DPS 10.07.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jak się tak dobrze zastanowisz i dobrze kogoś przekonasz, to... może się i zajmie menażerią na chwilkę. Ja to bym z Jejtkami pogadała. Albo z Jeżami. Albo z Sipatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No i... mówiłam przecie, że żurawie! Nie rozumiem, dlaczego mi się nie wierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Oj tam, oj tam... zaraz nie wierzy... tylko nie dowierza:p Sipatki bez urazy stanowczo za miastowe, Yetki jakby z miesiąc wcześniej u nas pomieszkali to może by się i nadali... a Jeże... jeszcze u nas nie byli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Nie gadaj, że nie masz znajomych, co by 2 dni nie dali rady zwierzów wyżywić i napoić! Nie 2 miesiące, tylko np. 2 dni. no dobra, 2 noce i 3 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.07.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Depsia ja mam problem z upchnieciem 2 bialasow a co dopiero taka menazeria:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Depsia, ja Gruchy też nie zostawię nikomu... Gremlina w ostateczności rodzicom ale Grucha nie... za duży i już! Zresztą w momencie gdy go brałam zdawałam sobie sprawę z ograniczeń jakie niesie posiadanie doga ale nie zamieniłabym go na inną rasę A co dopiero cały zwierzyniec Arctiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Eeee, da się! Agduś ma mnóstwo zwierzaków i daje radę, jak nie rodzina, to koleżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 A jak ma się Agdusiowe "mnóstwo zwierzaków" do 13 krów, trzech koni, trzech plujów i... reszta to już Pikuś Nie ma bata... seneda:no:... TYLKO moja mama mogła by zostać ale ją wrobili w robotę, jak Ci mówiłam. Dobrze, że znalazłyśmy rozwiązanie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Zazdroszczę Wa, tego spotkania, a Depsi to zazdroszczę pomacania alpak .... Qrna tez chcę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Wiesz co? To oznacza, że KONIECZNIE musisz znaleźć kogoś, kogo nauczysz takiej podstawowej opieki i on nie będzie się bał. Bo naprawdę powinno się mieć kogoś, kogo można poprosić. Oprócz Mamy! No. To jak będziesz już wiedziała, co i jak, to daj znać, Alek podjedzie. Brazunia - Hugona nie macałam, ale com się obśmiała to moje, gość bardzo jest śmieszny! I jeszcze do tego to strzyżenie, ma bardzo śmieszny berecik i portki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Wiesz co Depsinko... pewnie to dziwnie zabrzmi, ale no poza wyjazdem do Ciebie (jakbyś bliżej mieszkała:rolleyes:)i to na GÓRA (!!!) dwa dni to ja nie mam najmniejszej ochoty NIGDZIE wyjeżdżać. Tak całkiem, całkiem i naprawdę nigdzie... nawet pomijając wszelkie ograniczenia finansowe to jak bonie dydy NIGDZIE! Nie dam głowy, że mi się to nie zmieni ale póki co jestem najszczęśliwsza w naszym kawalątku świata, a to co robię daje mi 100% satysfakcję. Braza nie widzę przeszkód:wiggle:... T. jest chłopczykiem to i z moimi pannami się nie zagryzą Znacie może sposoba na daliowe karpy? W sensie jak je zasilić??? Jak kupuję to z maleńkiego kawaleńka wyrasta potężna kępa zielonego, a później z naprawdę urośniętej bulwy nic większa:rolleyes:. To chyba jesienią? Nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Właśnie wystawiłam wiewiórkę z kroplą miodu by Czokita... znów będę skromna, qrnia podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Te bulwy to mało co większe urosną, raczej będzie ich przybywać na sztuki, ilościowo. Dlatego potem dalie się dzieli. A zasilasz normalnie, jak wszystkie kwitnące. No i czuję się doceniona ogromnie, że jednak do mnie byś się choć na te dwa dni wybrała! : I ja Cię rozumiem, że masz swój świat i dobrze Ci w nim. Tylko... w życiu różnie bywa i czasem się coś musi... Ale Ty mądra jesteś kobietka, to ja Cię tu uczyć nie będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 No baaaa... na razie na tyle mądra, że nie muszę musieć... czasami na pół dnia muszę... niestety do stolycy...zawsze wracam z bólem łepa, który zaraz za bramą znika:rolleyes: Że same bulwy nie przyrastają to wiem, karpa się bardzo rozrasta, po dwóch sezonach jest z 10 razy większa niż to co kupiłam. Ale z takiej mega karpy wcale nie ma więcej zielonego i kwitnącego niż z tych bździnek co wsadzałam... dlatego się zastanawiam, czy hodowcy nie mają jakiegoś myka na dokarmienie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 PODPISIKI POPROSZĘ:lol: https://secure.avaaz.org/pl/petition/Sejm_Rzeczpospolitej_Polskiej_Zeby_surowo_karac_ludzi_ktorzy_wyrzucaja_swoje_zwierzeta_na_ulice/?aSbDWhb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Podpisane. A czemu właściwie chcesz te dalie dokarmiać? Toż u Was dobra ziemia, po co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 PODPISIKI POPROSZĘ:lol: https://secure.avaaz.org/pl/petition/Sejm_Rzeczpospolitej_Polskiej_Zeby_surowo_karac_ludzi_ktorzy_wyrzucaja_swoje_zwierzeta_na_ulice/?aSbDWhb Bardzo proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Podpisane. A czemu właściwie chcesz te dalie dokarmiać? Toż u Was dobra ziemia, po co...? bo chce by jej w kwiaty i zielonosci szlo a nie w bulewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Arcti, dziel po prostu karpy na wiosnę. Ja swoich nie dzielę,nie chce mi się, ale sąsiadka dzieli i po dwóch sezonach miała piękne, duże dalie z tych podzielonych. Podpisane!!!! Osobiście takich wywalałabym na zbity pysk z domów, a co, niech poczują!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.07.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 PODPISIKI POPROSZĘ:lol: https://secure.avaaz.org/pl/petition/Sejm_Rzeczpospolitej_Polskiej_Zeby_surowo_karac_ludzi_ktorzy_wyrzucaja_swoje_zwierzeta_na_ulice/?aSbDWhb OK, podpisałam, ale co to da? Dopóki nie będzie przymusu czipowania i dopóki straż miejska lub / i policja nie będzie miała prawa walić mandatu za brak oznakowania psa czy kota, to co dadzą przypisy na temat kar za wyrzucenie ? Najpierw trzeba znaleźć własciciela a potem mu udowodnić, że wyrzucił - bez chipa no way Arctica, masz jakąś stronę na al? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts