Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śliwki w czekoladzie, brzmi przepysznie!

A zostaw jaki słoiczek na spróbowanie... ;)

Zwariowałaś chyba z tymi słoikami...

Dla wszystkich, którzy lubią tradycyjne, bardzo dobrej jakości śliwki w czekoladzie to absolutny hit!

Ja uwielbiam:D

Ze słoikami nie zwariowałam ino mnie najszło:yes:

Zostaw???:eek: Czyżbyś się do Lichenia wybierała??? A!!! Rozumiem!!! Tak na zakończenie sezonu, nieee????:cool:

Musiałaś na gorąco je żreć...? :bash:

Chyba za wiele energii się marnuje... nie myślałaś z ENERGETYKĄ ponegocjować :cool:

Musiałam:yes:

W całej chałupie tak pachnie, że syn wchodząc ze szkoły pytał co słodkiego robię:D

Z energetyką nie ma co gadać... średnia jest ok! Tak mam, że jak jakieś kręcące mnie wizje na horyzoncie się pojawiają to zajączki na duracelkach przy mnie to ślimaki:)

W tym roku to my na pewno nie wybierzemy się już do centralnej Polski. :no:

Ale przyszedł mi do głowy taki pomysł, że moglibyście te śliwki z Twojnym przywieźć, już ja bym znalazła coś dobrego, żeby Was odpowiednio ugościć... :lol:

przeczytałam :bash: i po co mi to było :mad: nie mam czasu, nie mam czasu i nie mam kogo do garnków zagonić :stirthepot:

No niestety miąchać trzeba! Ale i tak przecież coś tam czasami w kuchni robisz to może przy okazji???

całe szczęście NIE LUBIĘ śliwek w czekoladzie. Ale kusi mnie, żeby spróbować, może akurat te będą dobre? eee, pewnie nie :cool:

Tez poczytałam i ... na szczęście ja też nie przepadam za śliwkami w czekoladzie. Robota straszliwa!!! Szacunek!!!

Ja tam nie wiem jak można nie lubieć śliwek w czekoladzie ale niech Wam będzie:rolleyes:

Ewa jak nie lubisz tych z Solidarności np. to i to nie będzie Ci smakować:)

Braza wyobraź sobie są tacy co to lubią:p

dla mnie smaczne są w ciastach powidła z orzechami włoskimi;)ciekawe,jakby tak te Twoje śliweczki ze świeżutkimi orzeszkami?:)

Przepis dałaś prościutki,fajny,ale stać 2 godziny z łyżką do nieprzypalania-nie:)

Ale powidła śliwkowe z orzechami??? Kajmak to rozumiem... jakoś do tego chyba by mi nie pasowały:wiggle:

Nie musisz stać... można siedzieć... też wychodzą;)

Każdy ma swój smak:)Nie wiem,jak w Twoim regionie to się nazywa,u nas mówią :pleśniak (w mojej rodzinie to Renia:):ciasto kruche,na to powidła śliwkowe i rodzynki + orzechy;kolejna warstwa tartego kruchego z kakao i na to białka.Pokrywasz ostatnią w-wą tartego kruchego.Dla mnie pyszne:):D