Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Podpisane. :D

A czemu właściwie chcesz te dalie dokarmiać?

Toż u Was dobra ziemia, po co...? :rolleyes:

Dobra... ale chciałam coby wielkość bulwy była prostproporcjonalna do zielonego i kwiatów

bo chce by jej w kwiaty i zielonosci szlo a nie w bulewki :D

o to to!!!

Arcti, dziel po prostu karpy na wiosnę. Ja swoich nie dzielę,nie chce mi się, ale sąsiadka dzieli i po dwóch sezonach miała piękne, duże dalie z tych podzielonych.

Podpisane!!!! Osobiście takich wywalałabym na zbity pysk z domów, a co, niech poczują!!!!!!

No mnie też się nie chce, dodatkowo każą musiała bym podzielić na min. 10 coby było takie jak kupowałam. A zielska tyle samo z tego mutanta co z kupowanej bździnki. I gdzie ja bym to wsadziła po podzieleniu:sick:... tyle, że teraz doły trzeba kopać, że czołg by schował:rolleyes:

Arctica, masz jakąś stronę na al?

:p

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11389654

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to mam cię w ulubionych. Ale wiem już, co chcę. Taki szal by Czokita ale szerszy, tak na co najmniej 60 cm (60-65), długość ok 160 cm. Patrząc na Twoje ceny, może w 300 się zmieszczę albo niewiele ponad ??? Będzie traktowany jako ocieplacz na bluzkę (zamiast swetra czy kamizelki) a nie jako typowy szal. Miałam taki ponchowaty (z przodu miał guzik) i służył mi wiernie ale się już mocno zestarzał... Masz czas do jesieni ;)

Ja też mam w ulubionych i bardzo poważnie przymierzam się do swetra. Bliżej jesieni powiem, czy mnie stac juz czy dopiero na wiosnę!!!

Trzy dalie posadziłam w donicach. Dłużej dojrzewają, ale jedna właśnie nieśmiało zaczyna kwitnąć - zielonego od zarąbania. Tez doły p.czołgowe kopię ale co tam, one są po prostu piękne !!!!!

Echhhh... zoonoc musiałam w tym roku odłożyć na przyszły:(. Chyba do Ciebie nigdy nie dotrę...:(. Ale jak Ty z bólem głowy wracasz ze stolnicy, to mnie masz akurat na wyjeździe... już ja Cię tego bólu pozbawię, chociaż na drogę powrotną ;):D.

no to mam cię w ulubionych. Ale wiem już, co chcę. Taki szal by Czokita ale szerszy, tak na co najmniej 60 cm (60-65), długość ok 160 cm. Patrząc na Twoje ceny, może w 300 się zmieszczę albo niewiele ponad ??? Będzie traktowany jako ocieplacz na bluzkę (zamiast swetra czy kamizelki) a nie jako typowy szal. Miałam taki ponchowaty (z przodu miał guzik) i służył mi wiernie ale się już mocno zestarzał... Masz czas do jesieni ;)

Mam to traktować jak zamówienie??? Aż do jesieni to mi czasu nie potrzeba, muszę ukręcić prawie kilogram wełny, i na dwie pary skarpet i zrobić te skarpety... myślę, że druga połowa sierpnia... dobrze będzie???:wiggle:

Ja też mam w ulubionych i bardzo poważnie przymierzam się do swetra. Bliżej jesieni powiem, czy mnie stac juz czy dopiero na wiosnę!!!

Trzy dalie posadziłam w donicach. Dłużej dojrzewają, ale jedna właśnie nieśmiało zaczyna kwitnąć - zielonego od zarąbania. Tez doły p.czołgowe kopię ale co tam, one są po prostu piękne !!!!!

Na wiosnę to już chyba z przyszłorocznej strzyży:D...

Też jedną w donicy posadziłam, dwa razy dziennie trzeba podlewać:sick:... w ogóle w tym roku to mojny do szlaucha przyrósł, pada raz na dwa tygodnie, a przy 30 stopniach to wystarcza to na pół dnia:rolleyes:

Echhhh... zoonoc musiałam w tym roku odłożyć na przyszły:(. Chyba do Ciebie nigdy nie dotrę...:(. Ale jak Ty z bólem głowy wracasz ze stolnicy, to mnie masz akurat na wyjeździe... już ja Cię tego bólu pozbawię, chociaż na drogę powrotną ;):D.

:no: nie tym wyjazdem:no:

Górczewską wyjeżdżamy bo w Zaborowie mamy drugi dom... dalej przez Leszno i Sochaczew mkniemy:wiggle:

Mam to traktować jak zamówienie??? Aż do jesieni to mi czasu nie potrzeba, muszę ukręcić prawie kilogram wełny, i na dwie pary skarpet i zrobić te skarpety... myślę, że druga połowa sierpnia... dobrze będzie???:wiggle:

Jak najbardziej zamówienie. A czas to kiedy chcesz, jesień jest powiedzmy umownym terminem końcowym ;)

:lol:... się to nie wkręcam:rolleyes:...

właściwie to lubię to kręcenie... zdecydowanie bardziej jednak dzierganie... ale kręcenie też...

najśmiszniej to jest jak mówię chłopu "idę kręcić" a on mi "całe życie kręcisz":rotfl:

a ja przecież od niedawna dopiero:rolleyes::p

Ewa wzór liściowy? Czy dasz mi się wyżyć na czymś innym??? :D

A wyżywaj się. Liściowy był ciut bardziej... ciepły, niż ta druga pajęczynka, ale się nie upieram. Może być nawet mieszany, na brzegach bardziej pajęczy albo na dole falbaniasty (puściłam wodze fantazji :) )