. na all, no chyba, że kcesz na priva:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 daj na priva, bede sie z mama w sobote widziala to zapytam czy by chciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.06.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Arcti-pozwoliłam sobie na priva:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.06.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.06.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 rudy szal się robi??? To ja chcę cenę wiedzieć. Jakby co, to zamówię, choć cena kluczowa, bo przed urlopem jestem, po urlopie byłoby łatwiej... Tylko czy aż taki ażur daje choć trochę ciepła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts