Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:jawdrop: nie wierzę własnym oczom.... poproszę o link do sklepu :yes:

czy można zamówić kapinkę wełny, takiej co się nie dała uprząść by sprawdzić reakcję alergika na wełnę (wiem niby, że nie alergizuje, ale to taka głupia choroba, ze nigdy nie wiadomo)

Gosiek w przyszłym tygodniu na all... no chyba, że nie chcesz czekać na moje metki bo pięknie zapakowany już jest;)

Kapkę runa mogę Ci wysłać tylko czy to pozwoli stwierdzić? Nie potrzebny większy ewentualny alergen? No i czy dodatkowo na kurz uczulona nie jesteś bo ja piorę runo dopiero w przędzy, a takie ze zwierza to zakurzone porządnie:D

Depsia siem cieszem, że się podobywuje:lol:

Tarcia... mogą być:rolleyes: Czokitowy albo Hugowy, jeśli chcesz dokładnie ten model bo w tych kolorach aktualnie robią się inne wzory szali:p... mi osobiście najbardziej podoba się właśnie Channelkowy kolor, socystej gorzkiej czekolady:lol:

Rasia... nooooooooo siaaaamaaaa:wiggle:

Gosiek adres na priva :yes:

Arctico,witam u Ciebie,no musiałam :D cudeńka robisz:)będą jasne cardigany?

Najjaśniejsze w kolorze Hugona mojego, znasz go:D... zdjęcia wcześniej w dzienniku

o! kolorek w kapciuchach możesz oblukać.

Natomiast cardigan tylko na zamówienie, znajdujesz sobie focię tego co Ci się podoba, omawiamy szczegóły, przędę i robię:D

To za duża rzecz żeby robić na skład, czapki, szaliki, szale, kapcie, skarpety... ale swetrzysko to już gusta i guściki, o których jak wiadomo się nie dyskutuje, i nie to ładne co ładne.

Przepiękny jest ten szal. I jaki wzór ma śliczny ! Ania jak ty wszystko potrafisz? Ja to nawet drutów w rękach utrzymać nie umiem nie mówiąc już o równych oczkach a tu jeszcze wzorek :o:no: nie ma takiej opcji.

Przecież Ci mówiłam, że ładny:p

Rudy liściowy Czokitowy "się robi";)... wiewiórka z kroplą miodu, pamiętasz:D

ja bym chciala wiedziec czy mnie na taki szal stac :D mysle juz o prezencie pod choinke dla mamy :D:D:D moze uzbieram ;)

Spoko stać Cię:yes:

W przyszłym tyg. na all, no chyba, że kcesz na priva:rolleyes:

rudy szal się robi??? To ja chcę cenę wiedzieć. Jakby co, to zamówię, choć cena kluczowa, bo przed urlopem jestem, po urlopie byłoby łatwiej... Tylko czy aż taki ażur daje choć trochę ciepła???