Gosiek33 25.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 rudy szal się robi??? To ja chcę cenę wiedzieć. Jakby co, to zamówię, choć cena kluczowa, bo przed urlopem jestem, po urlopie byłoby łatwiej... Tylko czy aż taki ażur daje choć trochę ciepła??? z pewnością, to tak jest że taki ażurowy jest cieplejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2014 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Rudy będzie mniej ażurowy... znaczy ażurowy też, w liście ale na cieńszych drutach się robi to i dziury będą mniejsze:D Jak się zrobi to pofrunie na all, a jak ZA dziurawy to przecież można zrobić każdy inny mniej dziurawy, jaki se szanowna klientka wymyśli;)... No i do zakupu krosna się przymierzam:p to już w ogóle nie dziurawe mogą być Piałam Tarci chyba, że kiedyś miałam bardzo dziurawy w sensie ażurowy sweter z lamy. W największe mrozy go zakładałam:yes:... a zmarźluch jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No i sama widzisz - sprzeda się w try miga! Deszczu porządnego życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.06.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No, zależy od ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.06.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Rudy będzie mniej ażurowy... znaczy ażurowy też, w liście ale na cieńszych drutach się robi to i dziury będą mniejsze:D Jak się zrobi to pofrunie na all, a jak ZA dziurawy to przecież można zrobić każdy inny mniej dziurawy, jaki se szanowna klientka wymyśli;)... No i do zakupu krosna się przymierzam:p to już w ogóle nie dziurawe mogą być napisz tą cenę, bo nie wiem, czy mam myśleć czy od razu czy od razu odpuścić... wiesz, to jest tak - kupiłam sukienkę i buty a mogłam była odłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Matko, ten szal to cudo!!!!!! Arcti, jestem pod wrażeniem!! Daj na priva linka do allegro i jakiś namiar na siebie, zaczyna mi się sweter marzyc ... marzyć powtarzam, bo wszystko sie rozbija o szmal!Ale rękawiczki to zamówię na pewno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2014 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Swetrów na zapas robić nie będę, każdemu się podoba co innego, ale rękawiczki będą... bliżej jesieni:D i skarpety;)... i czapki:p Jak się wystawię to rzucę linę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.06.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ania, a ja znalazłam stronkę na suuuper krówki, które pewnie można byłoby strzyc jak twoje alpaki Te krówki to jak pluszaki ze sklepu wyglądają http://www.lautnerfarms.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 O rany, ale dziwaki - pluszaki! Siedzielim z Sołtysem i z rozdziawionymi gębami oglądalim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2014 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Moje ładniejsze:P i też pluszowe przecież Ogrodziliśmy dzisiaj dużą łąkę... już nie możemy dłużej czekać... przez suszę krowy mają za mało trawy u siebie, muszą zjaść drugi pokos, który miał być na zimę. Wszędzie pada tylko nie u nas... Skoro się już oderwałam od kołowrotka to po ogrodzie przelazłam... bez podlewania to daje radę tylko zielsko:sick:... chociaż też już miejscami podsycha:rolleyes:... muszę chiba się za pielenie wziąć, jak ja się Depsi z takim zielichem na łocy pokażę??? No i trawę trzeba będzie pomalować na zielono:sick:... bo jej się zażółkło:( chociaż kosić nie trzeba:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 mnie sie nie bardzo te linkowane zwierzaki nie podobaja, jakies takie sztuczne u mnie trawa sucha zolte mamy za soba - suche mozna malowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 trawa to pestka... odbije jak deszcze przyjdą za to inne roślinki niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No baaa... nawet trzeba... chyba, że dywan jaki czerwony rzucę i Depsinka nie zauważy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 To o malowaniu było... na inne roślinki bankrutujemy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 na szczescie nie mam zbyt wielu roslinek wodolubnych, glownie sucholubne,te wodolubne sa w takich niewielkich ilosciach, ze nie ma problemu by je podlac. a kora tez jest dobrym trzymaczem wilgoci po podlewaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Żółta trawa to u nas norma - zielona, to dopiero powód do zdumienia w lecie. I nie wiem, czy wiesz, że nie ma zmiłuj, jeśli przyjedziemy, to rewizyta Was nie minie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Dziwne te pluszaki, bardzo dziwne .... O swetrze pogadamy na osobności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.06.2014 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Depsia dobrze mieszała:yes: podlało:D... i jeszcze podobno coś tam lezie:rolleyes: Depsinko... ciągnij tory do siebie bo my to ino pociągiem;)... pełen skład:p Braza... to chodź na stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nie wykręcaj się, to tani argument i przekręt z tym pociągiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts