TAR 22.10.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 pewnie zaczna zaraz po Wszystkich Swietych, bleeeee juz mi niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.10.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Do sklepów nie chodzę... tylko radia słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 moze to dziwne ale w pracy nie lubie jak mi radio gmera, rozpraszam sie calkowicie i jakis nerw mnie od razu bierze, za to ciche szemranie tv wcale mi nie przeszkadza, nie wiem czemu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.10.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Wczoraj, nie! to już przedwczoraj w oszołomie naszym pudła z choinkami i ozdobami wjechały. Jeszcze nie rozpakowane ale przygotowane do rozpakowania, zaraz po zniczach będą dżingulbeki... wrrrr... jak ja tego NIENAWIDZĘ!!! Jeszcze bardziej niż Osia pietruszki:rolleyes: Sałatkę kroję... blenderem:ptrzeba tylko uważać coby się miazga nie zrobiła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.10.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Blenderem to ja natkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 blenderem to ja natke i koperek, salatke - mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.10.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 moze to dziwne ale w pracy nie lubie jak mi radio gmera, rozpraszam sie calkowicie i jakis nerw mnie od razu bierze, za to ciche szemranie tv wcale mi nie przeszkadza, nie wiem czemu:rolleyes: tylko różne prace mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 A ja UWIELBIAM ten okres świątecznych przygotowań. Tylko nie od 3 listopada! Ale z początkiem grudnia już mam ADHD świąteczne, dekorowania, planowania, sprzątania... Szkoda, że nie czujecie tego co ja, to takie przyjemne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 A ja UWIELBIAM ten okres świątecznych przygotowań. Tylko nie od 3 listopada! Ale z początkiem grudnia już mam ADHD świąteczne, dekorowania, planowania, sprzątania... Szkoda, że nie czujecie tego co ja, to takie przyjemne! moze dlatego ze ty Depesia masz w tym czasie wzgledny spokoj, mozesz zajmowac sie tylko i wylacznie swietami i cala ich otoczka, nie masz gosci, nie masz pracy w polu. moje jedyne wolne dni to takie kiedy urlop w wakacje wezme wiec jak wracam po ciemnicy z pracy to zwyczajnie nie mam sily nawet na zrobienie sobie obiadu a co dopiero na przygotowania swiateczne. marzy nam sie tylko swiety spokoj. a tu nawet glupie zakupy na obiad zajmuja srylion czasu, bo narodu w sklepach do pos....nia. sory ale swieta i ich przygotowanie mnie nie kreca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 sorki, jednak sie wyautuje, bo juz zaczynam sie meczyc:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Ja święta lubię, gwar i zamieszanie wokół nich mi nie przeszkadza, ale ja nie pracuję, ot co! Dekoracje bożonarodzeniowe w sklepach od listopada tez mi nie przeszkadzają. Za to dekorowanie i takie tam zaczynam wtedy, kiedy mi sie naprawdę chce a często oznacza to .... 22 grudnia;) Sałatke robię po części ze słoików (mieszanka) dodając ywentualnie jajo, ogórka i jabłko. Nienawidzę kroić warzyw w kostkę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Może ma to jakiś wpływ, że mogę celebrować spokojnie te przygotowania. Ale chyba i po powrocie z pracy lubiłabym. W sumie ja to nawet lubię kroić te warzywa w kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.10.2014 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Toteż właśnie nie kroję! Też nie lubię... a mężem za grube:rolleyes: Depsia!!! Też mam grzyby:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.10.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Nie ubię kroić, nie lubię Świąt... UWIELBIAM ŚWIĘTY SPOKÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Lubię święta... U nas już zaczynają się mikołaje pojawiać... buuu.. za wcześnie.. znicze i mikołaje, ozdób jeszcze nie widziałam... Sałatkę jak robimy to olbrzymi gar... Ja to w ogóle gotuję jak dla wojska, a jest nas tylko czworo.. codziennie MUSI być obiad.. może być na dwa dni , ale musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Ania. co to za grzyby? pieczarki i kania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.10.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 (edytowane) ten ostatni to czernidlak? Podobno takie młode kapelusze jadalne poprawiłam Edytowane 23 Października 2014 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Tylko nie żryj, nie wiem, co to są, ze zdjęcia nie rozpoznaję z całkowitą pewnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.10.2014 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Przecież nie pisałam, że do żarcia tylko że MAM!!! a że nie prawdziwki to wiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.10.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts