Arctica 31.08.2014 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Bałdzo płoszę... Moja Zosia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.08.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Dziękujęmy za miłe przyjęcie. Miło było bardzo Was poznać. Szal piękny, już go w domu obmacałam dokładnie. A jednak nie wytrzymałaś Pokaż Zośkę, szkoda, że jej nie poznałam osobiście, choć akurat te stwory mnie nie "rajcują" ... A że inteligentna, to prawda. Każda z nich jest A , już widzę. Fajna, długowłosa. Jak wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.08.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Dziękujęmy za miłe przyjęcie. Miło było bardzo Was poznać. Szal piękny, już go w domu obmacałam dokładnie. A jednak nie wytrzymałaś Pokaż Zośkę, szkoda, że jej nie poznałam osobiście, choć akurat te stwory mnie nie "rajcują" ... A że inteligentna, to prawda. Każda z nich jest A , już widzę. Fajna, długowłosa. Jak wysoka? My również dziękujemy za odwiedziny, tylko... za krótko!!! Mam nadzieję, że następnym razem się poprawicie:p Nie wiem jak się nam będzie dogadywało z Zośką, tfu, tfu... ale na razie jest niesamowita! trochę mniejsza od Armaniego, w tuszce to mniej więcej to samo tylko łobuziak ma długie nogi i szyję i to go robi większym:D urośnie niewiele bo mamusia była jej wzrostu, tatuś trochę większy. Ps. Cieszę się, że szal się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 31.08.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Fajna Zośka Mieliśmy kiedyś taką w stajni. Świetnie się z końmi dogadywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Noooo - fajna Zośka, tylko jej inteligencja będzie z czasem także wyzwaniem. Wiesz o tym, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 O rany faktycznie dziwię się, że dopiero teraz taką sprowadziłaś do zagrody Ale co to za rasa, jeszcze takiej nie widziałam A miotłę gdzieś masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.08.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Zmagania z inteligencją zwierzów to sama przyjemność... w przeciwieństwie do zmagań z debilizmem:D Gosiek miotłę mam plastikową chyba nie powinna smakować A Zosia to koza kaszmirska... prawdziwa! w 100% rasowa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Zocha jest SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.08.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 dobrze, że rogów nie ma. Ale te moje też były bezrogie a bodły, jakby miały Jedno jest pewne- TA koza wykorzysta każdy przejaw dobrego serca na swoją korzyść Z oczu jej to patrzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2014 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 MA rogi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.09.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 MA rogi:lol: tak en face nie widać, czyli do tyłu odgięte ? Pokaż profil. Oj, kozy lubią używać rogów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Tutaj róski widać ma tak bardzo odgięte do tyłu, że nawet jak bodzia to i tak nie rogami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.09.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 zdjęcie rewelacja Armani nie próbuje jak to szare po skałach łazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.09.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 w sumie mógłby. Przecież w Peru też są góry i to jakie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mój Armani jest alpaka wersja nizinna płaskopodłożowa:lol: Pierwszy raz jak Zośka wskoczyła na kamienie to próbował... nie udało się Teraz kozucha wie, że jak łobuziak za bardzo dokucza to trzeba na kamienie zwiewać, tam pierdoła nie wlezie:wiggle: Zosieńka zestadzona już z alpaczym stadem, dzisiaj za nimi spokojniutko na pastwisko poszła, generalnie nie zwracają na siebie uwagi, młody ma się z kim bawić... tak miało być! Nie musi już ciotce albo ojczymowi dokuczać... zastanawiam się tylko czy Zośka zacznie pluć czy Armani bóźć na co stawiacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2014 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Uwaga wychodzę... jest tam kto??? ooo... piesek:)... cześć piesek... daj mordy:lol: no chodź tu pierdoło nie wlazła fajtłapa, hahahaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zocha wygląda mi na bardziej charakterną więc obstawiam, że to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2014 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 focia for Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zocha wygląda mi na bardziej charakterną więc obstawiam, że to drugie Właściwie to nie wiem co lepsze... gorsze... Zośka będzie miała ok. 50 cm wzrostu więc mi naskoczy, ale Armani jak urośnie na dorosłego alpaka i będzie mnie bodział... hmmm... już jeden taki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zosia to taka... puchata! Będziesz wełnę kaszmirską przędła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts