Arctica 09.09.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 znaczy narowisty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Ja to jednak mam dobrze na tym wordpressie...Na blogu mam kilka "wpisów" niewidocznych, zapisanych jako szkic, do dalszego opracowania. To do nich własnie wrzucam zdjęcia z lapka i potem sobie kopiuję adres i wrzucam, gdzie mi trzeba.Blog jest równocześnie moim hostem dla zdjęć, mam nadzieję, że nikt mi nigdy nie wywinie tam żadnego numeru z płaceniem! Zraziłam się do platform hostingowych po jajach z fotosikiem, jak wprowadzili płatność.Nigdy więcej czyjejś łaski ze zdjęciami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.09.2014 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Jak przekroczysz 3 giga to w WP też każą Ci płacić! Ale 3 giga to nie 100 mega:rolleyes:Z tego co się orientowałam to w WP jest identycznie jak na onecie z obsługą blogów, w sensie tych wszystkich dodatków, szablonów, widgetów itd. Muszę zainstalować spolszczoną wersję i się przemeldować... chociaż naczytałam się o problemach z blogami na WP:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.09.2014 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Depsinko a instalowałaś wordpressa czy na tym com działasz? aaa!!! zobaczyłam adres, na com chyba... mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 No pewno, że na com. Czasem są problemy, jak wszędzie. Na bloggerze dziewczyny też często się wkurzają, więc ideałów chyba nie ma... A jak się skończy 3 giga, to... zawsze można założyć kolejny blog, np. z kołowrotkiem wśród zwierząt vol. II i znów mieć 3 giga! Mnie zostało jeszcze duuuuużo miejsca, ale ja zawsze zmniejszam foty tak, żeby dłuższy bok miał 900 pikseli, nie więcej. Wtedy ich wchodzi..... i wchodzi..... i wchodzi.....i jak szybko się ładują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.09.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Czy ten com jest cały po angielskiemu???? Bo jak tak to ja wysiadam:( mój inglish jest na poziomie how are you:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.09.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Na bloggerze dają 1 giga ale współdzielone z picasą - też wysiadam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.09.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Odwieczny problem... INTERNET!!! WRRRR.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2014 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Arctisia, zajrzyj TUTAJ. Nie trzeba oglądac tego wideo, wcześniejsze porady wystarczą.No i administracja bloga jest jak najbardziej po polsku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2014 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 W doopie mam tego WP!!!! raz mam stronę po polsku a raz po angielsku!!!! Zostaję na onecie i będę woluminować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Czyli stara prawda się sprawdza - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Zmieniłaś zdjęcie na blogu? Co to za droga pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Wolu...co? No to może spróbuj na bloggerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Matko jedyna, co to znaczy "woluminować"?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2014 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Zmieniłaś zdjęcie na blogu? Co to za droga pięknie jest Nic nie zmieniałam... chyba:rolleyes:... idę zobaczyć Wolu...co? No to może spróbuj na bloggerze... zostaję tutaj... zdjęcia i tak mam od zawsze na picasie to nadal se tam potrzymam, a same wpisy mało miejsca zajmują... Matko jedyna, co to znaczy "woluminować"?????? po mojemu znaczy pisać kolejne woluminy, części bloga... jak ten mi się zapcha:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2014 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Zmieniłaś zdjęcie na blogu? Co to za droga pięknie jest wywaliłam z biblioteki mediów coś tam... widocznie mój nagłówek też ta droga to standard tego szablonu zaraz będę majstrować coby dworek-potworek wrocił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2014 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Wrócił bom go wstawiła:wiggle:... nie miałinnego wyjścia;) Na blogu pochwaliłam się co wyszperaliśmy na pchlim targu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ten bujany fotel ... cudeńko, naprawdę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.09.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Taki fotel to mój małż posiadać od dawna pragnie, ale ja jeszcze nie dojrzałam do tego pomysłu a może po prostu nie ujrzałam fotela który by za mną krzyczał "weź mnie ze sobą" Jak się taki trafi to kupię na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts