Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj, nie! to już przedwczoraj w oszołomie naszym pudła z choinkami i ozdobami wjechały. Jeszcze nie rozpakowane ale przygotowane do rozpakowania, zaraz po zniczach będą dżingulbeki... wrrrr... jak ja tego NIENAWIDZĘ!!!

Jeszcze bardziej niż Osia pietruszki:rolleyes:

Sałatkę kroję... blenderem:p

trzeba tylko uważać coby się miazga nie zrobiła:lol:

A ja UWIELBIAM ten okres świątecznych przygotowań.

Tylko nie od 3 listopada!

Ale z początkiem grudnia już mam ADHD świąteczne, dekorowania, planowania, sprzątania...

Szkoda, że nie czujecie tego co ja, to takie przyjemne! :confused:

A ja UWIELBIAM ten okres świątecznych przygotowań.

Tylko nie od 3 listopada!

Ale z początkiem grudnia już mam ADHD świąteczne, dekorowania, planowania, sprzątania...

Szkoda, że nie czujecie tego co ja, to takie przyjemne! :confused:

moze dlatego ze ty Depesia masz w tym czasie wzgledny spokoj, mozesz zajmowac sie tylko i wylacznie swietami i cala ich otoczka, nie masz gosci, nie masz pracy w polu. moje jedyne wolne dni to takie kiedy urlop w wakacje wezme ;) wiec jak wracam po ciemnicy z pracy to zwyczajnie nie mam sily nawet na zrobienie sobie obiadu a co dopiero na przygotowania swiateczne. marzy nam sie tylko swiety spokoj. a tu nawet glupie zakupy na obiad zajmuja srylion czasu, bo narodu w sklepach do pos....nia. sory ale swieta i ich przygotowanie mnie nie kreca.

Ja święta lubię, gwar i zamieszanie wokół nich mi nie przeszkadza, ale ja nie pracuję, ot co! Dekoracje bożonarodzeniowe w sklepach od listopada tez mi nie przeszkadzają. Za to dekorowanie i takie tam zaczynam wtedy, kiedy mi sie naprawdę chce a często oznacza to .... 22 grudnia;)

Sałatke robię po części ze słoików (mieszanka) dodając ywentualnie jajo, ogórka i jabłko. Nienawidzę kroić warzyw w kostkę !!!!

Lubię święta...

U nas już zaczynają się mikołaje pojawiać... buuu.. za wcześnie.. znicze i mikołaje, ozdób jeszcze nie widziałam...

Sałatkę jak robimy to olbrzymi gar... Ja to w ogóle gotuję jak dla wojska, a jest nas tylko czworo.. codziennie MUSI być obiad.. może być na dwa dni , ale musi być...