Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie o haft chodzi... do okulisty to jeszcze nie pójdę... nie kce mi się:)

Od strzyży nie haftowałam. Wczoraj po raz pierwszy od trzech miesięcy siadłam do krosna... tak coby się troszkę rozerwać... i ZONK!!!

ślepa jestem:)

Dumam, że to jednak o trening chodzi, bo dziś już lepiej... krosno - tv, krosno - tv aż czuję jak mi się ostrość ustawia... co jakiś czas look na drzewa w oddali, też wyraźnie czuć przystosowanie wzroku... i krzyżyki lepiej widzę... dla niewtajemniczonych - pojedynczy krzyżyk jest wielkości niewiele ponad 1 mm:D

Lampy do haftu takiej z lupą nie kupię, najwyżej kanwę na grubsza zmienię;)

Stosowałam okulary aruwedyjskie - działają, mam taki tyle że trzeba sobie spokojnie usiąść.... i telewizję w nich oglądać. Książkę ciężej się czyta a na klawiaturze komputera to mordęga ;)

Zanim kupiłam ,oryginalne' ;) sama sobie zrobiłam - na okulary o bardzo słabych szkłach nałożyłam skórzane nakładki podziurkowane gwoździem.... tez działały :lol2:

Jest cały jednokolorowy, bez żadnych znaczeń i jest w kolorze tatusia:)

Troszkę jaśniejszy od mamy i troszkę ciemniejszy od cioci...

cielątka są słodkie... pieski kotki też...

Vito był słodziak...

ale toto pobiło wszystkich!!!

Przy głaskaniu wtula się w dłoń!!!

Ciekawe czy jutro będzie spiepsał:rolleyes:

Łoooo, gratulacje wielkie!!! :D

Ależ musiałaś mieć radości, jak się toto wtulało!

Śliczne jest, a i słodziak na pewno. :yes:

Przy okazji - przesyłka dotarła bezpiecznie i w całości. :hug:

Dziękować! :D

No nie wiem... zobaczymy jutro... cielątka też pierwszego dnia tulaste, na drugi raczej mnie nie dotykaj, a trzeciego... i tak mnie nie dogonis:P

Chciałam więcej zdjęć wrzucić, ale telefon po zrobieniu ponad 300 pikczerków odmówił dalszej współpracy:rolleyes:

Z Hugonem tylko problema mamy bo przecież nie da mi nawet na ich kwaterę wejść... a ja MUSZEM:evil:

więc dziada na lasso złapałam, z mężusiem z zagrody wyciągnęliśmy łajzę, J. ciągnął ja grabiami popychałam coby się debil na tym lassie nie udusił...

ależ była jazda:rotfl:

a później... głaskanko, mizianko... cmokanko... Chanell tylko moją rękę na Armanim powąchała i sobie spokojnie przy nas trawkę skubała, a jak małemu drogę do cycucha pokazywałam to przy okazji mogłam ją w końcu pogłaskać... to przez tego idiotę nie mam kontaktu z dziewczynami...

ale już szykuję wendetę:lol: