Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

no wlasnie na moje tez nie :D my jestesmy spokojnymi ludzikami dlatego uciekamy w miejsca odlegle z trudnym i dlugim "dojsciem" na plaze by wyeliminowac towarzystwo psycholi. na szczescie mamy taka plaze gdzie ludzi prawie wcale, mozemy z bialaskami sie wypucic, wziac namiocik i caly dzien pobumelowac, na szczescie to juz takie zadupie ze malo kto tam zaglada i dobrze niech tak zostanie.

niestety w trojmiescie zaczyna sie jarmark dominikanski (dzikie tlumy i korki) do tego z A1 to glowna trasa nad morze, na drogach dzieja sie cyrki a myslenie tych kierowcow jest wylaczone. ale luz jeszcze m-c tylko tego szalenstwa i wroca normalne codzienne i przewidywalne utrudnienia :cool: we wrzesniu moja codzienna plaza opustoszeje, bedzie posprzatana a w knajpce stolikow do wyboru bez stojacych dzikunow zagladajacych ci w paszcze z pytaniem czy juz wolne?

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My latem na tę plażę turystyczną w ogóle nie chadzaliśmy, może dlatego nie mam traumy takiej.

Wiadomo, że stonka hałasuje i śmieci, dopóki nie zacznie straż miejska porządnie działać, to tak będzie.

My chadzaliśmy na dziką plażę, w zupełnie innej części miasta, wtedy jeszcze zarośniętej chaszczami.

Teraz trzeba się ewakuować nad Zalew Szczeciński, na dzikie zatoczki, kompletnie puste. :cool:

Edit: Tarciu - jednakowoż masz moje pełne współczucie! :hug:

Ano własnie: leżing&piwing połączony nieodzownie ze śmietingiem!!!! TARcia, takich uwag o czystości to ja miliony zwracałam, nawet papierosy były cudownym powodem do kłótni tych ludzi. Jaki q...a problem wziąć ze sobą niedużą torebkę foliową na pety, jeśli się pali??????? Ale po co, lepiej zakopać to w piasku!!! Szału dostawałam!!!!!

dlatego jutro lub w niedziele jedziemy na dzika nasza plaze gdzie i biale kajtki moga wejsc, bo na te "turystyczne" jest zakaz (choc niektore barany nie potrafia czytac i maja zakaz w d). do psow jako takich oczywiscie nic nie mam tylko do ich wlascicieli, skoro nie wolno to nie wolno i koniec.

na nasza plaze trzeba isc przez las ok. 3 km zazwyczaj w chmarze komarow:lol2: ale to i dobrze taka zapora, piwingom nie chce sie turlac taki kawal, co madrzejsi odwrotnie zazwyczaj z rejestracja stoliczna podjezdzaja lasem i zostawiaja swoje "wypasione" fury przed wydma ale po powrocie z plazy czeka ich maly zonk - straz graniczna i lesnicy robia swoje:rotfl:dobrze bezmozgom:cool: i rozwrzeszczanych dzieci nie ma, bo to plaza dla golasow:lol2: malo ich co prawda ale jednak paru zawsze jest:cool: