DPS 17.09.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Śliwki w czekoladzie, brzmi przepysznie! A zostaw jaki słoiczek na spróbowanie... Zwariowałaś chyba z tymi słoikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.09.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Musiałaś na gorąco je żreć...? Chyba za wiele energii się marnuje... nie myślałaś z ENERGETYKĄ ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Śliwki w czekoladzie, brzmi przepysznie! A zostaw jaki słoiczek na spróbowanie... Zwariowałaś chyba z tymi słoikami... Dla wszystkich, którzy lubią tradycyjne, bardzo dobrej jakości śliwki w czekoladzie to absolutny hit! Ja uwielbiam:D Ze słoikami nie zwariowałam ino mnie najszło:yes: Zostaw??? Czyżbyś się do Lichenia wybierała??? A!!! Rozumiem!!! Tak na zakończenie sezonu, nieee???? Musiałaś na gorąco je żreć...? Chyba za wiele energii się marnuje... nie myślałaś z ENERGETYKĄ ponegocjować Musiałam:yes: W całej chałupie tak pachnie, że syn wchodząc ze szkoły pytał co słodkiego robię Z energetyką nie ma co gadać... średnia jest ok! Tak mam, że jak jakieś kręcące mnie wizje na horyzoncie się pojawiają to zajączki na duracelkach przy mnie to ślimaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2014 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 W tym roku to my na pewno nie wybierzemy się już do centralnej Polski. Ale przyszedł mi do głowy taki pomysł, że moglibyście te śliwki z Twojnym przywieźć, już ja bym znalazła coś dobrego, żeby Was odpowiednio ugościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Tak mam, że jak jakieś kręcące mnie wizje na horyzoncie się pojawiają to zajączki na duracelkach przy mnie to ślimaki:) Skąd ja to znam... hmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 W tym roku to my na pewno nie wybierzemy się już do centralnej Polski. Ale przyszedł mi do głowy taki pomysł, że moglibyście te śliwki z Twojnym przywieźć, już ja bym znalazła coś dobrego, żeby Was odpowiednio ugościć... Psyt... coś się przebąkiwało:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 śliwki w czekoladzie ze słoika co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Jak wrócę od zwierzaków to zaśliwkuję bloga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.09.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Oj Aniu, jak o tym Tomkowi powiem, to się sam do Ciebie na te śliwki w czekoladzie wybierze zamiast ze mną po kieckę na wesele latać. To jego najukochańsze smaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Psyt... coś się przebąkiwało:p No to niech się przebąknie wreszcie, na całego!!! Niech!!! Tak!!! Ale byłoby super!!! Myślcie!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.09.2014 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 (edytowane) Ale to się bąka o wiośnie... Jako, że powiadomień na tym durnym onecie ustawić nie można to donoszę, że o śliweczkach w czekoladzie i nie tylko na blogu napisałam:) Edytowane 18 Września 2014 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 przeczytałam i po co mi to było nie mam czasu, nie mam czasu i nie mam kogo do garnków zagonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.09.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 całe szczęście NIE LUBIĘ śliwek w czekoladzie. Ale kusi mnie, żeby spróbować, może akurat te będą dobre? eee, pewnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Tez poczytałam i ... na szczęście ja też nie przepadam za śliwkami w czekoladzie. Robota straszliwa!!! Szacunek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.09.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 dla mnie smaczne są w ciastach powidła z orzechami włoskimi;)ciekawe,jakby tak te Twoje śliweczki ze świeżutkimi orzeszkami? Przepis dałaś prościutki,fajny,ale stać 2 godziny z łyżką do nieprzypalania-nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.09.2014 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 przeczytałam i po co mi to było nie mam czasu, nie mam czasu i nie mam kogo do garnków zagonić No niestety miąchać trzeba! Ale i tak przecież coś tam czasami w kuchni robisz to może przy okazji??? całe szczęście NIE LUBIĘ śliwek w czekoladzie. Ale kusi mnie, żeby spróbować, może akurat te będą dobre? eee, pewnie nie Tez poczytałam i ... na szczęście ja też nie przepadam za śliwkami w czekoladzie. Robota straszliwa!!! Szacunek!!! Ja tam nie wiem jak można nie lubieć śliwek w czekoladzie ale niech Wam będzie:rolleyes: Ewa jak nie lubisz tych z Solidarności np. to i to nie będzie Ci smakować Braza wyobraź sobie są tacy co to lubią dla mnie smaczne są w ciastach powidła z orzechami włoskimi;)ciekawe,jakby tak te Twoje śliweczki ze świeżutkimi orzeszkami? Przepis dałaś prościutki,fajny,ale stać 2 godziny z łyżką do nieprzypalania-nie:) Ale powidła śliwkowe z orzechami??? Kajmak to rozumiem... jakoś do tego chyba by mi nie pasowały:wiggle: Nie musisz stać... można siedzieć... też wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.09.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Każdy ma swój smak:)Nie wiem,jak w Twoim regionie to się nazywa,u nas mówią :pleśniak (w mojej rodzinie to Renia:):ciasto kruche,na to powidła śliwkowe i rodzynki + orzechy;kolejna warstwa tartego kruchego z kakao i na to białka.Pokrywasz ostatnią w-wą tartego kruchego.Dla mnie pyszne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.09.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Pleśniaka jadłam sto lat temu, jeszcze w podstawówce. Pamiętam tylko że dobre to było ale z czego to ni huhu... Może być, że orzechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Pleśniak to mi się tylko z tymi straszliwie śmierdzącymi serami kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.09.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Jak ktoś bezy lubi to pleśniak pychowaty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts