Moose 20.11.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ktoś, kto powiedział, że koty sa ciche w życiu kota nie miał w domu!!!!! No takie wrażenie i ja odniosłam Kota nigdy nie miałam, ale przypuszczam, że nauczył by się fruwać Żeby go czasnąć to musiałabym z wyra wyleźć a mnie się nie chce... Toż własnie nasz kot śpi w kotłowni, ZAMKNIĘTY! A kot... jak kot jak ma ochotę to drze ryja z tej kotłowni i mnie budzi, Z kotłowni może bym nie słyszała ale z górnego wychodka a i owszem... Pochowałam już wszystko co wydawało mi się hałasogenne... pożywiom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) Nie masz szans, to tylko Tobie się wydaje, że wszystko .... Arctisia, u mnie na końcu 924 str. są linki do Gry o tron! Edytowane 20 Listopada 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie ma to jak optymistyczne przywołanie do porządku... Fona nie słyszałam ale sms poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2014 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Brazulka jesteś WIELKA!!!! Nie przytyłaś, nieee:no: Moja kota za leniwa na zabawy... nawet jak Kluska była jeszcze to wiedziała, że z ciotką Gomorą to się nie pobawi:no: Poza tym psice oduczyły zabaw jak jeszcze kocie małe były... pożerały wszystkie zabawki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Spoko!! A jak ktoś mnie nazywa Wielką to puchnę z dumy Moje kocice czasami się z nami bawią, najbardziej jednak kochają bawić się ... bombkami choinkowymi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 bombki choinkowe napedzily mi stracha w pierwsze swieta kiedy pojawil sie duzy bialy, myslal ze to wiszace pilki i wepchnal jedna do paszczy a ona mu w tej paszczy trachnela, normalnie chwile grozy, psa musielismy unieruchomic i bombke mu wydlubywac a i tak nie mialam pewnosci, ze nic nie polknal. na cale szczescie nic mu nie bylo ale co nadenerwowalam sie to moje. od tamtej pory u nas choinka wysoko na stoliku stoi i na dole bez bombeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Psy śpią na kanapach...Rudamenda przewraca meble na górze... staram się nie dać wyprowadzić z równowagi... ZENNN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Walcz!!! Nie ma nic gorszego, niż pozwolenie na wyprowadzenie się z równowagi!!! Moja starszyzna przewraca i zwala wszystko, gdy ma pustą michę - sprawdzałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2014 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Niestety tak... woda jest... takoż pożywienie... kuweta czysta... wrrr:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2014 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 To żadne przewracanie meblami tylko... mysza ucieka!!!! Osia 3m się, moja kota właśnie zażyczyła sobie wypuszczenia, na wieczorne polowanko. Jak menda nie przylezie pod drzwi to jej nie wołam, niech śpi na dworze, pół nocy ryja darła, się wyśpię chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Ja jeszcze mam jedno szczepienie i dopiero wtedy będę go wypuszczać... gdzieś w połowie grudnia dopiero... Dziś dziady grzeczne w miarę teraz leżą pod kominkiem i się bawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Powiem tak Osiczko ... żeby żyć z kotem w domu i nie zwariować albo nie stracić szacunku do siebie samej trzeba dużoooooooo ćwiczyć i mieć ogromne poczucie własnej wartości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Tego ostatniego mam chyba nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 No to możesz mieć koty (i tak to one mają nas, ale nie każdy w to wierzy)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.11.2014 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Coś w tym jest... Trochę komerchy zarzucę bo nie każdy na bloga zagląda, a reklama to dźwignia czegoś tam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.11.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 komin i gorset fajny buuuu a ja nie mam tera piniondzow:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Haaa, a ja sobie coś przywiezłam zez urlopa! Mam dywanik z wełny alpakowej, prosto z Peru pochodzący, mięciusieńki jak mgiełka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Depsia, Ty burżujko!!!!! Komin i mitenki - o mamuniu!!!! Ja też nie mam pieniądzów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.11.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Już pisałam... alpaka nie zając;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.11.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Nowe????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts