Gosiek33 13.11.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Runo Gabi ma przepiękny, głęboki kolor - w naturze też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 W naturze jest jeszcze głębszy! Musiałam sztucznie rozjaśniać zdjęcia bo nie można się było pyszczka dopatrzeć. Ona jest bardzo, bardzo gorzka czekolada, taka 98% cacao;) Właśnie przed chwilką prałam ukręcone runo Chanelki, jest przepięknie brązowe... a tamto będzie jeszcze intensywniejsze i chyba ciut chłodniejsze, w barwie oczywiście:). Ludziom w sensie klientom bardziej pasi kolor Czokity ale dla mnie zdecydowanie głęboki brąz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 siostra mojego Vita byla Gabrysia od dolce gabbana, moj to dolce vito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 13.11.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Piękne te nowe alpasie. Pytanie laika: czy im się jakoś przycina/ pielęgnuje racice? Bo one nie mają kopyt jak konie? Dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 odpowiem na pierwszy strzał - tak, zęby też trzeba piłować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2014 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Tak, przycina się i zęby i paznokcie. Tyle, że z paznokciami jest o tyle dobrze, że są tylko nieznacznie twardsze od ludzkich i zwykłe nożyce dają radę z zębami gorzej, ale facet od strzyży piłuje w pakiecie ze strzyżeniem, mani i pedicure:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.11.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Cierpliwie nam tłumaczysz-a jak pachną alpaki?To przez te Coco Chanellki-lubię b,zapach madem,Coco:)i "%",choć % chyba zbyt kwiatowa,wolę panienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 No właśnie ... jak pachną alpaki?? Bo wielbłądy to niezbyt ładnie .... ale cóż, niektórym nieładnie pachnie moje Burberry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Fajne som, tylko jak Ty to wszystko sama ogarniesz, to ja nie wiem. Podziwiam zez całego serca, słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.11.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 I ja podziwiam-pewnie kiedyś/niedługo będzie jakiś stały pan do pomocy:)A ,jak ja już perfumy w % opisuję ,to chyba ok. ze mną/.Pisałam o channel"5":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 już miałam guglować te procentowe szanelki:lol: Alpaki mają swój zapach, może nie tak intensywny jak wielbłądy ale mają... trochę chyba podobny do wielbłądów. Duże znaczenie ma zadbanie zwierząt, ja sprzątam alpakarnię co dziennie ale niestety niewielu hodowców tak robi. Wiadomo, że im dłuższe runo tym zapach intensywniejszy bo starszy ale... no a konie nie śmierdzą??? Pewnie, że śmierdzą! Nieraz sama od siebie czuję, że śmierdzę koniem:oops: Jak się oślicę naprzytulałam to później się domyć nie mogłam... a w ogóle to jestem zachorowana na osioła!!! O!!! NIGDY nie będzie pana do pomocy!!! Przyrzekam uroczyście jak zaczniemy się starzeć i nie dawać rady będziemy powolutku redukować nasze stado... ale po pierwsze mam nadzieję, że jeszcze trochę, na litość B nawet jeszcze czterdziechy nie mam, a po drugie to może jakieś wnuczątko zarazimy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Konie nie smierdzą!!!!! Czuje się dotknięta!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Nigdy nie mów nigdy.. a wnuczątko... Ania.. czyżbyś już myślała? I czy ja dobrze kumam, że masz nowe alpaczki? nie mam czasu na bloga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.11.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Obra!!! Konie NIE śmierdzą... konie maja SWÓJ zapach... dla mnie też nie śmierdzą, ani konie ani koński gnój... ale o gustach się nie dyskutuje;) Arni... syn ma 17 lat... sama se odpowiedz z tymi wnuczkami, po mojemu bliżej niż dalej;) Kumasz dobrze, tulgnij się na poprzednią stronę, a zresztą Koko i Gabriella - Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 tak samo jak ryby nie smierdza, ryby maja swoj zapach (no chyba, ze stare juz, to smierdza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Smród to sprawa względna - wszystkie zwierzęta mają swoje zapachy, kot, pies, koń - to moje preferencje. Zdecydowanie lepsze niż przepocony i niemyty człowiek. Bydło i trzoda niekoniecznie ale nie znam ich zapachu tak naprawdę. Za to zupełnie inną sprawą są odchody tych zwierząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.11.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Właśnie miałam napisać, a człowiek nie śmierdzi?!?!?!?!?!?! To nie myjcie się przez parę dni to zobaczycie;) Gosiek - krowy mają mniej intensywny zapach niż konie, to co nam się kojarzy ze smrodem od krów to obora pełna gnoju tak daje! Ręka po głaskaniu moich krów jest tylko brudna, po głaskaniu koni jest brudna i ma koński zapach:yes: Zośka też nie ma zapachu - dobrze, że jest panienką to nie capi! Ciekawe czy cap po sterylizacji też capi? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Każde zwierzę ma swój zapach, tyle że koty - pachną pięknie... Najmniej miły zapach zwierzęcia, który znam to zapach fretki i tchórzofretki w domu, jedzie starym moczem, fuj.Ale to one tak capią, to nie ze względu na zaniedbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Kot jest cwaniak, przyjmuje taki zapach, jaki pasuje do otoczenia. Nawet nie wiem, czy mają swój własny ... chyba nie, bo potencjalne pożywienie wyczuło by takiego delikwenta z daleka! Konie, krowy, świnie .... wszystkie nie maja najgorszego zapachu, cały smród o jakim niektórzy mówią to smród nie sprzątanych pomieszczeń. Zdarzyło mi się pary razy w stajni, jeszcze w Perle, że miałam ochotę pysknąć coś niemiłego niektórym wyfiokowanym pańciom po ich kretyńskich uwagach o smrodzie koni. Nie raz i nie dwa miałam cofkę po niezamierzonym zachłyśnięciu się ich tandetnymi pożal się B. perfumami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 mnie sie wydaje, ze moje psy tez pachna naszym otoczeniem domowym, jak wzielam malenstwo od hodowczyni to pierwsze co musialam go wykapac, bo zapach jego mnie odstreczal. i ten zapach nie minal po tym pierwszym myciu, byl slabszy ale wciaz byl, z czasem po jakims miesiacu mlody pachnial juz "naszym zapachem". nasze psy maja wlos nie siersc wiec zapachy na pewno przejmuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts