Arnika 24.10.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Ładna ta Twoja Nutelka Ja to tylko Zośkę poznaje.. bo ona sama. na razie,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Oooo, ja też z rozpoznaniem Zośki nie mam kłopotów, ale tez i uwielbiam tę kozunię!!! Ja jak Depsia, nie mogę uwierzyc żeby nawet największy głupek źrebaka od łosia nie odróznił, no qurczę!!! Chociaż .... sama już nie wiem, są momenty gdy jestem świadkiem takich hardcorów, że ło mamuniu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.10.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 może wzrok miał marny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.10.2014 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Ja tam ślepa nie jestem... dopiero ślepawa, pinglami wspomagana, a jak się Vito urodził to w pierwszej chwili myślałam, że psinka jakaś z kobyłkami śpi:p A łoszak... jak kolor odpowiedni i źrebię dopiero co urodzone, kończynki jeszcze sztywne, łepetyna przecież ogromna...Taki noworodek to nawet i troszkę podobny, dopiero po kilku dniach bardziej do kunia się robi podobny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Ty, no z daleka można pomylić, ale jeśli kilka razy usiłował wygonić - to to są bajdy i tyla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.10.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 To zareklamuję się i tutaj:) Pewnie nie wszyscy na bloga mojego łażą... Hugusiowy szal i Czokitkowa czapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.10.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Fiu fiu czego Ty nie potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.10.2014 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Frywolitkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.10.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 z alpaczej wełny... faktycznie trudno by było ale już z kordonka - cudne frywolitki są. W zeszłym roku naoglądałam się, nawet film instruktażowy oglądałam.... jak temu panu szybko przybywało Ale sama robisz cudne mgiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Szal jest przezajebisty, ale... to już wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Czapa jest boska!!!!!! Arcti, ja już dawno mówiłam, że Ty talentna babka jesteś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.11.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 a ja oglądam sobie kamizelki. Ale na razie jeszcze nie widziałam takiej, jaką bym chciała a wytłumaczyć nie umiem. No i pierwszeństwo ma szafa .. pewnie poczekam na nowe strzyże, bo Hugonowa ma być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.11.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 EWA,nie czekaj:)Jak raz na siebie wrzucisz-nie będziesz chciała zdjąć:)Zasłużyłaś Sobie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Depsia, Braza... dziękować Ewa, Prababka... jak z mojego Hugona to niestety czekać trzeba, Stary łobuz już się cały ukręcił, na kamizelę nie starczy. Tyle, że nowy Hugo będzie zdecydowanie jaśniejszy... a poza tym mam taką cichusieńką nadzieję, że przy przyszłej strzyży będzie szersza gama kolorystyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 To już przestaje być śmieszne.Wyrosła z Ciebie hodowczyni pełną gębą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jaśniejszy to lepiej. Bo ja chciałam jasne z ciemnym obrobieniem, rozpinaną, dopasowaną od podbiustu a rozszerzoną do dołu, no wymyślam sobie ale może gdzieś ustrzelę wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.11.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Arctica....podziwiam... czego Ty nie potrafisz kobieto zrobić.......ale i tak Twoje hafty przebijają wszystko....:yes:... są przeeepieeekneee Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 A za co dziękować, toż to sama prawda jest!!!! Musze poczekac jak Ewa na alpakowe cuda, pierwszeństwo u mnie teraz ma łazienka i drewutnia .... niestety:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 No właśnie, łazienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 To już przestaje być śmieszne. Wyrosła z Ciebie hodowczyni pełną gębą! Miło mi czytać... że byłam śmieszna Jaśniejszy to lepiej. Bo ja chciałam jasne z ciemnym obrobieniem, rozpinaną, dopasowaną od podbiustu a rozszerzoną do dołu, no wymyślam sobie ale może gdzieś ustrzelę wzór W wolnej chwili też poszukam... ale to niebezpieczny krój, ja zawsze w czymś takim wyglądam na ciężarną ale to chyba z racji pokaźnego biustu:D Arctica....podziwiam... czego Ty nie potrafisz kobieto zrobić.......ale i tak Twoje hafty przebijają wszystko....:yes:... są przeeepieeekneee Pozdrawiam Nina O! Fajnie, że zajrzałaś Hafty to baaaaaardzo pracochłonne som, a w tych dziurgankach najbardziej dumna jestem z tego przędzenia. Miałam obawy czy dam radę... prządki to już prawie wymarły gatunek A za co dziękować, toż to sama prawda jest!!!! Musze poczekac jak Ewa na alpakowe cuda, pierwszeństwo u mnie teraz ma łazienka i drewutnia .... niestety:bash: Spoko! Alpaka nie zając No właśnie, łazienka... Ja to nie wiemco można robić przez pół roku na dwóch metrach kwadratowych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts