87anam87 01.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witam! pierwsze co chcę napisac to ze Felicja jest przepiękna! a drugie to ze ja juz sie gubię w tym twoim dzienniku tyle tu tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witam! pierwsze co chcę napisac to ze Felicja jest przepiękna! a drugie to ze ja juz sie gubię w tym twoim dzienniku tyle tu tego Hej!!! Nową stronkę mi otworzyłaś, to może się nie zgubisz Długo się zastanawiałam, czy to dobry pomysł dziennik z pogaduchami w jednym... chyba dobry... bo w dzienniku musiała bym pisać "na budowie znowu nic", albo pozwolić żeby się pogrążył w odchłani dziennikowej... A co na to poradzę, że się uzależniłam... boszeeee od ilu to już rzeczy Teraz trochę poklikam, bo jak wiosną wyniosę się na swoją wieś, to czasami w niedzielę tu zajrzę ... aż mi trudno w to uwierzyć Aaaa... i dzięki za pochwały Felicji... przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no fakt ja myslalam ze jestem uzalezniona, ale widzę ze sa bardziej uzależnieni mam nadzieje ze juz sie nie zgubie w tym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.12.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no fakt ja myslalam ze jestem uzalezniona, ale widzę ze sa bardziej uzależnieni mam nadzieje ze juz sie nie zgubie w tym dzienniku jakby co to nie ja... bo idę spać iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 01.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Eee, a co to jest to 500 km? No może troszkę, ale jakie atrakcje za to po tej przejażdżce Prawie jak w Chorwacji Do wiosny się kala z tą myślą oswoi i już jej się tak daleko nie będzie wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Arctico a co aktualnie wyszywasz? Bo gdzieś chyba kiedyś pisałaś, że goldenki? Ha! Już wiem gdzie pisałaś. W moich komentarzach I nawet podawałaś linki, więc już wiem co teraz hafcisz. A na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.12.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Arctica zdolniacha z Ciebie Czego się nie złapiesz, to wyczarujesz Piękny Aniołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Eee, a co to jest to 500 km? No może troszkę, ale jakie atrakcje za to po tej przejażdżce Prawie jak w Chorwacji Do wiosny się kala z tą myślą oswoi i już jej się tak daleko nie będzie wydawać ...no chyba, że pociągiem przyjade.... będe jechała dobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Eee, a co to jest to 500 km? No może troszkę, ale jakie atrakcje za to po tej przejażdżce Prawie jak w Chorwacji Do wiosny się kala z tą myślą oswoi i już jej się tak daleko nie będzie wydawać ...no chyba, że pociągiem przyjade.... będe jechała dobe Kala nie kombinuj! tylko juz się psychicznie nastawiaj a wiosną śmigaj do LUBLINA w razie czego z dworca odbierzemy! A nalewki i towarzystwo wieeeelu (mam nadzieję ) inwestorek napewno zrekompensuje Ci trudy podróży Poza tym możesz liczyc na rewizytę a wtedy to my bedziemy miały jak by nie patrzeć 500km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 02.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Eee, a co to jest to 500 km? No może troszkę, ale jakie atrakcje za to po tej przejażdżce Prawie jak w Chorwacji Do wiosny się kala z tą myślą oswoi i już jej się tak daleko nie będzie wydawać ...no chyba, że pociągiem przyjade.... będe jechała dobe Kala nie kombinuj! tylko juz się psychicznie nastawiaj a wiosną śmigaj do LUBLINA w razie czego z dworca odbierzemy! A nalewki i towarzystwo wieeeelu (mam nadzieję ) inwestorek napewno zrekompensuje Ci trudy podróży Poza tym możesz liczyc na rewizytę a wtedy to my bedziemy miały jak by nie patrzeć 500km Karolinko, zgadzam się z Tobą w stu procentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja mam 400 km pociągiem w 6,5 godz jestem i to bez przesiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja mam 400 km pociągiem w 6,5 godz jestem i to bez przesiadki No to luzik Zapraszamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Arctico a co aktualnie wyszywasz? Bo gdzieś chyba kiedyś pisałaś, że goldenki? A na jakim jesteś etapie? tak... goldenki... te... http://images45.fotosik.pl/234/dd09e13b28580138.jpg http://images38.fotosik.pl/230/dc2dfe0d3fe60f8e.jpg Pierwszego mam już prawie 2/3, a drugiego trochę ponad pół... Miałam plany, że do wznowienia budowy skończę... ale przez to fm to marne szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Arctica zdolniacha z Ciebie Czego się nie złapiesz, to wyczarujesz Piękny Aniołek dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Eee, a co to jest to 500 km? No może troszkę, ale jakie atrakcje za to po tej przejażdżce Prawie jak w Chorwacji Do wiosny się kala z tą myślą oswoi i już jej się tak daleko nie będzie wydawać ...no chyba, że pociągiem przyjade.... będe jechała dobe Kala nie kombinuj! tylko juz się psychicznie nastawiaj a wiosną śmigaj do LUBLINA w razie czego z dworca odbierzemy! A nalewki i towarzystwo wieeeelu (mam nadzieję ) inwestorek napewno zrekompensuje Ci trudy podróży Poza tym możesz liczyc na rewizytę a wtedy to my bedziemy miały jak by nie patrzeć 500km oooo... to, to... Kaluś... nie martw się, od połowy drogi będę Ci dotrzymywać towarzystwa , a z ta dobą to chyba przesadzasz Tylko spod dworca to jakiś bus trzeba będzie skołować... Dziewczyny, która małym autobusikiem dysponuje Ja mam 400 km pociągiem w 6,5 godz jestem i to bez przesiadki lubię takie bezproblemowe podejście... , chcieć to móc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Z Krakowa do Lublina też jedzie pospieszny bez przesiadki. Tylko czy mnie moi faceci puszczą???? Ten średni to nawet do sklepu nie daje mi iść. Obcałowuje mnie po sto razy i mówi, że mam zaraz wracać, bo nie może beze mnie zyć (gdzie on usłyszał taki tekst?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Z Krakowa do Lublina też jedzie pospieszny bez przesiadki. Tylko czy mnie moi faceci puszczą???? Ten średni to nawet do sklepu nie daje mi iść. Obcałowuje mnie po sto razy i mówi, że mam zaraz wracać, bo nie może beze mnie zyć (gdzie on usłyszał taki tekst?? ) hihihi teksty dzieci są rewelacyjne Dorfi masz przecież kilka ładnych miesięcy na "pracę" nad mężczyznami Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Arctico droga, transportem na terenie Lublina się nie martw, damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja mam 400 km pociągiem w 6,5 godz jestem i to bez przesiadki lubię takie bezproblemowe podejście... , chcieć to móc!!! No to luzik Zapraszamy!!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 woow arctica niesamowite te twoje prace kiedyś uwielbiałam wyszywać krzyżykami, ale to było baaardzo dawno.. moja wychowawczyni z podstawówki miała na tym punkcie hopla i nas zamęczała no i to dzięki niej wiem jak się trzyma szydełko.. i druty... i jak się krzyżykami haftuje.. może kiedyś wezmę te sprzęty do ręki.. ale nieprędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts