Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

rudy szal się robi??? To ja chcę cenę wiedzieć. Jakby co, to zamówię, choć cena kluczowa, bo przed urlopem jestem, po urlopie byłoby łatwiej... Tylko czy aż taki ażur daje choć trochę ciepła???

z pewnością, to tak jest że taki ażurowy jest cieplejszy :yes:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rudy będzie mniej ażurowy... znaczy ażurowy też, w liście ale na cieńszych drutach się robi to i dziury będą mniejsze:D

Jak się zrobi to pofrunie na all, a jak ZA dziurawy to przecież można zrobić każdy inny mniej dziurawy, jaki se szanowna klientka wymyśli;)...

No i do zakupu krosna się przymierzam:p to już w ogóle nie dziurawe mogą być:yes:

Piałam Tarci chyba, że kiedyś miałam bardzo dziurawy w sensie ażurowy sweter z lamy. W największe mrozy go zakładałam:yes:... a zmarźluch jestem:D

Rudy będzie mniej ażurowy... znaczy ażurowy też, w liście ale na cieńszych drutach się robi to i dziury będą mniejsze:D

Jak się zrobi to pofrunie na all, a jak ZA dziurawy to przecież można zrobić każdy inny mniej dziurawy, jaki se szanowna klientka wymyśli;)...

No i do zakupu krosna się przymierzam:p to już w ogóle nie dziurawe mogą być:yes:

napisz tą cenę, bo nie wiem, czy mam myśleć czy od razu czy od razu odpuścić... wiesz, to jest tak - kupiłam sukienkę i buty a mogłam była odłożyć.

Matko, ten szal to cudo!!!!!! Arcti, jestem pod wrażeniem!! Daj na priva linka do allegro i jakiś namiar na siebie, zaczyna mi się sweter marzyc ... marzyć powtarzam, bo wszystko sie rozbija o szmal!

Ale rękawiczki to zamówię na pewno!!!!!

Moje ładniejsze:P

i też pluszowe przecież:rolleyes:

Ogrodziliśmy dzisiaj dużą łąkę... już nie możemy dłużej czekać... przez suszę krowy mają za mało trawy u siebie, muszą zjaść drugi pokos, który miał być na zimę. Wszędzie pada tylko nie u nas...

Skoro się już oderwałam od kołowrotka to po ogrodzie przelazłam... bez podlewania to daje radę tylko zielsko:sick:... chociaż też już miejscami podsycha:rolleyes:... muszę chiba się za pielenie wziąć, jak ja się Depsi z takim zielichem na łocy pokażę???:-P

No i trawę trzeba będzie pomalować na zielono:sick:... bo jej się zażółkło:(

chociaż kosić nie trzeba:lol::lol::lol: