TAR 25.07.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 no wlasnie na moje tez nie my jestesmy spokojnymi ludzikami dlatego uciekamy w miejsca odlegle z trudnym i dlugim "dojsciem" na plaze by wyeliminowac towarzystwo psycholi. na szczescie mamy taka plaze gdzie ludzi prawie wcale, mozemy z bialaskami sie wypucic, wziac namiocik i caly dzien pobumelowac, na szczescie to juz takie zadupie ze malo kto tam zaglada i dobrze niech tak zostanie. niestety w trojmiescie zaczyna sie jarmark dominikanski (dzikie tlumy i korki) do tego z A1 to glowna trasa nad morze, na drogach dzieja sie cyrki a myslenie tych kierowcow jest wylaczone. ale luz jeszcze m-c tylko tego szalenstwa i wroca normalne codzienne i przewidywalne utrudnienia we wrzesniu moja codzienna plaza opustoszeje, bedzie posprzatana a w knajpce stolikow do wyboru bez stojacych dzikunow zagladajacych ci w paszcze z pytaniem czy juz wolne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 to chyba w grudniu:sick: Mylisz się Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Foty zrobione na przełomie lipca i sierpnia na mojej ulubionej plaży... Te 3 ludzie z piesem to nasze Aż po horyzont pustki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Dawno i nieprawda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.07.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Arctica przypomniało mi się - jak Vito, spokojniejszy? i jak dziewczynki od pluja - coś się kluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 My latem na tę plażę turystyczną w ogóle nie chadzaliśmy, może dlatego nie mam traumy takiej. Wiadomo, że stonka hałasuje i śmieci, dopóki nie zacznie straż miejska porządnie działać, to tak będzie. My chadzaliśmy na dziką plażę, w zupełnie innej części miasta, wtedy jeszcze zarośniętej chaszczami. Teraz trzeba się ewakuować nad Zalew Szczeciński, na dzikie zatoczki, kompletnie puste. Edit: Tarciu - jednakowoż masz moje pełne współczucie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.07.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ano własnie: leżing&piwing połączony nieodzownie ze śmietingiem!!!! TARcia, takich uwag o czystości to ja miliony zwracałam, nawet papierosy były cudownym powodem do kłótni tych ludzi. Jaki q...a problem wziąć ze sobą niedużą torebkę foliową na pety, jeśli się pali??????? Ale po co, lepiej zakopać to w piasku!!! Szału dostawałam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 dlatego jutro lub w niedziele jedziemy na dzika nasza plaze gdzie i biale kajtki moga wejsc, bo na te "turystyczne" jest zakaz (choc niektore barany nie potrafia czytac i maja zakaz w d). do psow jako takich oczywiscie nic nie mam tylko do ich wlascicieli, skoro nie wolno to nie wolno i koniec. na nasza plaze trzeba isc przez las ok. 3 km zazwyczaj w chmarze komarow:lol2: ale to i dobrze taka zapora, piwingom nie chce sie turlac taki kawal, co madrzejsi odwrotnie zazwyczaj z rejestracja stoliczna podjezdzaja lasem i zostawiaja swoje "wypasione" fury przed wydma ale po powrocie z plazy czeka ich maly zonk - straz graniczna i lesnicy robia swoje:rotfl:dobrze bezmozgom:cool: i rozwrzeszczanych dzieci nie ma, bo to plaza dla golasow:lol2: malo ich co prawda ale jednak paru zawsze jest:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.07.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Wy też golasujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 a to roznie, zalezy od nastroju , my zazwyczaj idziemy jeszcze sporo w bok gdzie i ludzi juz nie ma i nikomu sie nie chce kilometrow trzaskac. ostatnio jak bylismy to bylo pusto tylko my i bialasy i jakas mloda parka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 W krzakach siedzą tekstylni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Gryzą palce bezsilni... zaklinają deszcz... ( antycypowali do Depsi...?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2014 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Czy pani mnie nie obraża...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.07.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 No to u mnie byli tekstylni i zaklęli, popadało! Mam taki spokój (do tego, na wsi słuczaj dzikie wino jako parawan), że można spokojnie nudding uprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 I co, uprawiasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.07.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Najwyraźniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.07.2014 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Opalanie czy znudzone czy nie jest szkodliwe... i odkąd zdziczałam... znaczy odkąd przeszkadzają mi dzikie tłumy pi....pi... "turystów" to nie opalam się wcale... bo bez wody to opalać się nie dam rady:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Też się nie opalam, ale i tak ręce mam opalone w charakterystyczny sposób, jak mówi Tarcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nie uprawiam nuddingu, jeszcze nie, ale niektóre znajome to i owszem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts