Arctica 05.09.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Jakoś za nim nie tęsknię Przedstawię Wam dzisiaj narowistego żółwia... Zośka na żółwiu -no chodź pierdoło to cię bodnę -bliżej!!! -no jeszcze bliżej! nie dosięgam! -o taaaak... -tfu... -prrrrr szalony! Co plujesz?!? Wypłoszyłeś mi... żółwia - ups! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.09.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Fantastyczne fotki! To ostatnie to Zośka zeskakiwała czy spadła z żółwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Jakoś za nim nie tęsknię Ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 opluł ją ... szybko się chłopak uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Hehe, ja bym chciała widzieć minę Zośki, jak mały ją opluł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Biedny żółw Zoska nie powinna nazywać go pierdołą ... nie powinna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Zoska nie powinna nazywać go pierdołą ... nie powinna .... Znów zaparskałam monitorę, i obudziłam zniesmaczone Maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2014 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Wrrr... znów piszę drugi raz!!! a już było tak dobrze... wyrzucę śmiecia!!! Zośka spadła jak jej się żółw znarowił. Emotków nie będzie bo w notatniku piszę, byki też mogą być bo mi ich nie podkreśla. Młody pluje od jakiegoś czasu. Pierwszy raz słyszałam jak za mocno psituliłam.Słyszałam bo to nie jest takie prawdziwe plucie jak u dorosłej, wnerwionej alpaki, o! jak u poprzedniego ojczyma, to takie pufanie samym powietrzem.Na mnie pufa jak właśnie za mocno psitulę, a na Zośkę... właściwie to też jak za mocno się psituli, no i tak jak wczoraj jak nie chciała zejść z kamienia, a on nie mógł wejść.Się wkurzył i pufnął. Słuchajcie... Już chyba z set razy myślałam, że to niekoniecznie odpowiednie miejsce na takie zagrodowe wynurzenia, to w końcu forum BUDOWLANE. A u nas już nawet taras skończony i tematów budowlanych nie ma i nie będzie. Skoro znalazłam miejsce w cyberprzestrzeni, znacznie odpowiedniejsze myślę, a dwa razy pisać tego samego nie będę bo... bo nie lubię się powtarzać, przedruki czy inne kopiuj-wklej w ogóle nie mają sensu, to od teraz wszystkie newsy z zagrody będę klikać na blogu. Nie znaczy to, że zamykam dziennik, zabijam dechami... chociaż to może było by odpowiedniejsze... w sensie zabijanie-decha-młotek do forum budowlanego. Dziennika nie zamykam, łosiobiście nie znikam, z ogromną przyjemnością będę nadal Was odwiedzała i mam nadzieję, że Wy również będziecie zaglądały na wieści z zagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Ale jak Carver zaczął pisać tylko na blogu to jakoś mniej się do niego zagląda Tam nie widzę możliwości zapisania się na powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 06.09.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Tam nie widzę możliwości zapisania się na powiadomienia Gosiu, da się Można zaopatrzyć się w konto na jakimś czytniku (przykładowo http://feedly.com) Tam można sobie dodać obserwowane blogi i pojawiają się informacje o nowych wpisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Gosiu, da się Można zaopatrzyć się w konto na jakimś czytniku (przykładowo http://feedly.com) Tam można sobie dodać obserwowane blogi i pojawiają się informacje o nowych wpisach. toż to czarna magia dla mnie może moje dziecię będzie wiedziało jak to ugryźć ale bardzo dziękuję za poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2014 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Gosiek!!! Osobiście będę Cię powiadamiać o wpisie, ok??? No i nie mówię, że stąd znikam, o nieee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Dawaj znać jak coś napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2014 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Napisałam:lol: Wczoraj wspominki, dzisiaj trochę wspominki i poranny niefajny suprajs z Zośką. Dobrze, że nie jestem sercowcem bo bym zeszła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Nie przepadam za blogami, ale do Ciebie polazłam. Nie zwróciłam uwagi, czy mozna komentarze zamieszczać .... polezę jeszcze raz! Tylko z foruma nie znikaj, bo Cię znajdę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.09.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 nie cierpię blogów. Tu wchodzę już z rozpędu, obstawiam kilka wątków i hyc A blogi, to trzeba iść, znaleźć, co się już przeczytało.. tu są pogaduchy, blog to powieść w odcinkach. Czasem można poczytać, ale ja wolę pogadać... Nawet do DPSi nie ma czasu zaglądać. Niestety, dla mnie jak ktoś się wynosi stąd, to po jakimś czasie przepada w niebycie ogromu netu. Nawet, jakbym chciała inaczej, to jakoś tak się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 06.09.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 ale bardzo dziękuję za poradę Polecam się A nowy wpis o Zosi świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Brazula no już się boję... tyle, że znikać nie mam zamiaru. Ewa tam też można gadać, dokładnie tak samo jak tutaj, tylko tutaj tematyka moja była zdecydowanie nie na miejscu:rolleyes: Są też tematy o których tutaj se w ogóle nie pogadam:)... ale się nie wynoszę co to to nie! Drimeth... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 W końcu zobaczyłam, że trza na kalendarz patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.09.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 w tam gadać, komentarze się zostawia i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts