DPS 04.08.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 No. I pewnie trzeba będzie lampę do haftu nabyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.08.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Właśnie o haft chodzi... do okulisty to jeszcze nie pójdę... nie kce mi się Od strzyży nie haftowałam. Wczoraj po raz pierwszy od trzech miesięcy siadłam do krosna... tak coby się troszkę rozerwać... i ZONK!!! ślepa jestem:) Dumam, że to jednak o trening chodzi, bo dziś już lepiej... krosno - tv, krosno - tv aż czuję jak mi się ostrość ustawia... co jakiś czas look na drzewa w oddali, też wyraźnie czuć przystosowanie wzroku... i krzyżyki lepiej widzę... dla niewtajemniczonych - pojedynczy krzyżyk jest wielkości niewiele ponad 1 mm:D Lampy do haftu takiej z lupą nie kupię, najwyżej kanwę na grubsza zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.08.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Mam takie pytanie... Czy oczy to się mogą odzwyczaić od wysiłku czy ja przez trzy miesiące oślepłam??? Tak ze dwie - trzy dioptrie:rolleyes: Od razu ze trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.08.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ponoć są w jakimś stopniu skuteczne tzw. okulary ajurwedyjskie.Nie wiem, nie próbowałam jeszcze, ale mi polecano (dwie osoby, niezależenie).Powodują coś w rodzaju "ćwiczenia" wzroku..Np: http://www.okularyajurwedyjskie.pl/index.php?p=1_2_Jak-to-dzia-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.08.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Stosowałam okulary aruwedyjskie - działają, mam taki tyle że trzeba sobie spokojnie usiąść.... i telewizję w nich oglądać. Książkę ciężej się czyta a na klawiaturze komputera to mordęga Zanim kupiłam ,oryginalne' sama sobie zrobiłam - na okulary o bardzo słabych szkłach nałożyłam skórzane nakładki podziurkowane gwoździem.... tez działały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 To i ja muszę się im przyjżeć, takowoż ślepa jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.08.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja jeszcze nie ślepa... dopiero ślepawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Mnie to te ajurwedyjskie już nie pomogą, ale rzeczywiście są dobre na słabsze wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.08.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 CHANELL URODZIŁA ARMANIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lece.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.08.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 ale śliiiczny!!! W tym samym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ależ cudo....to Chanelka prawdziwa z cicha pęk.... Czy pluj jest tatusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ach te oczy ! Armani będzie taki cały czekoladowy bez odmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Śliczny Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.08.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Cudeńko!I chyba uśmiechnięty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.08.2014 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jest cały jednokolorowy, bez żadnych znaczeń i jest w kolorze tatusia:) Troszkę jaśniejszy od mamy i troszkę ciemniejszy od cioci... cielątka są słodkie... pieski kotki też... Vito był słodziak... ale toto pobiło wszystkich!!! Przy głaskaniu wtula się w dłoń!!! Ciekawe czy jutro będzie spiepsał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 trzymam kciuki by przytulaskiem został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Łoooo, gratulacje wielkie!!! Ależ musiałaś mieć radości, jak się toto wtulało! Śliczne jest, a i słodziak na pewno. Przy okazji - przesyłka dotarła bezpiecznie i w całości. Dziękować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jak przyzwyczaisz to będzie się psitulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.08.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 No nie wiem... zobaczymy jutro... cielątka też pierwszego dnia tulaste, na drugi raczej mnie nie dotykaj, a trzeciego... i tak mnie nie dogonis:P Chciałam więcej zdjęć wrzucić, ale telefon po zrobieniu ponad 300 pikczerków odmówił dalszej współpracy:rolleyes: Z Hugonem tylko problema mamy bo przecież nie da mi nawet na ich kwaterę wejść... a ja MUSZEM:evil: więc dziada na lasso złapałam, z mężusiem z zagrody wyciągnęliśmy łajzę, J. ciągnął ja grabiami popychałam coby się debil na tym lassie nie udusił... ależ była jazda:rotfl: a później... głaskanko, mizianko... cmokanko... Chanell tylko moją rękę na Armanim powąchała i sobie spokojnie przy nas trawkę skubała, a jak małemu drogę do cycucha pokazywałam to przy okazji mogłam ją w końcu pogłaskać... to przez tego idiotę nie mam kontaktu z dziewczynami... ale już szykuję wendetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 wendetę - co mu zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts