Arnika 20.09.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Mmmm pleśniak... A o powidłach z czekoladą pisała rok czy dwa temu E-wka, Tola też robiła i inne dziewczyny.. i wszystkie jak jeden mówiły, że pyszne... Chyba muszą być dobre... Idę bloga poczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.09.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ano są... nie chciało mi się dzisiaj na targ jechać... a mus dorobić Możesz iść jeszcze raz... o krówkach poczytasz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 na wstępie myślałam, że masz przepis na krówki Jak to się stało, że nie widziałam Lejdi??? Albo wcale jej nie pamiętam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.09.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 No Lejdi przegapić?!?! Zresztą na żywo przecież ją widziałaś Przepisu na krówki to nie mam ale przepis z wykorzystaniem krówek na coś jak dla mnie super dobrego kiedyś wrzucę... a niebawem na blogu... moja dzika Zośka jakby się ktoś pytał to to centkowane to moja noga:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 no właśnie na żywo ją przegapiłam. chyba za dużo było do patrzenia ale wcale jej nie pamiętam "w oczach" Zoska już oswojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Piękna Zośka!!! Uważaj tylko, żeby się nie rozbisurmaniła o choćby tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ewa bo Ci oczy koniami zarosły:rolleyes:Jak byliśmy u koni to Lejdi przyszła po drugiej stronie ogrodzenia i nawet jaj jabłka prosto do mordy dawałam:) Brazula... tamto cholerstwo to nawet rogów nie ma, moja Zośka ma ale !!!jest i będzie z pięć razy mniejsza. Teraz jakoś ze 12 kilo waży, dużo większa nie urośnie bo jej mama była taka jak ona teraz na wielkość. Chociaż wie do czego służą róski:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Piękna Zośka!!! Uważaj tylko, żeby się nie rozbisurmaniła o choćby tak ależ zawzięta dranica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Przeczytałam bloga.. super Aniu W jednym miejscu tyle wspomnień i przedstawienie po raz kolejny kopytek, łapek i raciczek... dla mnie to kolorowy zawrót głowy i za nic ich nie pojmę, które to które... Przepisy są smaczniusie... ale ja też nie będę NIC robiła... bo w spiżarce wszystkiego pełno... Za to filiżankę masz boską A jak kiedyś do tego Włocławka się wybierzesz i zobaczysz taki czy podobny fotel... to ja poproszę kup go dla mnie.. jest cudny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2014 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Się cieszę, że się podoba:) Pompadurki też lubię ale nie jest to moja ulubiona filidżanka;)... śliwki w czekoladzie masz??? O! Właśnie! Miałam po śliwki jechać! Krowinki to i chłopu mojemu się mieszają, więc spoko;) a z tym Włocławkiem to serio??? Bo będziesz musiała przyjechać Dzisiaj się wybierałam ,ale psia pogoda strasznie i mi/nam się nie kciało, ale za tydzień to już chyba nie wytrzymam:rolleyes: Ps. Następnym razem zostaw ślada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2014 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Na krowiej stronie porobiłam podpisy... dla ułatwienia identyfikacji:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ania.. ale ja to blogowa nie jestem i tutaj napiszę... Śliwek z czekoladą nie mam.. ale słyszałam, że smak obłędny jest... a teraz to ja robić za nic nie będę, bo ja zepsuta teraz jestem... innych przetworów też robić nie zamierzam, bo spiżarka pełna.. Jedynie to nam trunki wychodzą.. ku uciesze naszej i gości... nie ma nic lepszego jak dobre winko czy inny mocniejszy trunek.. to nigdy się nie zepsuje... A wiesz, że ja też starocie bardzo lubię.. i mój salon tego przykładem... do Włocławka mam kawałek spory drogi... ale kto wie... (Nie pamiętam gdzie mieszkasz...) Od dawna mam ochotę poznać Was.. o stadku nie wspomnę, ale tak nie potrafiłabym chyba żadnego zwierza nazwać po imieniu... no może Zośkę bym rozpoznała, bo na razie najnowsza i sama... A jabłka to Ty masz w tym roku.... ? Kiedyś pisałaś (lata temu i już nie bardzo pamiętam) o starych drzewach z kosztelami... i nie wiem czy takie normalne stare odmiany malinówek też masz? Jak tak.. to zjedz za mnie... kocham prawdziwe malinówki i kosztele.. ale teraz to już się takich nie kupi.... Nawet jak pisze malinówka.. to koło malinówki nie leżała, a kosztele to wcale kosztelami nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 U nas odwrotnie... trunki nawet te nie za mocne na szczęście się nie psują, chociaż dwie zgrzewki piwa się przeterminowały:rolleyes: takie z nas ankoholiki;) My jeszcze 50 kilosów za Włocławkiem od Ciebie. Naszą ziemię kupiliśmy z prastarym sadem, i są w nim PRAWDZIWE !!! kosztele i malinówki i krąselki jeszcze rozpoznać umiem, szare i złote renety... kilku odmian nie znam. Tyle, że w tym roku jabłuszka owszem są, ale ze względu na niemiłosierną suszę są maleńkie. Orzechy i mandarynki:rolleyes: tylko krąselki jakieś w miarę normalne wymiary mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ja ślad zostawiam tutaj ... no, że byłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Ja też... i tu...i tam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2014 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Ja pierdziu TAKĄ jesień!!!!:mad: Rajstopy założyłam, kurtkę założyłam... czapkę już na wieczorny obchód przygotowałam!!! Aby do lata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.09.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Dziś podobno pierwszy dzień jesieni... typowej jesieni ale cieplutko ma jeszcze być niebawem U nas wczoraj ulewa z gradem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2014 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Gradu u nas nie było... tylko padało... normalnie deszczem:sick: Ale za to takie "tropiki", że siedzę okutana jak zimą mówiłam Wam, że zmarźluch jestem??? to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2014 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Dorzuciłam do inspirów w Darach Alpaki no zawsze mi się japa śmieje jak patrzę na tą czapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Zimno... leje i wieje... Polimy w krematorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts