Drimeth 04.09.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Fantastyczny zwierzyniec! Aż się gęba śmieje patrząc na taką wesołą gromadkę. A czy ja mogłabym poprosić o fotki koni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.09.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dziękuję Konie... spróbuję... jak wyleczę się z chronicznego niedoczasu:bash: tyle, że z koniami jest taki problem, że zazwyczaj na zdjęciach wychodzą mi same chrapy w macro:rolleyes: Ewowy połówek obfocił moje kunie... Vito co prawda usilnie próbował pomagać podgryzając w kark:p... ale może coś z nich wyszło... Ewa pokarzesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.09.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nelson to byk jak się patrzy. Aż nie pasuje tutaj rzec, jak to kiedyś bywało "męska krowa" Kozula jest fantastyczna i takie pończoszki ze szwem ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.09.2014 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Izula! Dla Ciebie alpasię z Karolem wkleiłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.09.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 UWAGA, UWAGA!!! Nastała wiekopomna chwila!!! Zostałam BLOGERKĄ!!! Sobie poradziłam, jestem z siebie dumna jak nie wiem co. Mam tylko nadzieję, że jakoś to ogarnę bo na razie strrrasznie dużo czasu potrzebuję na wpis. Nic to! Otrzaskam się http://zkolowrotkiemwsrodzwierzat.blog.pl/2014/09/04/wszystko-przez-zoske/ Depsia powiedz mi teraz jak mam dodać linkę do mojego bloga w podpisie. Goopia jestem ale mi to dumnie brzmi: "MOJEGO BLOGA":cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.09.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Ewowy połówek obfocił moje kunie... Vito co prawda usilnie próbował pomagać podgryzając w kark:p... ale może coś z nich wyszło... Ewa pokarzesz???? muszę i ja znaleźć odrobinę czasu i je obrobić. raz że każde zdjęcie to 8 MB a da, że na większości moja córka pozuje, a nie wiem, czy ona chce w necie występować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.09.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Ani Ty ani Twoje zwierzy... czekam na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 No wchodzisz w swój profil i po lewej masz napisik: Edytuj sygnaturę. Klikasz. W takim polu jak do odpowiedzi w wątku wpisujesz to, co chcesz, żeby się wyświetliło, np. Zwierzowy blog czy co tam chcesz. Zaznaczasz to, robisz z tego link, wklejając adres bloga. Gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 No i oczywiście WITAM CIĘ W GRONIE BLOGEREK WIEJSKICH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2014 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 muszę i ja znaleźć odrobinę czasu i je obrobić. raz że każde zdjęcie to 8 MB a da, że na większości moja córka pozuje, a nie wiem, czy ona chce w necie występować Dlatego robię zdjęcia telefonem i nie mam problemu z terabajtami:) Zawsze możesz wyciąć kunia;) Ani Ty ani Twoje zwierzy... czekam na więcej... :hug: a! I dla Grejusia No wchodzisz w swój profil i po lewej masz napisik: Edytuj sygnaturę. Klikasz. W takim polu jak do odpowiedzi w wątku wpisujesz to, co chcesz, żeby się wyświetliło, np. Zwierzowy blog czy co tam chcesz. Zaznaczasz to, robisz z tego link, wklejając adres bloga. Gotowe. Hmmm... rozumiem wszystko do momentu "robisz z tego link":oops: No i oczywiście WITAM CIĘ W GRONIE BLOGEREK WIEJSKICH! Dziękować to w końcu przez Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2014 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 No robisz link, czyli klikasz nad oknem edycji ikonę kuli ziemskiej ze spinaczykiem. W wyskakującym oknie dialogowym wklejasz adres swojego bloga, SKOPIOWANY WCZEŚNIEJ z paska adresu na blogu. Zatwierdzasz, gotowe. Albo poproś młodego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2014 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 No dobra, trochę przeze mnie. Ale... czuję się przez to dumna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.09.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Gdzie ten Karol z alpakami ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 No robisz link, czyli klikasz nad oknem edycji ikonę kuli ziemskiej ze spinaczykiem. W wyskakującym oknie dialogowym wklejasz adres swojego bloga, SKOPIOWANY WCZEŚNIEJ z paska adresu na blogu. Zatwierdzasz, gotowe. Albo poproś młodego... Se poradziłam:cool: No dobra, trochę przeze mnie. Ale... czuję się przez to dumna! Teraz tylko worek czasu byś kopsneła:rolleyes: Gdzie ten Karol z alpakami ?????? Jak się pojawiasz raz na trylion lat to i przegapiłaś Na poprzedniej stronie był http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=277969&d=1409681472 ...tośmy se pogadały:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 A bo mnie się barszcz zaczął zwiewać z gara i jeno machnąć zdążyłam Uratowałam go prawie w całości i mogę się byczyć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.09.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 UWAGA, UWAGA!!! Nastała wiekopomna chwila!!! Zostałam BLOGERKĄ!!! Zanotowałam. Będę podglądać :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.09.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Biedny Loluś. Coś te alpaki ciągnie do czarno-białych kolorów. Pamiętasz jak S Hugo gębę rozdziawił na widok Karolka? A może by tak DEPSIA wkleiła tę jego zdziwioną paszczękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Kochana - mówisz i masz! Rozdziawiona paszcza i głupia mina z osłupienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts