Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Eee tera to już nie te lata:rolleyes:... no i jednak niezręcznie było by mi z dorosłym już prawie synem:p...

Cholera jasna co się dzieje z tą pogodą??? Temperaturą??? Właśnie wróciłam od zwierzaków... no wieczorem to powinno być chłodniej...

w porównaniu z południem to niby jest ale skoro nawet dla mnie za gorąco to musi być GORĄCO!!!!!!!!!!!!!

Nawet mójny z rowerów zrezygnował... to musi być gorąco...

jeszcze wczoraj rano jeździliśmy, dziś se darowaliśmy:sick:

I po Depsiowemu zakrzyczę...

DESZCZU!!!!!!!!!

Wczoraj obserwowaliśmy na satelicie mega burzę... jak se szła... jakieś 150 km szła... w naszą stronę... idealnie!!!

jeszcze 10 km przed nami lało... do nas troszkę wiatru doszło, parę chmur... kropel ZERO!!! nawet sztuki!!!

Żeby dodatkowo nas wykończyć psychicznie to jakieś 30 km za nami znów zaczęła się rozbudowywać!!!

Weź tu człowieku nie klnij, no!:mad:

W ogóry zostałam obdarowana, w słoiki zakitrałam, jutro po chrzana muszę na bazarek podskoczyć bo u nas rośnie... a jakże... ale młotem pneumatycznym trzeba by go było wykopać, palika od pastucha za cholerę nie wbijesz to co dopiero szpadel...

Jedno powiem

zajebiste mamy lato w tym roku:D... a niby zimy nie było...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No. Aż dziwne, że po takiej "zimie" lato takie suche i gorące.

Tfu, u nas też gorąco i do tego parno jak cholera, cała mokra jestem.

A jeszcze mojny na gwoździa dzisiaj wlazł i musiałam go na izbę w pogotowiu wysłać po szczepionkę p/tężcową.

I biseptol zaraz mu kazali nabyć i zjeść.

I teraz kuleje. :sick:

Znowu robota będzie stała... :cry:

DESZCZU CHCĘ!!!

A jaki on tam biedny!

Śmiga dzisiaj niczym sarenka! :lol2:

Sam do roboty poszedł. :cool:

U nas niby ostatnio padało, ale to tak jak kropidłem, więc na polu już z powrotem sucho.

Jak zawsze, deszczu chcę!

U nas wczoraj 2 cm spadły... i to dokładnie nad nami się stworzyła burza, wiedzieliśmy o niej szybciej niż radary pokazały:rotfl:

akurat podlewałam kwiatki na parapecie jak widziałam jak w pobliską szkołę pierdutło... właściwie to w maszt netowy i jego pierunochron co na szkole stoi. Pierwszy raz widziałam tak blisko piorun, kiedyś jak niewielka byłam to u dziadków za stodołą walnęło... ale to troszkę dalej było...

Od dwóch dni przylatują na nocleg nasi coroczni lokatorzy... wczoraj ośmiu naliczyłam:wiggle:

za jakieś dwa tygodnie odlecą:(

jesień???

szybko jakoś to zleciało...

Mam takie pytanie...

Czy oczy to się mogą odzwyczaić od wysiłku czy ja przez trzy miesiące oślepłam???

Tak ze dwie - trzy dioptrie:rolleyes:

może ci brak jakiś witaminek. mogło się pogarszać stopniowo ale teraz zaczęło przeszkadzać. trzeba sprawdzić