Karolina i Artur 01.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.12.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A tak wogóle to już się nie moge doczekac naszego spotkanka !!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja sie pytam......dlaczego wszyscy tak daleko mieszkacie??????????? ..jak ja z tego Grudziądza dojade na spotkanie z Wami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kaluś... najlepiej to pewnie będzie samochodem pamiętasz... jedynka, sprzęgło, gaz, sprzęgło dwójka.... dojedziesz dojedziesz... jak Ty nie jedziesz to ja też nie , dobry szantaż cooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arctica, zdolna z Ciebie kobietka...kiedyś też tak narabiałam. A teraz buduję i czasu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dardurdko, Ewuś, Aniu, Iwonko... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arctico, przepiękny aniołek!! Juz sobie wyobraziłam choinkę całą w takich ozdobach! Witam się grzecznie, bo jeszcze chyba Twojego dziennika nie odwiedzałam?? Dziękuję i witam w moich skromnych... Ten aniołek to nie bardzo na choinkę... za duży troszku... ponad 20 cm ma... chyba, że na taką megachoinę... taką supermaeketową W zeszłym roku robiłam takie mniejsze, na choinkę właśnie... ale wzięły mi się i rozlazły po znajomych (jeden się w galerii uchował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kaluś... najlepiej to pewnie będzie samochodem pamiętasz... jedynka, sprzęgło, gaz, sprzęgło dwójka.... dojedziesz dojedziesz... jak Ty nie jedziesz to ja też nie , dobry szantaż cooo???? ide sprawdzic na mapie ile to km ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Felicia cudna. Ja się za nią jeszcze nie zabrałam, bo postanowiłam skończyć obrus (który zaczęłam dwa lata temu ) , jak pomyślę ile rzeczy jednocześnie robię aniołka polecam, nie przypuszczałam, że taki duży wyjdzie, muszę jeszcze koleżankę, tą z sukienką w ananaski zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kaluś... najlepiej to pewnie będzie samochodem pamiętasz... jedynka, sprzęgło, gaz, sprzęgło dwójka.... dojedziesz dojedziesz... jak Ty nie jedziesz to ja też nie , dobry szantaż cooo???? ide sprawdzic na mapie ile to km ?? Ups... 469 km... To może jednak poczekamy, aż mi chałupa urośnie... to będzie tak pośrodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... z pewna dozą nieśmiałości przedstawiam .... Felicię http://images40.fotosik.pl/229/ff1faa8d9d7ad303med.jpg jest CUDOWNY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.12.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kaluś... najlepiej to pewnie będzie samochodem pamiętasz... jedynka, sprzęgło, gaz, sprzęgło dwójka.... dojedziesz dojedziesz... jak Ty nie jedziesz to ja też nie , dobry szantaż cooo???? ide sprawdzic na mapie ile to km ?? Ups... 469 km... To może jednak poczekamy, aż mi chałupa urośnie... to będzie tak pośrodku... no tak samochodem napewno nie przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Jakie piękności!!! Cześć Arctico! Gdzie, jak można się nauczyć robienia tak pięknych rzeczy? A jaką techniką zrobiłaś tą śliczną damę na obrazie, w białej sukni z niebieskimi kokardami? Przeeepiękne to jest! Idę nadrobić zaległości. Coś tu o nalewkach czytałam... Witaj i dzięki... Już pisałam, naprawdę niewielka filozofia , raptem trzy możliwe kombinacje... Ta dama o którą pytasz to Madame Rimsky - Korsakov... wydziergana krzyżykami , tutaj potrzebne trochę wytrwałości bowiem obraz składa się z 52 tysięcy krzyżyków Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arctica, zdolna z Ciebie kobietka...kiedyś też tak narabiałam. A teraz buduję i czasu nie mam i po to przerwałam budowę, żeby sobie zrobić aniołka przyjdzie czas i Ty będziesz dziurgać przy kominku... na bujanym foteliku... Aż mi się fajnie zrobiło na samą myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 01.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dziewczyny, dacie radę! A jak nie, to będziemy z dworca PKP Was odbierać, nas tu jak widzę kilka sztuk jest z okolicy Lublina, więc sobie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kaluś... najlepiej to pewnie będzie samochodem pamiętasz... jedynka, sprzęgło, gaz, sprzęgło dwójka.... dojedziesz dojedziesz... jak Ty nie jedziesz to ja też nie , dobry szantaż cooo???? ide sprawdzic na mapie ile to km ?? Ups... 469 km... To może jednak poczekamy, aż mi chałupa urośnie... to będzie tak pośrodku... no tak samochodem napewno nie przyjade Chyba, że przyjedziesz do mnie, Wawka pośrodku (nooooo.... prawie ) i dalej pojedziemy razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.12.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ta dama o którą pytasz to Madame Rimsky - Korsakov... wydziergana krzyżykami , tutaj potrzebne trochę wytrwałości bowiem obraz składa się z 52 tysięcy krzyżyków Pozdrawiam serdecznie Bossz!.. powalające! Kobieto, skąd masz tyle cierpliwości!! Ja co najwyżej kiedyś swetry na drutach robiłam! No naprawdę, jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dziewczyny, dacie radę! A jak nie, to będziemy z dworca PKP Was odbierać, nas tu jak widzę kilka sztuk jest z okolicy Lublina, więc sobie poradzimy Chiba, że tak , to może już w pociągu się namierzymy ... i... będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ta dama o którą pytasz to Madame Rimsky - Korsakov... wydziergana krzyżykami , tutaj potrzebne trochę wytrwałości bowiem obraz składa się z 52 tysięcy krzyżyków Pozdrawiam serdecznie Bossz!.. powalające! Kobieto, skąd masz tyle cierpliwości!! Ja co najwyżej kiedyś swetry na drutach robiłam! No naprawdę, jestem pod wrażeniem! Jak już pod takim wrażeniem jesteś... to powalę ostatecznie Właśnie tworzę dwa kolejne... jeden prawie 120 tyś. krzyżyków, drugi... troszkę mniejszy 92 tyś. krzyżyków . Tak już mam... taka popaprana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts