TAR 27.11.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 zawsze mozesz sobie podlozyc pod zadek na miejscu, w ktorym akurat siadasz albo pelerynke sobie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Wiesz co? Ta pelerynka do mnie przemawia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ja bym go jednak zarzuciła na fotel ... cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Brazunia, ale ja nie mam fotela odpowiedniego, słowo daję!Na razie pelerynka i poducha wygrywają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.11.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Kup odpowiedni fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2014 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Teraz chociaż będziesz wiedziała jaki;) moja bombowa robota:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 na sprzedaz? pokaz krochmalone aniolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2014 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 ale ze co nie na sprzedaz czy nie pokazesz aniolkow:cool: czy obie rzeczy naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Nie na sprzedaż, a aniołki poszły do prania bo mnie ukrochmalony kształt nie zadowolił... jak się ponownie ukrochmalą to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.11.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 ech też bym tak chciała umieć A jak uzyskujesz kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 wzor robienia pokazany jest w linku na blogu Arcti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2014 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Jak ktoś kiedykolwiek trzymał szydełko w ręku to zrobi, prościzna... a kształt??? Szalunek tracony z balona:lol: Schemat i u Basi z linki ode mnie albo i tutaj wytłumaczone jak chłop krowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 No śliczne są, jak narobisz mnóstwo i aniołków mnostwo, to choinka będzie zjawiskowo wyglądała, zwłaszcza jakby kryształków jej dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Mam nadzieję, że nam pokażesz przepiękną choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Po ile są aniołki? tak z ciekawości pytam?I jak je ukrochmalić aby były i sztywne i ładne... Moja sąsiadka robi cuda na szydełku.. aniołki też robi, robi też różne rzeczy na zamówienie, firany, obrusy, serwety... aniołki dostałam w zeszłym roku.. ale za diabła nie potrafiłam ukrochmalić.. znaczy zrobiłam.. ale szlag mnie trafiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 No śliczne są, jak narobisz mnóstwo i aniołków mnostwo, to choinka będzie zjawiskowo wyglądała, zwłaszcza jakby kryształków jej dodać. Nie podoba mi się choinka tylko w szydełkowych ozdobach:no: U mnie będzie pomieszane z normalnymi bombkami. Miałam zestaw czerwono złoty, ale czerwone chyba przemaluję... może decu jakieś zarzucę, muszę popróbować bo już mi się przejadł ten kolor, a cremowe szydełkowe ze złotem może być. Mam nadzieję, że nam pokażesz przepiękną choinkę Pewnie:lol: I w tym roku chyba prędzej niż się sama tego spodziewałam... w zeszłym wcale nie ubierałam:rolleyes: Po ile są aniołki? tak z ciekawości pytam? I jak je ukrochmalić aby były i sztywne i ładne... Moja sąsiadka robi cuda na szydełku.. aniołki też robi, robi też różne rzeczy na zamówienie, firany, obrusy, serwety... aniołki dostałam w zeszłym roku.. ale za diabła nie potrafiłam ukrochmalić.. znaczy zrobiłam.. ale szlag mnie trafiał... A skąd mi to wiedzieć po ile są aniołki? Ja ich nie sprzedaję... część ino rozdaję Krochmalę Ługą, taki gotowy krochmalik... moczę, formuję... zastyga... chyba, że kota im pomaga to wychodzą niekoniecznie takie jak chciałam:mad: ale fajnie się dyndały to ich wina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Pięęęekneee bombki!!!! A koty się nie czepiaj, ma drapieżnik wizję artystyczną a Ty ją rujnujesz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Nie ubierałam w zeszłym roku choinki i w tym zamiaruję takoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ania.. jak Ty nie wiesz, to może któraz Dziewczyn wie , albo słyszała po ile są aniołki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts