Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Jakoś za nim nie tęsknię:rolleyes:

Przedstawię Wam dzisiaj narowistego żółwia...

Zośka na żółwiu

-no chodź pierdoło to cię bodnę

WP_20140903_17_46_25_Pro.jpg

-bliżej!!!

WP_20140903_17_47_56_Pro.jpg

-no jeszcze bliżej! nie dosięgam!

WP_20140903_17_47_36_Pro.jpg

-o taaaak...

WP_20140903_17_47_28_Pro.jpg

-tfu...

-prrrrr szalony! Co plujesz?!? Wypłoszyłeś mi... żółwia - ups!

WP_20140903_17_47_40_Pro.jpg

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wrrr... znów piszę drugi raz!!! a już było tak dobrze... wyrzucę śmiecia!!!

Zośka spadła jak jej się żółw znarowił. Emotków nie będzie bo w notatniku piszę, byki też mogą być bo mi ich nie podkreśla.

Młody pluje od jakiegoś czasu. Pierwszy raz słyszałam jak za mocno psituliłam.Słyszałam bo to nie jest takie prawdziwe plucie jak u dorosłej, wnerwionej alpaki, o! jak u poprzedniego ojczyma, to takie pufanie samym powietrzem.

Na mnie pufa jak właśnie za mocno psitulę, a na Zośkę... właściwie to też jak za mocno się psituli, no i tak jak wczoraj jak nie chciała zejść z kamienia, a on nie mógł wejść.Się wkurzył i pufnął.

Słuchajcie...

Już chyba z set razy myślałam, że to niekoniecznie odpowiednie miejsce na takie zagrodowe wynurzenia, to w końcu forum BUDOWLANE. A u nas już nawet taras skończony i tematów budowlanych nie ma i nie będzie. Skoro znalazłam miejsce w cyberprzestrzeni, znacznie odpowiedniejsze myślę, a dwa razy pisać tego samego nie będę bo... bo nie lubię się powtarzać, przedruki czy inne kopiuj-wklej w ogóle nie mają sensu, to od teraz wszystkie newsy z zagrody będę klikać na blogu.

Nie znaczy to, że zamykam dziennik, zabijam dechami... chociaż to może było by odpowiedniejsze... w sensie zabijanie-decha-młotek do forum budowlanego. Dziennika nie zamykam, łosiobiście nie znikam, z ogromną przyjemnością będę nadal Was odwiedzała i mam nadzieję, że Wy również będziecie zaglądały na wieści z zagrody.

Gosiu, da się :) Można zaopatrzyć się w konto na jakimś czytniku (przykładowo http://feedly.com) Tam można sobie dodać obserwowane blogi i pojawiają się informacje o nowych wpisach.

toż to czarna magia dla mnie :oops:

może moje dziecię będzie wiedziało jak to ugryźć :rolleyes:

ale bardzo dziękuję za poradę :D

nie cierpię blogów. Tu wchodzę już z rozpędu, obstawiam kilka wątków i hyc ;) A blogi, to trzeba iść, znaleźć, co się już przeczytało.. tu są pogaduchy, blog to powieść w odcinkach. Czasem można poczytać, ale ja wolę pogadać... Nawet do DPSi nie ma czasu zaglądać. Niestety, dla mnie jak ktoś się wynosi stąd, to po jakimś czasie przepada w niebycie ogromu netu. Nawet, jakbym chciała inaczej, to jakoś tak się dzieje :(

Brazula no już się boję:lol:... tyle, że znikać nie mam zamiaru. :wiggle:

Ewa tam też można gadać, dokładnie tak samo jak tutaj, tylko tutaj tematyka moja była zdecydowanie nie na miejscu:rolleyes: Są też tematy o których tutaj se w ogóle nie pogadam:)... ale się nie wynoszę co to to nie!

Drimeth... dzięki