DPS 12.08.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Od początku mówiłam, że trafiła kosa na kamień. Albo S. Hugo się podporządkuje, albo... fora ze dwora! No i cieszę się bardzo, że masz teraz tyle radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.08.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Mój laptop nie lubi foruma:( Nigdzie się nie wiesza tylko tutaj:bash: Wysmarowałam mega-pościka i znów psu w doope!!! Jestem zeźlona idę odreagować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Pisz w notatniku, dopiero jak masz całość wrzucaj na forum. Też tak okresowo miewam Forum co jakiś czas zamiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.08.2014 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Nie poradzę sobie z wsadzeniem tego w jakieś ładne słówko, moje nowe miejsce w sieci bo z alledrogo się pogniewałam;) http://pl.dawanda.com/shop/Daryalpaki?partnerid=ShopOfUserIsCuratedForPlatform&utm_source=ShopOfUserIsCuratedForPlatform&utm_medium=E-Mail&utm_campaign=ShopOfUserIsCuratedForPlatform&mail_tracking=_mail-pl-shop_of_user_is_curated_for_platform-2014-07-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.08.2014 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Pisz w notatniku, dopiero jak masz całość wrzucaj na forum. Też tak okresowo miewam Forum co jakiś czas zamiera w notatniku nie ma mordek... ale chyba tak muszę bo na razie tylko króciutko mogę i znika... odświeżać sobie życzy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 jak pamiętasz jak się pisze to i z notatnika mordki się pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 już się zalogowałam u Wandy będę Cię śledzić teraz trzeba do zimnych dni czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.08.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 U mnie już jest zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 W dzień upał był u mnie i kwiotki w doniczkach mi popadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.08.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 A niby całkiem niedaleko... U nas dzisiaj pogoda fajna do pracy w ogrodzie, tylko chcica na ową gdzieś mi się zapodziała Trochę tylko dmuchało... Pogniewałam się na lapka i piszę z telefonu ale to na dłuższego posta niewygodne, chyba jednak tego notatnika wyciągnę... bo o krowinkach napisać kciałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Pisz, najpierw notatnik, potem tylko kopiuj - wklej i pójdzie! Bo wiesz, ja tu czekam niecierpliwie na te wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 to czekam z niecierpliwością... a o nowym Hugo też coś skrobniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.08.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Tyż ciekawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.08.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Widzę, że nareszcie normalność nastała w alpakarni . A jak tam się ma maleństwo? szybko rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.08.2014 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Maleństwo??? Całkiem duża chłopina już! Chyba nie znajdę czasu na ten notatnik, może tutaj po kawałku... Nie mogę czasu dogonić jakoś mi przecieka przez palce. Dzisiaj jak stanęłam do żelazka to mi się cztery godziny zeszło. Chociaż se z Izulą poplotkowałyśmy:rolleyes: Armani rośnie jak na drożdżach, niesamowicie bryka... prześmiesznie to wygląda bo szyja w jedną a zadek w drugą stronę leci, nogi zdecydowanie ZA długie, ploncom się...Miziaków nie lubi, od buziaków odwraca się jak dziecko od cmoków nielubianej ciotki, jego problem;) ale! wczoraj z własnej nieprzymuszonej woli dał mi cmoka w nos! ciekawość była silniejsza od niego.ukucnęłam przy siatce i zaczęłam robić głupie miny... nie wytrzymał! Przyszedł i nosem sprawdził co to:) Nowy Hugo jest WSPANIAŁY!!!!! Zdecydowanie za późno wymieniliśmy tamtego debila. Na tyle za późno, że ja mam skrzywioną psyche... niestety...Channelka bardzo się oswoiła, grzebie mi po kieszeniach w poszukiwaniu smakołyków... i jak zagląda mi w oczy... to ja się boję... że może?... tak jak tamten idiota???ciekawe czy mi to przejdzie... niefajne to... Nowy nawet nie pluje... nie tylko na mnie ale nawet na dziewczyny, nawet na Armaniego!Jak młody zaczepia go to tylko tak fajnie szyją odgania, odsuwa jakby... Jeszcze jest trochę płochliwy ale pracujemy nad tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.08.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 fajnie jak jeszcze nogi w jedną szyję w w drugą uda Ci się uwiecznić i nam pokazać to dopiero będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Super opis a jakby tak jeszcze pasę fotosków... plizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.08.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ZDĄŻŁAM!!! wysłać i dziad odświeżania se zażyczył... Prześmiesznie bryka tylko mój sprzęcior to pewnie nie nadąży:rolleyes:... to trzeba na żywo obejrzeć... daleko nie masz;) o krowach pisałam... znów...zeżarło... znów... w notatniku nie pisałam... znów:bash: to może jutro:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.08.2014 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Osia for ju jutro fona zabiorę do muflonów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Dzięki... ja jeszcze walczę z autem... w sensie już używam ale jakby próbnie... nie jest skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts