Moose 03.07.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 TARcia.. sszal kiedyś nabędziesz... ale ja potrzymam kciuki za zaciśnięcie pasa i zamknięcie portfela.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ania.. szal ten pierwszy baaardzo mi się podoba.. szkoda, ze ja w takim nie chodzę... ale na razie.. wszystko się zmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.07.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dzięki... Arni po głowie mi chodzi pewien projekcik szalikowy, mocno inny... może i dla Ciebie się nada;) ale najpierw tonę czasu potrzebuję... ma ktoś na zbyciu??? Tarcia nie wiem ozochozi ale trzymam za to co chcesz... bo w końcu nie wiem czy to zaciskanie to dobre czy złe dla Ciebie:D A jakby co to zawsze możesz małżowi przypomnieć, że niebawem masz imieniny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 raczej dobre, prezent imieninowy juz dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Za same dobre ... trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.07.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ale najpierw tonę czasu potrzebuję... ma ktoś na zbyciu??? Ano właśnie... niby mam go więcej chwilowo a jakosik tak nie do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Zdrowiej Arctica bo to strasznie goopio latem chorować!!!!! A wyroby - cudo!!! Ja poważnie myślę o swetrze, musimy pogadać na osobności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2014 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Nooo... ładne... Jak się uda, to pomacam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.07.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A jak ma się nie udać?!?!?!?! Nie ma takiej opcji:no:... towarzystwo już skrzyknięte i potwierdzone... odwrotu BRAK!!! Braza no goopio jak cholera, obecnie jestem na etapie bardzo erotycznej chrypki... ja to mój chłop określił ale ogólnie to już lepiej, jest szansa, że uda mi się nawet chałupę odgruzować na gości:rolleyes:... miłe Panie, białe rękawice zostawiamy w domu:p Co do swetra... a nie miało być poncho???... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Nie bądź niemądra, nie odgruzowuj, bo poczujemy się jak w muzeum... Tyle obrazów i tak czysto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Zdrówka.. ale skoro sprzątasz z erotyczną chrypką .. to kryzys już minął... Ale skąd u Ciebie ta erotyczna chrypka... ????? To Twój Mąż tak Ciebie załatwił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 hmm erotyczna chrypka:cool: mezul twoj chyba chce cie zwabic na male tete a tete:lol2: powrotu do zdrowia i sie prosze nie przemeczac, Depesia to nie Rodzynkowa pewnie bialych rekawiczek nie wezmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.07.2014 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Erotyczna chrypka mi po mega bólu gardła na strunach głosowych została... mężowaty w tym paluchów nie maczał... chociaż trochę??? bo wcześniej on niedomagał, właściwie to dalej kaszle... Depsia obrazy podrabiane, a kurz... znajdzie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.07.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Nie szalej z tym sprzątaniem... Zwierzynę też szorujesz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No właśnie, nie szalej ze sprzątaniem, bo ja białych rękawiczek nie biere, Tarcia dobrze gada! Poza tym - będziemy przecie krótko, nawet nie zdążę zauważyć jakiegokolwiek okruszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.07.2014 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Yetuś powiedział żebym okna do mycia kółeczkami tylko zaznaczyła... na dzień dobry po jednym oblecicie, na do widzenia powtórka i już mi tylko balkonowe do umycia zostanie:wiggle: Nie szalej z tym sprzątaniem... Zwierzynę też szorujesz...? NO PEWNIE!!! Tylko nie wiem czy mi się Nelsio zmieści do pralki... przytył ostatnio:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.07.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Aniu, ale masz cudne maki! Świetnie wyglądają te słupy ogrodzeniowe z kamienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 NO PEWNIE!!! Tylko nie wiem czy mi się Nelsio zmieści do pralki... przytył ostatnio:rolleyes: Musisz kupić pralkę przemysłową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Pozdrów Yetusiów... nie odzywają się ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts