Arctica 07.08.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 PRZEŚLICZNY JEST!!! Po prostu przesłodki i w ogóle! Cała mamusia. ... cały tatuś wiem bo widziałam tatusia:lol: mamusia ma białe znaczenia... to już bardziej do ciotki podobny, też ma taki wąski pyszczek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Hugo śpi na wycieraczce :lol2: ale po kolei... pierwsze primo na wycieraczce.... a co dalej... po kolei na Twojej wycieraczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2014 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Prześlicznosciowa paszcza I ten usmiech Grej zdecydowanie może czuć się zagrożony! Konkurencja w minowatości mu rośnie:wiggle: Wgrywam zdjęcia to zaraz zobaczysz:rolleyes: I rzęsów zazdraszczam... To Ci wysły:o Cielątka maja dłuższe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 pierwsze primo na wycieraczce.... a co dalej... po kolei na Twojej wycieraczce przed alpakarnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 czekam z niecierpliwością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Qr!!!!! Już trzeci raz piszę posta z dużą ilością zdjęć i tekstu:mad::mad: Chyba zaraz wysieknę ten złom przez okno! Może będę po kawałku wklejać bo jak mi znów się dziad powiesi to nie ręczę! Hugo śpi przed alpakarnią bo go dziewczyny do środka nie wpuściły! Ładnie to opisałam ale dziad pożarł i psu w d... Został kategorycznie opluty, obcharchany i nawet nie mógł Armaniego powąchać... a ja mogem tulać:cool: Dobra w następnym dam zdjęcia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 to dopiero zemsta, babska zemsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Może od początku... Osieńko zwróć uwagę na minkę... Jestem alpakiem wielu twarzy... mogę być Yeti... albo wielbłądem... sarenką... albo ratlerkiem:lol: CDN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jak zobaczycie za oknem latającego lapka to mój:mad::mad:... -No idziesz??? -przecież pozuję lubię pozować:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 R E W E L A C J A !!!!! Nie mogę się zdecydować, które zdjęcie najlepsze Teraz dziewczyny... od Armaniego tworzą prawdziwe stado I Chanelka taka opiekuńcza się chyba zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.08.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jakie fajne zdjęcia! Na tym pierwszym sobie pomyślałam, że bym w panikę wpadła, że nieżywy się urodził. Taka skórka leżała... Ale potem już śliczny i od razu kudłaty. A co do pluja, widać stado stadem, ale jak są dzieci, to kończą się zarty. Ciekawe, czy na wolności też matka odgania samców.. no, inaczej, czy samiec może być niebezpieczny dla jej dzieci (jak u lwa na przykład) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Cudne minki Już zdetronizował Grubego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.08.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Fantastyczne zdjęcia. I fantastyczna zemsta bab. Widać dziewczyny, jak poczuły Twoją rękę, to poszły po rozum do głowy i wybrały Ciebie a nie tego gnoma Pluja jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Heh, coś mi się pop...ło, myslałam, że Chanelka brązowa! No przecie z daleka widać, że do tej brązowej podobny! A panienki w końcu wpadły na świetny pomysł! Widać ten pluj - terrorysta im też musiał już dokuczyć. He he, usiłuję sobie wyobrazić jego minę, jak go ocharchały i pogoniły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Od jakiegoś czasu nie zaglądałam... Wchodzę .. iiiii oczy przecieram ze zdumienia, że na Twoją Arkę .. wielbłądek zawitał.. co mnie w sumie wcale by nie zdziwiło.... Czytam do tyłu, i... oczom nie wierzę, buzia się śmieje od ucha do ucha... GRATULACIE Arnusia... jest cudnisty, miziasty i do kochania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2014 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Nie wiem czy uda mi się odpisać, na wszelki wypadek poodpowiadam pojedynczo i bez mordek. Lapek ładnie prosi o czyszczenie i... zjada posty znaczy wiesza się i każe się odświeżać. R E W E L A C J A !!!!! Nie mogę się zdecydować, które zdjęcie najlepsze Teraz dziewczyny... od Armaniego tworzą prawdziwe stado I Chanelka taka opiekuńcza się chyba zrobiła Wszystkie samice w stadzie opiekują się młodymi, nie tworzą przedszkoli co prawda jak lwice np. ale jak młode robi coś głupiego (u nas np. bada co to takie fajne, mojego wzrostu, ciorne pod siatką leży) to nie tylko matka, ale i ciocia/e dyscyplinują. Chanelka owszem jest opiekuńcza... ale ja mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Jakie fajne zdjęcia! Na tym pierwszym sobie pomyślałam, że bym w panikę wpadła, że nieżywy się urodził. Taka skórka leżała... Ale potem już śliczny i od razu kudłaty. A co do pluja, widać stado stadem, ale jak są dzieci, to kończą się zarty. Ciekawe, czy na wolności też matka odgania samców.. no, inaczej, czy samiec może być niebezpieczny dla jej dzieci (jak u lwa na przykład) ? Qrna w połowie odpowiedzi odświeżania se dziad zażyczył... chyba za dużo naklikałam:D Mam doświadczenie z cielątkami i wiem jak wyglądają zwierzakowe noworodki, dziwnie spokojna byłam:cool: chociaż mąż też powiedział, że chyba nie żyje... Naczytałam się, że alpasie tak szybciutko wstają, a tymczasem Armaniemu dłużej się zeszło niż cielątkom. Najtrudniej było mu równowagę na tej za długiej szyi złapać Samce nie są agresywne względem młodych... tylko względem mnie! łajza i dupek! Pewnie dlatego, że był przez dwie doby oddzielony to Chanel wolała żeby jednak nie podchodził. Ale młody jest taki ciekawski, że i tak musiały się obwąchać. W naturze samiec wygania ze stada młode gdy skończą pół roku, i samczyki i dziewczynki. Po pierwsze żeby nie ssały ciężarnej mamy, a po drugie coby nie dochodziło do wsobnego krycia. Jak to jest w niewoli nie wiem, ale pewnie z samcem to by walczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2014 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Cudne minki Już zdetronizował Grubego Król jest jeden!!! Armani dopiero się uczy... no i jego miny mają kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Fantastyczne zdjęcia. I fantastyczna zemsta bab. Widać dziewczyny, jak poczuły Twoją rękę, to poszły po rozum do głowy i wybrały Ciebie a nie tego gnoma Pluja jednego Sie wie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Heh, coś mi się pop...ło, myslałam, że Chanelka brązowa! No przecie z daleka widać, że do tej brązowej podobny! A panienki w końcu wpadły na świetny pomysł! Widać ten pluj - terrorysta im też musiał już dokuczyć. He he, usiłuję sobie wyobrazić jego minę, jak go ocharchały i pogoniły!!! A mi się żal łajzy zrobiło i wczoraj wpuściłam go do alpakarni... a rano tak mi się łajza odwdzięczyła, że... odroczona wendeta przełożona do "natentychmiast"!!!! proszę o dobre fluidy na jutro, a i miąchanie w intencji nie zawadzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts