DPS 09.10.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ożesz... Obiecuję, że jeszcze dzisiaj jakieś foty walnę i wrzucę całość na bloga... Barunia - u mnie toi się dzieje już od dłuższego czasu, przyzwyczaiłam się, kochana. A stosunek do dzieciów... no, sami wiecie, podobnie jak Arctiśka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 No i tak narozrabiała, bo wczoraj u mnie ponad tysiąc wejść, przez Nią! W podzięce... zawiesiłam przepis na aroniówkę, mam nadzieję, że masz jeszcze trochę liści wiśni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.10.2014 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ja w ogóle nie mam wiśni!!! Lubię TAK rozrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Leć po resztki liści do sąsiadów - warto! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ja tylko powiem, że jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.10.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Ludzie:)))miałam okazję dotykania wyrobu Arcti z alpaki-miękka,cieplutka,przepiękna robota:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 A pewnie, że mięciutkie i piękne. Też dotykałam, to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.10.2014 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Brazulka... dobrze. że jesteś Depsia, Prababko... serdecznie dziękuję za reklamę Depsinko pytałam u Ciebie w komentach. ale nie wiem czy tam odpowiedziałaś bo jeszcze nie byłam, dopiero usiadłam i z przyzwyczajenia pierwsze kliki tutaj, jak mam za mało wiśniowych to dać mniej czy np. czarną porzeczką dorzucić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Ja bym dała mniej wiśniowych, aromacik będzie pewnie słabszy...Albo po prosty zrób mniej aroniówki, proporcjonalnie do ilości liści, jak masz np. 200 to zrób z połowy składników, a właściwości zostaną zachowane.Nie mieszałabym czarnej porzeczki, bo ma silny aromat, zdominować może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 10.10.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Wiśnia + 10% aronia ...Kiedy w naszym kraju będzie można "palić własną śliwowicę " w oficjalnych gorzelniach tak jak jest to w Czechach ?Oni sobie robią zacier wiozą do "palirny" płaca za usługę +VAT i mają legalnie:- śliwowice - rożne w smaku i zapachu..- gruszkowice - wyborna... - jabłkowice - eeeeee......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Arcti, ja tu zawsze przyłażę, nawet jak nie mam za wiele do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.10.2014 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Od babci liścióf jeszcze zwiozę, jak nie zapomnę... bo aronia to jeszcze chyba powisi, a czytałam, że po pierwszych przymrozkach najlepsza, u nas jeszcze nie było;) Darku śliwowica to 70% ma!!! Jak dla mnie 10 razy za dużo:lol:... bo ja taki ankoholik;) Brazunia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Uważaj, ptaki Ci wyżrą. Lepiej zbierz i rób, dla nalewki przemrożenie nie ma znaczenia, wiem, co gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 U minie aronia bardzo obrodziła.. i mamy za to bardzo zdrowe ptaki .. wszystko zjadły już dawno... Nie zebrałam NIC.. a chciałam aroniówkę zrobić...Za to kupiłam borówkę leśną i żurawinę leśną... zrobię nalewkę.. zobaczymy czy dobre wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.10.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Na pewno dobre!!! Dobrze, że jesteś Arni... czy Ty zdradzasz przepisy, czy jak Depsia:rolleyes: tylko niektóre Dużo czytałam o Twoim jajcoku... Aronii jeszcze nie zjadły, dla mnie za kwaśna to dla nich pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Daję .. ale tylko wówczas jak spróbujesz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Z melona miałam robić.. ale już połowę zjadłam.. mango też kupiłam 4 sztuki i też 2 zjadłam.. w sumie to po co robić .. jak można świeże zjeść... Za to wina ci u mnie dostatek... wszyscy chwalą z czarnej porzeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.10.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Daję .. ale tylko wówczas jak spróbujesz u mnie :P:P Uważaj teraz!!! Nie znasz dnia ani godziny;) Ja nalewki to tylko z płatków róży... zdecydowanie mało trunkowa jestem ale to mi wchodzi tylko zauważyłam ogromną różnicę w zależności od jakości alkoholu, w zeszłym roku Smirnowem zalałam w tym jakąś gorszą... zeszłoroczna o niebo lepsza była:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.10.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 O MAMUŃCIU!!!!!!!! POLACY ORŻNĘLI NIEMCÓW!!! W KOŃCU:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 2:0 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts