Arctica 28.06.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Poćkaj, poćkaj... najpierw Mahomet do góry;):lol: W alpakarni... trzy??? cztery??? pięć!!! tak! zdecydowanie pięć sorki za jakość... jakoś sobie mój sprzęt nie radzi:lol: a jak wracałam to piesy się obgryzały:p Coooo???? Myyyy??? Myyyy nieeeeee:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.06.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 pięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Pięć!!!! Idę na stronę, jeno papieroska sobie zapalę i się psychicznie nastawię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.06.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 O rodzina ci się znów powiększyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 swietne japodryjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 U nas w stodole trzy gniazda w tym roku, w każdym kilka. I nic się nas nie boją, nad samymi głowami na kablu siadają i się huśtają, świrki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.06.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Najwyraźniej czują się bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.06.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No powiększyła... powiększyła... na szczęście te ryje, tfu... dzioby wyciągają i otwierają się nie w moją stronę A dzisiaj jak u krówek byliśmy to chyba z dziesięć sztuk tak niziutko latało... gwiezdne wojny normalnie mi się przypomniały... aż się mężowaty zapytał czy to moje:D... moje jeszcze w gnieździe:) i stado bażanciątek wystraszyliśmy przypadkiem, mamusię i garść fruwajców:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Fajne są, jak tak śmigają pod nogami, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.06.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 na szczęście te ryje, tfu... dzioby wyciągają i otwierają się nie w moją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.06.2014 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Fajne są, jak tak śmigają pod nogami, nie? Bo ja taaaka wiochmenka jestem, że dzisiaj pierwszy raz tak miałam:rolleyes:... niesamowite uczucie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja lubię jak huśtają się nad naszymi głowami (jakieś 20 cm) i ćwierkają coś do nas, opowiadając wszystkie ptasie plotki ze wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.06.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Taaa... a świstak siedzi i zawija w te sreberka:rolleyes: Ty lepiej powiedz co z tym 8??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ania.. dzisiaj byłam w Zakopcu i koło i przed ... widziałam na hali mnóstwo owiec postrzyżonych, od razu pomyślałam o Tobie...... Ty robisz cudeńka z alpak. jak one teraz wyglądają po strzyżeniu?I kto je strzygł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 W moim drewnie złożonym pieczołowicie na zimę przez sąsiada maja gniazdo ... no właśnie nie wiem, co to za ptaszki, ale śliczne. Brązowo-rude, samiec ma czarną głowę z białą plamką, nieduże. No i w związku z tym gniazdem nasze kicie szału dostają, próbuja się tam dostać. Ptaszyny wściekłe, samiec robi się ze dwa razy większy i lata jak oszalały w różne strony - broni gniazda, zrozumiałe. Postanowiliśmy z Tyrionem wspomóc ptaki i własnymi piersiami zastawiamy tę stertę drewna gdy tylko kicie pojawiają się w zasięgu!!! Ludzieeee, za bodyguarda ptaszków robię, na co mi przyszło????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 A ma być 8? Bo my chyba wyjeżdżamy z domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.06.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Moja kumpela znalazła dziś 2 małe pustułki... trzyma w łazience a jutro jadą do azylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Ania.. dzisiaj byłam w Zakopcu i koło i przed ... widziałam na hali mnóstwo owiec postrzyżonych, od razu pomyślałam o Tobie...... Ty robisz cudeńka z alpak. jak one teraz wyglądają po strzyżeniu? I kto je strzygł? Były focie PO:yes:... tulgnij się parę stron wcześniej Strzygł nam baaaardzo doświadczony facio, który strzyże 90 % alpak w Polsce:), znaleziony przypadkiem:D W moim drewnie złożonym pieczołowicie na zimę przez sąsiada maja gniazdo ... no właśnie nie wiem, co to za ptaszki, ale śliczne. Brązowo-rude, samiec ma czarną głowę z białą plamką, nieduże. No i w związku z tym gniazdem nasze kicie szału dostają, próbuja się tam dostać. Ptaszyny wściekłe, samiec robi się ze dwa razy większy i lata jak oszalały w różne strony - broni gniazda, zrozumiałe. Postanowiliśmy z Tyrionem wspomóc ptaki i własnymi piersiami zastawiamy tę stertę drewna gdy tylko kicie pojawiają się w zasięgu!!! Ludzieeee, za bodyguarda ptaszków robię, na co mi przyszło????!!!! U nas gołębie założyły sobie gniazdo na bardzo niskiej jabłoni tuż nad wejściem do końskiej zagrody... no i wytłumacz kocurom, że tam nie można:sick: Na szczęście... dla ptaszków na szczęście została tylko Gomora, a ona ptaszki to niekoniecznie przewiduje w swoim jadłospisie... Klusia najwięcej ptaków znosiła do chałupy:yes: A ma być 8? Bo my chyba wyjeżdżamy z domu... http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/zwierzeta/zwierzeta77_(www.e-gify.pl).gif TAK http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/zwierzeta/zwierzeta77_(www.e-gify.pl).gif SIĘ http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/zwierzeta/zwierzeta77_(www.e-gify.pl).gif CIESZĘ http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/zwierzeta/zwierzeta78_(www.e-gify.pl).gif ... idę pielić http://szablonownia.atcsites.com/grafika/foto/fotki/0004.jpg Moja kumpela znalazła dziś 2 małe pustułki... trzyma w łazience a jutro jadą do azylu Przedwczoraj o zmroku widziałam jakieś ptaszysko w sadzie... myśli mi się, że to musiało być coś sowatego:yes: Edytowane 1 Lipca 2014 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Arcti a ja chyba nie zanotowalam co sie stalo z Klusia? jesli nie na miejscu pytanie to przepraszam z niewiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.07.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 To może ja odpowiem, bo jak się Ania na pielenie udała to może dłuuugo nie wrócić Klusia nowy domek znalazła. U faceta co ma alpaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts