Arnika 11.10.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Taaaaa.. już to widzę... i Ty zostawisz zwierzyniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Ja to i trunkowa nie jestem.. ale piwo lubię, czasami drinka, nalewki lubię, jajcoka lubię , bombardinio na stoku smakuje wybornie... Jak tak wymieniam.. to może i ja trunkowa jestem.. sama nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2014 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Ja słodyczowa jestem, likiery lubię. I zdradzam wszystkie przepisy! Tylko JEDNEGO nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.10.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Jajcok Arniki mi się czasem sni. Przepis mam.. i co z tego. To jest przepis z rodzaju "weź kopę jajek prostu spod kury, uwarz (zdestyluj) samogonu i połacz" Nie mam kury, nie mam tylu jajek i nie mam bimbru. Powiem wam, że raz zrobiłam pół porcji na spirytusie kupnym i to nie było to. Może jakby na brandy zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Nie zrobisz... na brandy czy whiskaczu nie wyjdzie... to jest taki specjalny specyfik... to jest winiak...No i swojskie jaja.. to akurat Ania ma, (taką mam przynajmniej nadzieję....) ja kury nie mam, ale kopę jaj od kury zawsze nabywam... co z tego, że drogie, ale dobre i nie świecą... jajcok dobry wychodzi, a i do jajecznicy doskonałe... Jajecznicy ze sklepowych jajek nie lubię.. czasami zjem jak ktoś częstuje, bo nie wypada.. ale nie przepadam... do jajcoka jeszcze naturalna wanilia z laski i cukier trzcinowy.. Podstawa to specjalny winiak, i swojskie jaja.. inaczej nie wyjdzie.. nie ma zmiłuj... Ewa.. a będziesz gdzieś koło nas? jak co to mam jajcoka... poczęstuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2014 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 A na czystej nie wyjdzie??? Bimbru nie zdobędę, jaja tylko od zielononóżek wiejskich jadamy:D Arni... no ja zwierzyńca nie zostawię... ale Ty obiecałaś jestem prawie po drodze do Tarci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 To nie o bimber chodzi , a o destylat winny rektyfikowani kilkadziesiąt razy, bez pogonów i przedgonów. W skrócie winiak.. Fakt.. o to trudno;) A do TARci się nie wybieram.. przynajmniej nie teraz.. a kiedy nas zaprosi.. to Bóg wie... No i chyba nie bardzo jesteś po drodze.... Ale może kiedyś... Jajka od zielononóżek mogą być jak najbardziej... Tak mnie naszło, że kogel mogel sobie zrobiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2014 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Nie lubię jajek... tylko te zielononogie mi ewentualnie wchodzą, nie czuję się po nich źle jak po normalnych... a kogla mogla to już całkiem nie lubię. Czasami jak chłopaki jedzą to maleńką łyżeczkę...Z kogla mogla to ja mogę tiramisu:lol: Nie odpowiedziałaś mi, a na zwykłej białej wódce nie wyjdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Odpowiedziałam.. nie wyjdzie.. absolutnie,... nawet nie rób bo szkoda składników...No może nie całkiem obiektywna jestem... wyjdzie.. dla jednych dobre, dla tych co spróbowali dobre, będzie nie dobre... I ja też jajek nie lubię.. zjem jajecznicę, ale z czymś ona musi być... i tyle co ja zjem.... no i swojskie muszą być, bo te ze sklepu "świecą"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.10.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Artica, w zasadzie rób na czystej Jeszcze nie piłaś Arnikowego, to nie masz porównania i będzie dobry. Jak spróbujesz, to potem będziesz wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Dla mnie to w zasadzie procenty mogą nie istnieć... ale mama lubi jajcoka i pomyślałam, że może zrobię...Ja to tylko w upały radlera albo redsa... Ostatnio kupiłam redsa właśnie bo rzucił mi się w oczy promocją... całą jedną puszkę...miesiąc chyba stała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jajcoki, likiery i inne takie tam mnie nie ruszają, ja z tych, co to bez kawy ni hu hu!!! Jajecznicę z kupnych mogę zjeść (najchętniej od kur z wolnego wybiegu) ale na mięko nie ma przeproś, muszą być od mojej ukochanej Sąsiadki, inne nie smakują tak dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2014 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Twoja sąsiadka znosi jajka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.10.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 U mnie sąsiad znosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Cenne umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 (edytowane) a u mnie znosi biedronka tak szczerze to nie odrozniam w smaku tych "swojskich" od "swiecacych" jajko to jajko, dobre jako jajecznica ale dobre tez na miekko ze szczypiorkiem, albo faszerwane podpiekane. Edytowane 14 Października 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.10.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 No i tak narozrabiała, bo wczoraj u mnie ponad tysiąc wejść, przez Nią! Wykrakałam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Strasznie długo musiałaś krakać, tyle ich napędziłaś do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.10.2014 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Kra, kra... kraaaaa jakby to pomagało to też ja mogę krakać O Armanim napisałam:lol:... i zjesienione zdjęcia wstawiłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.