braza 09.11.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 No prosze, to się towarzystwo gdzieś rozjeżdżało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2014 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Czesz sobie te koniki na zdrowie Dziękuję za pozwolenie:lol: A alpaki czeszesz? i krówki? Krówki wybiórczo - Nelsia, Nadię i Lejdi... czasami Nemezję jak ma dobry dzień, a alpasie ostatnio się przyzwyczajamy do szczoty i widzę światełko w tunelu!!! Hugonowego runa już się nie da uratować ale wszystkie ostrzyżone powinny w przyszłym roku dać piękne i czyściutkie runo:) Witam Aniu i kobietki:) Kurczę, jak zwykle jestem pełna podziwu dla Was. Obejrzałam dary i poczytałam najnowsze wpisy w blogu (na tle pozwala mi czas) i jestem pod wrażeniem Zwierzaki są super. Szkoda, że nie jesteś moją sąsiadką, chętnie bym pooglądała i zaprzyjaźniła się z tymi pluszakami:) Nie wiem po ile Ty śpisz godzin, ale podziwiam ... sporo obowiązków masz a tutaj jeszcze robótki ręczne. Mi ciągle brakuje czasu, a jak go mam, to trzeba zrobić to, tamto w domu, a to przed. Tydzień temu wykopałam warzywa, wszyscy mieli dookoła Wiesz co kobieto!?!?!?! Ja to Cię przez kolano przełożę i będzie zadek szczypał oj będzie!!! Gdzieś Ty była jak Cię nie było?!?!?! No i muszę Ci powiedzieć, że ostatnio jak szukałam starych pikczerków na archiwalnych stronach mojego dziennika to na Cię wlazłam... i se pomyślałam ciekawe co tam u Miśki... a jak Pluto???? I spróbuj mi znów zginąć! Już ja Cię znajdę!!! Super, że się znajdłaś:hug::hug: Aniu, dzięki za wizytę i ciasto Pozdrawiamy My również dziękujemy za kawusię, i pamiętasz!!??!! Oooooobieeeeecaaaałaaaaaś!!!!!!!!!!!!!!!!! No prosze, to się towarzystwo gdzieś rozjeżdżało .... A coooo???? Jak zastępstwo znalazłam to wykorzystałam intensywnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Gdybys nie wykorzystała to przysłałabym do Ciebie lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.11.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Oooooobieeeeecaaaałaaaaaś!!!!!!!!!!!!!!!!! Obiecałam, więc nie pozostaje mi nic innego jak słowa dotrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2014 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jak zastępstwo znalazłam to wykorzystałam intensywnie:lol: :cry: Masz za to - lepsze sweterki od Twoich! [ATTACH=CONFIG]288546[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ja za to Twojego załącznika nie widzę a wyjechana byłam dniami, na noc do chałupy wracalim! Trza było mieszkać bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.11.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Mię tyż się nie otwiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Proszszsz, se panie zobaczą! I było zbudować się bliżej, Ty później dom budowałaś od naszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2014 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Cudne!!! I sweterki i modele... tyle, że szetlandy to niekoniecznie potrzebują swetrów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.11.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 :DTo żywa reklama szetlandów sweterków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Niestety szetlandy sweterki powodują u mnie swędzicę na samą myśl o nich:rolleyes: i jak głaszczę śierściuchę moich kuniowatych to nic a nic się owa swędzica nie zmniejsza. Nie ma to jak Armani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Nowe mordki przedstawiłam na blogu, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 No cudneeeee!!!! Wełenka szetlandzka to dla mnie za karę chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Myślałam, znowu prezentujesz moją ulubienicę... a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 jako, że Coco Chanel - Gabrielle miała na drugie, to może Gabi skoro to siostra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 No zonk!!! Chanelkowy klonik! Przymierzałam się dziś do Gabi, bo i na blogu padło - od Sabatini... chyba mi pasi:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Twoja ulubienica ma cały pychol biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 cześć piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Na zdjęciach nowe wyglądają nieco ,,biedniej" niż Twoje stado, z pewnością szybko nadrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts