DPS 24.09.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Fajne te czapulki, słodziaki! U nas ranki bardzo zimne i wieczory, ale w ciągu dnia wczoraj było naprawdę przyjemnie, słonecznie i całkiem ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.09.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Cześć Aneczko! Powoli dochodzę do siebie od niedzieli po skomasowanym ataku czegoś na moje gardło. Dobrze, że nic nie wyszło ze spotkania, bo byście tylko choróbsko do domu swojego przywlekli. Obejrzałam przepis na śliwki i zrobię Tomkowi. Ja tam taki smakosz czekolady nie jestem, wolę same śliwki ale Tomek już na samą myśl się oblizuje i ślinkę przełyka. Łasuch na śliwki w czekoladzie to on jest niesamowity. Muszę tylko wygrzebać z piwnicy albo zakupić malutkie słoiczki, żeby dawkować te smakowitości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Dorzuciłam do inspirów w Darach Alpaki no zawsze mi się japa śmieje jak patrzę na tą czapę cudowne te czapki, pewnie moja młoda też by chciała Ale jej na razie nie zapytam, bo kasy nie mam. Wiem, kupię jej na gwiazdkę Tym bardziej, że będę musiała dokupić jeden motek - ale nie teraz, bo strasznie dużo wydatków mam - i dorobić jakaś falbankę do szla, bo po przemyśleniu jednak jest o te 40 cm za krótki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Zarąbiste te czapki!!!! Arcti, przymierzasz się do takich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.09.2014 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Zimno... leje i wieje... Polimy w krematorium Mi się nie chce... palić wczoraj już lepiej było bo chociaż rano 2 stopnie tylko były to słońce świeciło... i od razu jakoś przyjemniej:D Fajne te czapulki, słodziaki! U nas ranki bardzo zimne i wieczory, ale w ciągu dnia wczoraj było naprawdę przyjemnie, słonecznie i całkiem ciepło. Jak jest słońce to ok, nawet upału może nie być ale jak marudziłam to u nas zimno, wiało i lało... na taką jesień to ja veto stawiam... no dobra wiem, musi olać... coby mój olewać nie musial:D Cześć Aneczko! Powoli dochodzę do siebie od niedzieli po skomasowanym ataku czegoś na moje gardło. Dobrze, że nic nie wyszło ze spotkania, bo byście tylko choróbsko do domu swojego przywlekli. Obejrzałam przepis na śliwki i zrobię Tomkowi. Ja tam taki smakosz czekolady nie jestem, wolę same śliwki ale Tomek już na samą myśl się oblizuje i ślinkę przełyka. Łasuch na śliwki w czekoladzie to on jest niesamowity. Muszę tylko wygrzebać z piwnicy albo zakupić malutkie słoiczki, żeby dawkować te smakowitości Nie ma sensu w piwnicy grzebać... ostatnio po złotówie razem z przykrywą kupowałam. Tylko po śliwki mi się nie chciało w środę jechać... cudowne te czapki, pewnie moja młoda też by chciała Ale jej na razie nie zapytam, bo kasy nie mam. Wiem, kupię jej na gwiazdkę Tym bardziej, że będę musiała dokupić jeden motek - ale nie teraz, bo strasznie dużo wydatków mam - i dorobić jakaś falbankę do szla, bo po przemyśleniu jednak jest o te 40 cm za krótki! Ewa a może frędzle... jakoś fajnie w krateczkę zawiązane??? Po 20 centów z każdej strony to fajniusie by były... można i dłużej nawet.. Wiesz jakie? takie na przemian wiązane. Bo szal na końcu ma sam ażur i nie widzę tam falbanek:rolleyes: Zarąbiste te czapki!!!! Arcti, przymierzasz się do takich??? Nie przymierzam się tylko rzucam propozycję, (na blogu na stronie Dary Alpaki więcej;)) Każdy potrzebuje inny rozmiar, że o kolorze nie wspomnę... fajne były by rude z Czokity... albo szatynki Chanell:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Ewa, Ania... A zamiast frędzli to dorobić pas czy dwa, tyle ile jest potrzeba? a jak nie chodzony to może wymienić na odpowiedni rozmiar? Przed wczoraj paliłam cały dzień w kominku, wczoraj ciepło było u nas... dziś znów zimno i pochmurno.... pewnie wieczorem będzie trzeba zapalić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.09.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Arni o to chodzi, że to szal robiony na zamówienie;) Jaki miał być tak i jest (nawet 10 cm dłuższy:p), a wykończenie robione jest tak coby teraz dorobić bez oznak dorabiania to trzeba by z 30 cm spruć bo wykończony jest ażurem, a wzór na szalu jest inny. Znowu prucie po blokowaniu jest wyższą szkołą jazdy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.09.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ale ja myślałam, żeby ten sam ażur pociągnąć tylko taki rozkloszowany trochę. Przemyślę sobie sprawę, jak znajdę kasę na wełnę. Na razie zapłaciłam mandat i jeszcze kilka niespodziewanych i bezsensownych wydatków i muszę straty odrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.09.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Dobrze, że piszesz wcześniej bo prawie całą Czokitę mam ukręconą na normalną włóczkę, znaczy dwie nitki do kupy. Zostało chyba troszkę runa to trzeba będzie singielka uprząść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.09.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Mnie się podoba ta z guziczkami i niesymetrycznym wywinięciem:)ciekaw,czy dziś mi to przejdzie przez net-Wam też forum tak strasznie wolno chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Do mnie w sprawie roboty na drutach to prosze mówić baaaardzoooo woooolnoooo ... a i tak nie obiecuję, że zrozumiem! Na sweter mnie na razie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.09.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Mnie się podoba ta z guziczkami i niesymetrycznym wywinięciem:)ciekaw,czy dziś mi to przejdzie przez net-Wam też forum tak strasznie wolno chodzi? A wiesz, że mi też... tylko z Hugona to już jedynki nic nie zostało, cała na sweter poszła i 3 szale... troszkę dwójki zostało ale to na skarpety raczej. Mocniejsza ale może dziabnąć Tak, że albo Czokita albo Chanelka zostaje:D Do mnie w sprawie roboty na drutach to prosze mówić baaaardzoooo woooolnoooo ... a i tak nie obiecuję, że zrozumiem! Na sweter mnie na razie nie stać Spoko, alpaka nie zając! Że Ci o skarpetach nie przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.09.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Sobie na blogu ponarzekałam... wracam do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.09.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To idę poczytać...A sweter pokażesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Zdrówka życzę... I jak Ewa .. na rower wsiadaj i pedałuj... to przejdzie czy pojedzie gdzieś to choróbsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Choruj, byle szybko, szkoda czasu na długie chorowanie A powaznie, to zdrówka życze jak najszybciej!!! Nie mów nic o skarpetach .... kasa znowu nie chce ze mną współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.09.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 (edytowane) ciekawe, a jak by do przędzenia zrobić mixta czyli jasne i troszkę ciemniejszego dołożyć? Jaki byłby kolor? A, i byłam na blogu i chciałam się odezwać i chcieli ode mnie maila! Onet mojego maila jeszcze (chyba) nie ma i nie dostanie. I tak już tonę w spamie Edytowane 27 Września 2014 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2014 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Ewa, nie masz opcji blokowania niechcianych nadawców?Interia tak ma i to bardzo pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.09.2014 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Zdrówka życzę... I jak Ewa .. na rower wsiadaj i pedałuj... to przejdzie czy pojedzie gdzieś to choróbsko... Na rower nie... załażę cholerę!!! Choruj, byle szybko, szkoda czasu na długie chorowanie A powaznie, to zdrówka życze jak najszybciej!!! Nie mów nic o skarpetach .... kasa znowu nie chce ze mną współpracować Mnie nie szkoda czasu... ja NIE MAM czasu na chorowanie! Wiecie kiedy rolnik ma wolną sobotę? Jak w piątek umrze!!! ciekawe, a jak by do przędzenia zrobić mixta czyli jasne i troszkę ciemniejszego dołożyć? Jaki byłby kolor? A, i byłam na blogu i chciałam się odezwać i chcieli ode mnie maila! Onet mojego maila jeszcze (chyba) nie ma i nie dostanie. I tak już tonę w spamie Runa to raczej niekoniecznie mieszać, chyba że by w gręplarni pomieszali. Ale ja robię rusticala nie grępluję tylko ze zwierza prosto. Łaciata by wyszła. Ewentualnym rozwiązaniem jest danie jednej nitki jasnej drugiej ciemnej. Miałam pomysła na czapkę i szal coby ukręcić Chanelkę (gorzka czekolada) tak na grubo, nierówno i z glutami i do tego cieniutkiego Hugona w najjaśniejszym tonie i skręcić to do kupy. Muszę popróbować, bo i tego i tego jeszcze trochę mam Jak zdrówko? Lepiej... nie mówić Rano było całkiem dobrze ale po obiedzie padłam... jak pies Pluto, na cztery łapy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts