Arctica 09.08.2014 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Od jakiegoś czasu nie zaglądałam... Wchodzę .. iiiii oczy przecieram ze zdumienia, że na Twoją Arkę .. wielbłądek zawitał.. co mnie w sumie wcale by nie zdziwiło.... Czytam do tyłu, i... oczom nie wierzę, buzia się śmieje od ucha do ucha... GRATULACIE Arnusia... jest cudnisty, miziasty i do kochania.. Dziękuję... a wielbłądki, takie maleńkie to od razu maja garby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Trzymam, mieszam i myślę, żeby wszystko się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.08.2014 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Dziękuję Uroczyście informuję iż misja "wendeta" została zakończona pomyślnie:D Wczoraj Hugo przegiął, rano tak mnie "serdecznie" przywitał, że pokazałam numer gumofilca. Zmieszał mnie z błockiem za co został równie serdecznie potraktowany grabiami... dobrze, że miałam je w ręku... nie wiem jak to zrobiłam bo jak wstałam to debil leżał i nie mógł się podnieść. Szyję miał okręconą jak bluszczyk kurdybanek wokół trzonka grabi, a metal grabiący był pod nim. Sam siebie obezwładnił... a ja poleciałam w panice do mężusia z informacją, że przetrąciłam muflona. W związku z powyższym zamiast spełniać przez najbliższe dwa tygodnie rolę samca rozpłodowego, znaczy tetate z Chanelką został w trybie natychmiastowym... wymieniony na inny model:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.08.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Pokaż ten inny nowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.08.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Próbowałam... ale mój fajowy sprzęcior zażyczył sobie odświeżania i znów post serfuje sobie gdzieś Po debilu zostało tylko wspomnienie, a!!!! i pozrywane zaczepy mięśni w całej szyi, ruszam się jak paralityk! Przedstawiam HUGO II za bardzo podoba mi się to imię żeby odmówić sobie przyjemności posiadania Hugona przez jakiegoś podłego pluja! Może nie ma takich pięknych, wielkich, czarnych oczu... i ślicznego brązowego noska...ale nowy jeszcze mnie nie opluł... i niech tak zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Oooo, śliczny!!! I oczka ma śliczne, łagodne takie! I w ogóle, lubię go już! Lepszy od pluja jest! Wygląda na słodziaka! Super!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.08.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Ale się narobiłoooooooooooo kiedyś tak koguta zabiłam... dobrze, że ożył..... Bardzo mi się podoba Hugo II - uszka do przodu fantastyczne stado tu nawet dziewczyny niepewne, a nowy Samiec siła spokoju Czy to zaowocowała nowa znajomość strzyżowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.08.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Na kotlety poszedł pluj czy jakiś facet sobie z nim poradzi? Czy nowy miziać się dał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.08.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Dziewczyny nie niepewne tylko Czokita ładuje sprężarę na nowego! Został biedak solidnie opluty na przywitanie. Wymieniałam u faceta który nam go sprzedał. Ciekawa jestem czy wiedział co sprzedaje ale przyznać muszę że się człowiek w porzo zachował bez najmniejszych problemów wymienił. Na kotlety to bym nie mogła... łajdus był fakt ale na mięcho nie dam rady. Nowy jeszcze nieufny, wymiziany tylko przy okazji wyładowywania z przyczepy... No i nie pluje... jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.08.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Za to Ty wypluj... tfu, tfu - będzie grzeczny chłopczyk I mam nadzieję, że raz dwa weźmie się do roboty I bardzo współczuwam naciągniętych mięśni :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.08.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Fajny ten nowy Hugo.. .. Skoro facet wymienił na nowy model, doskonale wiedział co on jest wart... z drugiej strony jak kupuje się rodowodowe zwierzęta w hodowli... jakby było coś nie tak , to zawsze można zwrócić/wymienić... tak ja miałam w przypadku psa... zastrzeżenie, że jakby co to mogę oddać i jakbym się niewłaściwie Pinkusiem opiekowała , to hodowczyni ma prawo mi go odebrać.... długo musiałam się nagimnastykować, aby mi psa sprzedała... była też sporządzona umowa kupna/sprzedaży.... Inkę bez glejtu kupiliśmy, bo hodowczyni wiedziała, że będzie miała u nas bardzo dobrze... a my ją kochamy... jak naszą dziewczynkę... Ciekawy kolor... a są może szare? Stadko też mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.08.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Wygląda na młodszego i mniej zadziornego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.08.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Jak charakter miał mocny,to może i wełnę ? Niech ten !! będzie jednak łagodny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.08.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Przyglądam się temu nowemu i zastanawiam się, czy po jego pysku widać, że to facet, czy tylko tak się wydaje, bo wiemy, że to facet A tak w ogóle to fajny jest i mam nadzieję, że nie przyjdzie mu do głowy naśladować Hugona Pierwszego. No a jak mu jeszcze dziewczyny na ucho powiedzą, że tamten zniknął za swoje wybryki............... to nie będzie próbował nawet sprężarki załączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.08.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 U alpak nie występuje dymorfizm płciowy, wiesz, że to chłop to i wydaje Ci się męski;) Szare są... ale to rzadkie umaszczenie, kiedyś kupię sobie panienkę Grejkę... i Śnieżkę... póki co ma facet niemalże identyczną jak N. Hugo tylko z ciornymi oczkami, baaardzo mi się podoba ale chwilowo nie mam zbędnych 7 tysiów:sick: Pluj to nie miał silnego charakteru tylko DEBILNY!!! A N. Hugo też ma cudną wełenkę... troszkę brudną na wierzchu bo "hodowca" nie dbał o to czy jego alpaki mokną czy nie... Dzisiaj po raz pierwszy od 4 miesięcy chodziłam po dużej kwaterze wypasowej jak zwierze były na niej... CUDOWNE uczucie... pół ranka tam przesiedziałam... kucam sobie i jestem kawałkiem ich stada... młody przychodzi i o mnie obciera łebek żeby muchy strząchnąć... jak o mamę, ciocię...Nowy boi się psów. Może to dobry znak, bo S. Hugo tylko wysiadł z samochodu i na dzień dobry pogonił Salmę... myślałam wtedy, że taki odważny... a to tylko początkowe oznaki debilizmu były!N. Hugo bardzo czujny się robi jak zobaczy piesy, a raz nawet ostrzegawcze dźwięki wydał... taki fajny piskogwizd:) Przyzwyczai się, w ogóle do dużej ilości zwierzów musi się przyzwyczaić ale krów i koni się nie boi tylko obserwuje. Ciekawe jak to ma zakodowane, że takie małe mogą być groźne, a Nelsio nie... NO I JESZCZE ANI RAZU NA MNIE NIE SPLUNĄŁ! BAAA! W OGÓLE JESZCZE ANI RAZU NIE SPLUNĄŁ!!! Na panienki też nie pluje to tylko one na niego... ale nawet nie załadował sprężarki! Fakt nie jestem natrętna, daję mu czas na oswojenie ze mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.08.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 I tak niech zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Superowy jest! A kto go wybierał, hodowca czy Ty...? Bo jesli hodowca, to jest duża szansa, że wybrał takiego, który jest łagodnego charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.08.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Za dużego wyboru to nie miał, ma czterech samców a jak się zaparłam, że ma być jasny i nie biały. Był biały, mój N Hugo i dwóch brązowych. Ale ten jest superowy, dzisiaj rano pozwolił mi pozbierać z siebie wszystkie źdźbła słomy:wiggle: i nadal nie ładuje sprężary! jest boski! i w końcu mogę coś na alpaczej kwaterze robić nie tylko późnym wieczorem jak zwierze śpią! Idę pokrzyw trochę wycharatać, osty już zakwitły... i sralnię ich posprzątam, i piasku do kąpieli przywiozę... i zielsko trochę pokoszę... albo raczej mężusiowi podpowiem gdzie trzeba pokosić Tamten debil zabierał mi 99,9% przyjemności z posiadania tych zwierzaków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.08.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 To dobrze, że się powoli stosunki alpaczo-ludzkie normalizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.08.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 aż mi się same gęba w uśmiechu drze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts