TAR 06.07.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Pozdrów Yetusiów... nie odzywają się ostatnio.... z dobry rok nie pozdrawiac a opiernicz za to dac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Rozmawiałam z Yetkiem w tym tygodniu... żyje i ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 tylko szkoda, ze sie tu nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Pojechali:(:( Dobrze, że jak widać DOjechali:lol: Yetek opierdzielony łosobiście przeze mnie... poprawę... yyyyyyyy.... pod silnym naciskiem obiecał niechętnie... no chociaż pojedyncze objawienie:rolleyes:..... niech się teraz spróbuje nie poddać mobilizacji już ja Go ścignę;) Depsia... :rotfl: uwaga powieje skromnością!!! Tak Jej się u mnie podobało, że gdyby nie kieszonka to by i Sołtysa zostawiła, żeby tylko mieć po co wracać Swoją drogą nie kulawy to i za szybko wracać by nie musiała:wiggle: Sipatki... tu to właściwie o menażerii napisać trzeba bo Iza z Jaśnie Panem Karolusem była... Dziewczyny moje stanęły na wysokości zadania, dumna jestem z nich strasznie... to przecież ich pierwszy kontakt z innym osobnikiem ich gatunku, nie! nie pierwszy... wcześniej chciały zjeść Yorka teściowej:rolleyes:... przyjęły go, Karola godnie acz z pewną dozą nieśmiałości:lol: no i najbardziej to nie mogły się nadziwić nie psu, a... sznureczkowi do niego przywiązanemu:rotfl: to było najdziwniejsze:lol: Za to mój mąż jest dumny z... Gomory!!! Pogoniła Karolowi kota aż nam szczęki opadły... jak Hugonowi na widok Karola... DOSŁOWNIE!!! ale mieliśmy polewkę... echhh... długo by gadać... ale pojechali... szkoda:( Muszę pomyśleć nad otworzeniem ośrodka terapeutycznego dla psów które nie cierpią kotecków:D Gomorcia już je ustawi... kot na psy:lol: Edytowane 9 Lipca 2014 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 wesoło mieliście... Ja w tym roku planuję skok na 2-3 dni nad morze i zamiaruję przez Was skakać z lądowaniem ofkors ( jeśli zaproszenie jeszcze aktualne )... nie wiem co mi z tego wyjdzie ale będę się upierać bardzo, bom 3 lata nigdzie nie była poza swoją wiocho-lasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 No jak nie aktualne:eek:... bezterminowe przecie było:rolleyes: Ciekawe czy Gomorcia na psa wielkości konia też się rzuci:rotfl:... bo koń to chyba jej nie zje cooo???? O dziewczyny jestem jakoś dziwnie spokojna:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Pojechali:(:( Dobrze, że jak widać DOjechali:lol: Yetek opierdzielony łosobiście przeze mnie... poprawę... yyyyyyyy.... pod silnym naciskiem obiecał niechętnie... no chociaż pojedyncze objawienie:rolleyes:..... niech się teraz spróbuje nie poddać mobilizacji już ja Go ścignę;) Depsia... :rotfl: uwaga powieje skromnością!!! Tak Jej się u mnie podobało, że gdyby nie kieszonka to by i Sołtysa zostawiła, żeby tylko mieć po co wracać Swoją drogą nie kulawy to i za szybko wracać by nie musiała:wiggle: Noooo, teraz to będziesz MUSIAŁA osobiście dowieźć rzeczy pozostawione z powodu porannego zamieszania przed alpakarnią! Sipatki... tu to właściwie o menażerii napisać trzeba bo Iza z Jaśnie Panem Karolusem była... Dziewczyny moje stanęły na wysokości zadania, dumna jestem z nich strasznie... to przecież ich pierwszy kontakt z innym osobnikiem ich gatunku, nie! nie pierwszy... wcześniej chciały zjeść Yorka teściowej:rolleyes:... przyjęły go, Karola godnie acz z pewną dozą nieśmiałości:lol: no i najbardziej to nie mogły się nadziwić nie psu, a... sznureczkowi do niego przywiązanemu:rotfl: to było najdziwniejsze:lol: Najśmieszniejsza była Salma, niebotycznie zdumiona i z tego zdumienia prześmiesznie od małego Karola odskakująca z wszystkich czterech łap jednocześnie... :rotfl: Za to mój mąż jest dumny z... Gomory!!! Pogoniła Karolowi kota aż nam szczęki opadły... jak Hugonowi na widok Karola... DOSŁOWNIE!!! ale mieliśmy polewkę... echhh... Pierwszy raz widziałam alpaka. Do tego ŚMIESZNEGO alpaka. Do tego alpaka, któremu rano z niebotycznego zdumienia NAPRAWDĘ opadła szczęka, sami zobaczcie! Omal nie udusiliśmy się ze śmiechu!!! :rotfl: długo by gadać... ale pojechali... szkoda:( Muszę pomyśleć nad otworzeniem ośrodka terapeutycznego dla psów które nie cierpią kotecków:D Gomorcia już je ustawi... kot na psy:lol: Gomorcia to przemiły kotek, który nie wie, dlaczego ten drugi kotek, ten jej wielkości, nie miauczy, tylko szczeka, dlatego woli go sprać, na wszelki wypadek! I chciałam dodać, żę Arctisiowy też niekulawy, a i robotny, mogę pogadać o czasowej wymiance... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 I jeszcze chciałam powiedzieć, że to dobrze, że musieliśmy jechać. Bo ja bym błyskawicznie nabrała z powrotem wszystkich straconych z takim trudem kilogramów. Słuchajcie, jak ona fantastycznie gotuje... Jasoooo... Grzybowa to poezja, a ciasto - puch i niebiański smak! Ludzie, po prostu coś niebywałego. No i ta sałatka z różowym sosem, mniam!!! I jeszcze chciałam też powiedzieć, że pomacałam wyroby z alpaczej wełny! Kapetki dzieciowe przecudne i przesłodkie, a szal... Otwiera się pudełko, i ukazuje się wyrób delikatny jak mgiełka, piękny jak wzór zimowy na szybie, a ciepły jak piecyk brązowy. Jeśli kogoś stać - kupujcie, bo fantastyczna rzecz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 No ciekawa jestem czy ona wiedziała, że to pies:rolleyes:... no trochę więksiejszy był i ciekawe czy dużego psa też sieknie pazurami po dupsku:rotfl:... nie raz:lol::lol: O wymianie zapomnij:P... a zresztą przecież nie lubisz blondynów:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 I jeszcze chciałam powiedzieć, że to dobrze, że musieliśmy jechać. Bo ja bym błyskawicznie nabrała z powrotem wszystkich straconych z takim trudem kilogramów. Słuchajcie, jak ona fantastycznie gotuje... Jasoooo... Grzybowa to poezja, a ciasto - puch i niebiański smak! Ludzie, po prostu coś niebywałego. No i ta sałatka z różowym sosem, mniam!!! I jeszcze chciałam też powiedzieć, że pomacałam wyroby z alpaczej wełny! Kapetki dzieciowe przecudne i przesłodkie, a szal... Otwiera się pudełko, i ukazuje się wyrób delikatny jak mgiełka, piękny jak wzór zimowy na szybie, a ciepły jak piecyk brązowy. Jeśli kogoś stać - kupujcie, bo fantastyczna rzecz!!! Ojej... http://pu.i.wp.pl/k,MzA2MjAzNTMsMTg5NzA1,f,groszki.gif No przestań... dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 O wymianie zapomnij:P... a zresztą przecież nie lubisz blondynów:rolleyes: Po pierwsze primo - przecie to Ty proponowałaś! Po drugie primo - jakie "nie lubisz"??? Lubisz, ale brunetów bardziej lubisz! I nie wstydź się tak, bo przestanę chwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 O przepraszam!!! Ja nie proponowałam WYMIANY... ja mogem mieć dwa:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Bigamistka jedna i na dodatek przestępczyni. I zła okrutna kobieta, co chce mnie na wsi samą bez chłopa zostawić. A co na to wszystko Twojny powie, hę? Ty mi lepiej adres mailowy przyślij, to foty z żurawiami dostaniesz... może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.07.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ależ Wam zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No jak nie aktualne:eek:... bezterminowe przecie było:rolleyes: Ciekawe czy Gomorcia na psa wielkości konia też się rzuci:rotfl:... bo koń to chyba jej nie zje cooo???? O dziewczyny jestem jakoś dziwnie spokojna:)... Koń to jak zobaczy tyle zwierzów to niechybnie zgłupnie i szczęka mu zleci jak alpaku temu... PS Koń jest nieagresywny ale kotów nie zna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 10.07.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Koń to jak zobaczy tyle zwierzów to niechybnie zgłupnie i szczęka mu zleci jak alpaku temu... PS Koń jest nieagresywny ale kotów nie zna... A koń to nie powinien od razu do stajni trafić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2014 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Bigamistka jedna i na dodatek przestępczyni. I zła okrutna kobieta, co chce mnie na wsi samą bez chłopa zostawić. A co na to wszystko Twojny powie, hę? Ty mi lepiej adres mailowy przyślij, to foty z żurawiami dostaniesz... może... Nie chce zostawić tylko chce cobyś po te swoje skarby zadek ruszyła i znów przybyła:rolleyes: Ależ Wam zazdraszczam Nie ma co zazdraszczać... Ty akurat daleko nie masz;) A koń to nie powinien od razu do stajni trafić? TEN koń to akurat niekoniecznie do stajni:rotfl:.. O Osiowym dogu mówimy:p Ratunku!!! Przez Karolusa to kot mi się spsił! Dzisiaj byłyśmy na łące z Gomorcią, z daleka zobaczyła pańcia... najeżyła się, ogon zrobił się taki, że pers by wymiękł... ZAWARCZAŁA (!!!) poznała i złagodniała... qrna aż mi się na pysk cisnęło "bierz go"!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ja bym chciała minę Noego zobaczyć po ataku Gomory... :rotfl: No i jak to "zadek ruszyła"???? Ja już ruszyłam, tak??? Wszyscy widzieli, tak???? Teraz Ty musisz ruszyć, TAK??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2014 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Wiesz, że nie dam rady:( Faktycznie ŻURAWIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts