Arctica 16.07.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Podpisane. A czemu właściwie chcesz te dalie dokarmiać? Toż u Was dobra ziemia, po co...? Dobra... ale chciałam coby wielkość bulwy była prostproporcjonalna do zielonego i kwiatów bo chce by jej w kwiaty i zielonosci szlo a nie w bulewki o to to!!! Arcti, dziel po prostu karpy na wiosnę. Ja swoich nie dzielę,nie chce mi się, ale sąsiadka dzieli i po dwóch sezonach miała piękne, duże dalie z tych podzielonych. Podpisane!!!! Osobiście takich wywalałabym na zbity pysk z domów, a co, niech poczują!!!!!! No mnie też się nie chce, dodatkowo każą musiała bym podzielić na min. 10 coby było takie jak kupowałam. A zielska tyle samo z tego mutanta co z kupowanej bździnki. I gdzie ja bym to wsadziła po podzieleniu:sick:... tyle, że teraz doły trzeba kopać, że czołg by schował Arctica, masz jakąś stronę na al? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11389654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.07.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 no to mam cię w ulubionych. Ale wiem już, co chcę. Taki szal by Czokita ale szerszy, tak na co najmniej 60 cm (60-65), długość ok 160 cm. Patrząc na Twoje ceny, może w 300 się zmieszczę albo niewiele ponad ??? Będzie traktowany jako ocieplacz na bluzkę (zamiast swetra czy kamizelki) a nie jako typowy szal. Miałam taki ponchowaty (z przodu miał guzik) i służył mi wiernie ale się już mocno zestarzał... Masz czas do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ja też mam w ulubionych i bardzo poważnie przymierzam się do swetra. Bliżej jesieni powiem, czy mnie stac juz czy dopiero na wiosnę!!! Trzy dalie posadziłam w donicach. Dłużej dojrzewają, ale jedna właśnie nieśmiało zaczyna kwitnąć - zielonego od zarąbania. Tez doły p.czołgowe kopię ale co tam, one są po prostu piękne !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.07.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Echhhh... zoonoc musiałam w tym roku odłożyć na przyszły:(. Chyba do Ciebie nigdy nie dotrę.... Ale jak Ty z bólem głowy wracasz ze stolnicy, to mnie masz akurat na wyjeździe... już ja Cię tego bólu pozbawię, chociaż na drogę powrotną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 no to mam cię w ulubionych. Ale wiem już, co chcę. Taki szal by Czokita ale szerszy, tak na co najmniej 60 cm (60-65), długość ok 160 cm. Patrząc na Twoje ceny, może w 300 się zmieszczę albo niewiele ponad ??? Będzie traktowany jako ocieplacz na bluzkę (zamiast swetra czy kamizelki) a nie jako typowy szal. Miałam taki ponchowaty (z przodu miał guzik) i służył mi wiernie ale się już mocno zestarzał... Masz czas do jesieni Mam to traktować jak zamówienie??? Aż do jesieni to mi czasu nie potrzeba, muszę ukręcić prawie kilogram wełny, i na dwie pary skarpet i zrobić te skarpety... myślę, że druga połowa sierpnia... dobrze będzie??? Ja też mam w ulubionych i bardzo poważnie przymierzam się do swetra. Bliżej jesieni powiem, czy mnie stac juz czy dopiero na wiosnę!!! Trzy dalie posadziłam w donicach. Dłużej dojrzewają, ale jedna właśnie nieśmiało zaczyna kwitnąć - zielonego od zarąbania. Tez doły p.czołgowe kopię ale co tam, one są po prostu piękne !!!!! Na wiosnę to już chyba z przyszłorocznej strzyży:D... Też jedną w donicy posadziłam, dwa razy dziennie trzeba podlewać... w ogóle w tym roku to mojny do szlaucha przyrósł, pada raz na dwa tygodnie, a przy 30 stopniach to wystarcza to na pół dnia:rolleyes: Echhhh... zoonoc musiałam w tym roku odłożyć na przyszły:(. Chyba do Ciebie nigdy nie dotrę.... Ale jak Ty z bólem głowy wracasz ze stolnicy, to mnie masz akurat na wyjeździe... już ja Cię tego bólu pozbawię, chociaż na drogę powrotną . nie tym wyjazdem:no: Górczewską wyjeżdżamy bo w Zaborowie mamy drugi dom... dalej przez Leszno i Sochaczew mkniemy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Alllle mnie wqrza to allegro!!! Dopiero teraz udało mi się ponowić aukcje, srylion razy nie było widać zdjęć Co najśmieszniejsze za takie trefne z ICH WINY aukcje też życzą sobie opłaty!!! Echhhh... idę się wyluzować do kręcioła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.07.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Mam to traktować jak zamówienie??? Aż do jesieni to mi czasu nie potrzeba, muszę ukręcić prawie kilogram wełny, i na dwie pary skarpet i zrobić te skarpety... myślę, że druga połowa sierpnia... dobrze będzie??? Jak najbardziej zamówienie. A czas to kiedy chcesz, jesień jest powiedzmy umownym terminem końcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Czy tegoroczna czy przyszłoroczna to mi rybka, musi mnie byc stać bezwzględnie więc poczekam!!!!! Luzuj się tylko nie daj się wkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ... się to nie wkręcam:rolleyes:... właściwie to lubię to kręcenie... zdecydowanie bardziej jednak dzierganie... ale kręcenie też... najśmiszniej to jest jak mówię chłopu "idę kręcić" a on mi "całe życie kręcisz":rotfl: a ja przecież od niedawna dopiero:rolleyes: Ewa wzór liściowy? Czy dasz mi się wyżyć na czymś innym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Tośmy se pogadały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.07.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 A wyżywaj się. Liściowy był ciut bardziej... ciepły, niż ta druga pajęczynka, ale się nie upieram. Może być nawet mieszany, na brzegach bardziej pajęczy albo na dole falbaniasty (puściłam wodze fantazji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Liściowy cieplejszy bo na cieńszych drutach zrobiony, nie ma problema na tych samych czaśniemy, mam oko na wzora, tylko dosyć skomplikowany jest, ale jak se próbkę zrobię to i szal zrobię... Nie lubię robić drugi raz tego samego:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Tośmy se pogadały:rolleyes: Nic nie mówię tylko knuję jak się z obietnicy wywiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2014 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 To ja tez machnę, ale dla odmiany jeszcze wcześniej o tym napiszę ...... macham .... http://fotozrzut.pl/zdjecia/5e6804a26c.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Ile może trwać DAL??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.07.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Może do czasu,aż zsinieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 DAL już w swojej naturze ma to, że czas jego trwania wydłuża się niepomiernie i wprostproporcjonalnie do ilości pracy, jaką mamy do wykonania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts