EZS 28.08.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Też tak uważam. Że piękny. I dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.08.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Też tak uważam. Że piękny. Uffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Ciepły jak piecyk, delikatny jak mgiełka. Wiem, dotykałam takiego, co Arctisia wcześniej zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Baaardzo ładny A zwierza jakie zaciekawione .... Jaki kolor ma nowy nabytek? tak w realu... bo na moim kompie to jasnobeżowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.08.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 "Tańcząca z alpakami":)Pięknie Ci na wybiegu:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 nie powiem... ale nie płac... mas pikcerek:p Matko jedyna, ale on ma piekne oczyska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szal przesliczny! W tym roku mnie nie stać, ale na przyszły rok to ja sobie sweter zażyczę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.08.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Też mi się taki sweterek marzy... ale na razie to kwestia marzeń jeno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 30.08.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 A ja popatrzę na ...czapeczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 No to ja... popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.08.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Fajnie się patrzą zwierzaki, jakby chciały spytać: "No pokaż co tam z naszej wełny wydziergałaś?" Tak się napatrzyły... tak się widać zeźliły... że wczoraj nam Chanel zaniemogła:( Wystraszyła mnie niesamowicie, słabiutka była, NIC (!!!) jeść nie chciała, nic pić... małemu cyca dać nie chciała... już po butelkę mężuś pojechał... na szczęście odpukać w niemalowane już jest dobrze, sytuacja opanowana. Baaardzo ładny A zwierza jakie zaciekawione .... Jaki kolor ma nowy nabytek? tak w realu... bo na moim kompie to jasnobeżowy.... Nowy Hugo??? Szampan... taki prawdziwy... chyba bo tak naprawdę to się dowiem wiosną po strzyży... S Hugo też był niby szampanem ale z białym podwoziem... niech to jego białe podwozie szlag trafi:mad: nijak nie idzie jednokolorowej nitki z niego zrobić! "Tańcząca z alpakami":)Pięknie Ci na wybiegu:))) Dziękować Matko jedyna, ale on ma piekne oczyska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szal przesliczny! W tym roku mnie nie stać, ale na przyszły rok to ja sobie sweter zażyczę!!!! No oczy to zdecydowanie mocny punkt tych potworów:D Grejki chyba nie uda mi się kupić ale gama kolorystyczna do przyszłego roku powinna mi się powiększyć Ja to pamiętam, że długie skarpety Ci były potrzebne... i rękawiczki:D Też mi się taki sweterek marzy... ale na razie to kwestia marzeń jeno... Jakiś napadzik:p A ja popatrzę na ...czapeczki:) Nie masz co patrzeć... musisz tylko WYpatrzeć... w sieci i jedną przesyłką poleci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Całe szczęście, że sytuacja u Chanelki opanowana. Uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.08.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Całe szczęście, że sytuacja u Chanelki opanowana. Uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Napadzik chętnie popełnię Zdrówka dla zwierzów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Napadzik też by mi się jaki nadał, kasa mnie ostatnio niezbyt lubi! Jeśli grejki nie będzie, to pikuś, inne kolory też dobre. A skarpety i rękawiczki nadal są potrzebne, jeno sama wiesz .... Obaczymy!!!! Channelkę ucałuj i szepnij jej, że robienie takich numerów nie przystoi szanującej się alpace!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.08.2014 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 mam zośkę!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Na miłość boską, co Ci się znowu rozmnożyło? Mówże prosto i jasno! I gratuluję mania zośki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jaka znowu ZOŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Pokaż Zośkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Dodam nawet magiczne słowo... SZYBCIUTKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.08.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 :mad::mad::mad::mad: Dobra pisze jeszcze raz w notatniku bo mi zeżarło dziadostwo posta... a taki ładny był, buuuu Zośkę chciałam od zawsze i od zawsze mi ją wszyscy odradzali. Wiecie już kto to Zośka??? Nie rozmnożyło się... Nabyło się... Drogą kupna... i na własnych kolanach w samochodzie się przywiozło... Niesamowity zwierzak! Myśl po pierwszych godzinach mania Zośki jest jedna! Dlaczego do cholery tak późno?!?!?!? Po przyjeździe zaniosłam ją do alpakarni bo tam będzie mieszkać, w zamyśle - koleżanka dla Armaniego. Wiecie, że obeszła każdy kącik i OBEJRZAŁA!!! Nie obwąchała, nie obleciała przestraszona tylko właśnie obejrzała! Zajrzała do każdego zakamarka, wyjrzała przez okno, dość długo obserwowała jaskółki bo właśnie młodziaki dyndały na sznurku, kilka razy wyglądała na zewnątrz... Zupełnie nie po zwierzakowemu! Odniosłam wrażenie, że to zwierze naprawdę myśli i jest mądrzejsze nawet od psa! Jak małe, ciekawskie dziecko! Z Armanim było fajnie. Oczywiście jako najbardziej ciekawski przedstawiciel alpaczego gatunku postanowił osobiście przwitać nowego przybysza. Przybysz mieszkał z innymi zwierzakami, mamą, tatą, owieczką, dwoma kucami, kilkoma konikami polskimi... i z dwoma dużymi psami... Armiemu udało się tylko trzy okrążenia ją przegonić. Szybko skumała, że fajtłapa na kamienie nie wskoczy. A jak będzie próbował... to... przychylę głowę i pochwalę się co tam mam znaczy uważaj bo mam rogi i nie zawaham się ich użyć!!! Już przed nim nie uciekam Przed dorosłymi od razu nie uciekała bo były mniej natarczywe, tylko chciały powąchać... powąchały... rogi!!! Ups! Się wydałam... to idę zobaczyć co tam z tych pstrykadełwyszło może łosobiście Zośkę Wam przedstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts