Beauty 02.12.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie wiem o co chodzi , no i pewnie nie nadrobię tak szybko zaległości ,ale zasłyszałam coś o imprezce.Nieważne gdzie ,nieważne kiedy ......czuję się zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 02.12.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie wiem o co chodzi , no i pewnie nie nadrobię tak szybko zaległości ,ale zasłyszałam coś o imprezce.Nieważne gdzie ,nieważne kiedy ......czuję się zaproszona Imprezka w Lublinie ( właściwie w okolicach ), szczegóły co do terminu ustalimy bliżej wiosny, może się jeszcze trochę chętnych zbierze do tego czasu Ja póki co zachomikowałam kilka butelek z nalewkami, co by się nie okazało na wiosnę, że przez przypadek wszystko wypiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.12.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi napisał: Arctico a co aktualnie wyszywasz? Bo gdzieś chyba kiedyś pisałaś, że goldenki? A na jakim jesteś etapie? tak... goldenki... te... Pierwszego mam już prawie 2/3, a drugiego trochę ponad pół... Miałam plany, że do wznowienia budowy skończę... ale przez to fm to marne szanse Dumałam wyżej czytając..cóż to za goldenki - goldeny budowlane to wiem co to, ale goldenki... Nu i niżej jak doszłam do goldenków to szczęka mi opadła Znowu takie piękne będą -Bosheeeeeeeeeeeeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Bo my to już tak nieświadomie szyfrem hafciarskim mówimy Ale że to nie jest forum robótkowe tylko budowlane to postaram się o tym pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czytam tu o o imprezce ja chetnie tez bym się pisała tylko troszkę daleko mam fajnie by było tak w lato siasć sobie i pogadac przy piwku z Wami dziewczyny hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Eee, a co to jest to 500 km? No może troszkę, ale jakie atrakcje za to po tej przejażdżce Prawie jak w Chorwacji Do wiosny się kala z tą myślą oswoi i już jej się tak daleko nie będzie wydawać ...no chyba, że pociągiem przyjade.... będe jechała dobe Kala nie kombinuj! tylko juz się psychicznie nastawiaj a wiosną śmigaj do LUBLINA w razie czego z dworca odbierzemy! A nalewki i towarzystwo wieeeelu (mam nadzieję ) inwestorek napewno zrekompensuje Ci trudy podróży Poza tym możesz liczyc na rewizytę a wtedy to my bedziemy miały jak by nie patrzeć 500km oooo... to, to... Kaluś... nie martw się, od połowy drogi będę Ci dotrzymywać towarzystwa , a z ta dobą to chyba przesadzasz Tylko spod dworca to jakiś bus trzeba będzie skołować... Dziewczyny, która małym autobusikiem dysponuje Ja mam 400 km pociągiem w 6,5 godz jestem i to bez przesiadki lubię takie bezproblemowe podejście... , chcieć to móc!!! Arctica............a gdzie Ty będziesz wsiadała do pociągu???? ..musze kuźwa wogóle zobaczyć ile mam przesiadek do Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Eee, a co to jest to 500 km? No może troszkę, ale jakie atrakcje za to po tej przejażdżce Prawie jak w Chorwacji Do wiosny się kala z tą myślą oswoi i już jej się tak daleko nie będzie wydawać ...no chyba, że pociągiem przyjade.... będe jechała dobe Kala nie kombinuj! tylko juz się psychicznie nastawiaj a wiosną śmigaj do LUBLINA w razie czego z dworca odbierzemy! A nalewki i towarzystwo wieeeelu (mam nadzieję ) inwestorek napewno zrekompensuje Ci trudy podróży Poza tym możesz liczyc na rewizytę a wtedy to my bedziemy miały jak by nie patrzeć 500km oooo... to, to... Kaluś... nie martw się, od połowy drogi będę Ci dotrzymywać towarzystwa , a z ta dobą to chyba przesadzasz Tylko spod dworca to jakiś bus trzeba będzie skołować... Dziewczyny, która małym autobusikiem dysponuje Ja mam 400 km pociągiem w 6,5 godz jestem i to bez przesiadki lubię takie bezproblemowe podejście... , chcieć to móc!!! Arctica............a gdzie Ty będziesz wsiadała do pociągu???? ..musze kuźwa wogóle zobaczyć ile mam przesiadek do Lublina Już Ty się nie boj!!! Ciut ponad 7 godzin i dwa połączenia jednoprzesiadkowe (w Toruniu)... dasz radę!!! Popatrz... http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=3&ident=c3.01825629.1259774943&OK#focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Eee, a co to jest to 500 km? No może troszkę, ale jakie atrakcje za to po tej przejażdżce Prawie jak w Chorwacji Do wiosny się kala z tą myślą oswoi i już jej się tak daleko nie będzie wydawać ...no chyba, że pociągiem przyjade.... będe jechała dobe Kala nie kombinuj! tylko juz się psychicznie nastawiaj a wiosną śmigaj do LUBLINA w razie czego z dworca odbierzemy! A nalewki i towarzystwo wieeeelu (mam nadzieję ) inwestorek napewno zrekompensuje Ci trudy podróży Poza tym możesz liczyc na rewizytę a wtedy to my bedziemy miały jak by nie patrzeć 500km oooo... to, to... Kaluś... nie martw się, od połowy drogi będę Ci dotrzymywać towarzystwa , a z ta dobą to chyba przesadzasz Tylko spod dworca to jakiś bus trzeba będzie skołować... Dziewczyny, która małym autobusikiem dysponuje Ja mam 400 km pociągiem w 6,5 godz jestem i to bez przesiadki lubię takie bezproblemowe podejście... , chcieć to móc!!! Arctica............a gdzie Ty będziesz wsiadała do pociągu???? ..musze kuźwa wogóle zobaczyć ile mam przesiadek do Lublina Już Ty się nie boj!!! Ciut ponad 7 godzin i dwa połączenia jednoprzesiadkowe (w Toruniu)... dasz radę!!! Popatrz... http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=3&ident=c3.01825629.1259774943&OK#focus wyglada całkiem dobrze!! a Ty gdzie wsiadasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 woow arctica niesamowite te twoje prace kiedyś uwielbiałam wyszywać krzyżykami, ale to było baaardzo dawno.. moja wychowawczyni z podstawówki miała na tym punkcie hopla i nas zamęczała no i to dzięki niej wiem jak się trzyma szydełko.. i druty... i jak się krzyżykami haftuje.. może kiedyś wezmę te sprzęty do ręki.. ale nieprędko Widzisz... nauka nie idzie w las... A to jak z jazdą na rowerze, tego się nie zapomina... A czas... w końcu dogonisz... Narazie to rychłą przeprowadzkę widzę, więc pewnie narazie nie... , ale podobno co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Z Krakowa do Lublina też jedzie pospieszny bez przesiadki. Tylko czy mnie moi faceci puszczą???? Ten średni to nawet do sklepu nie daje mi iść. Obcałowuje mnie po sto razy i mówi, że mam zaraz wracać, bo nie może beze mnie zyć (gdzie on usłyszał taki tekst?? ) hihihi teksty dzieci są rewelacyjne Dorfi masz przecież kilka ładnych miesięcy na "pracę" nad mężczyznami Dasz radę Może u najstarszego Twojego chłopa usłyszał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi... zdążysz, przecież to już duża chłopina ... Agatko... jak rozumiem miejscówę już mamy ... trza trunki szykować Witam !! to u kogo ta impreza?? gdzie i kiedy??? No ja od maja/ czerwca do Benia zapraszam!!! Pokoi "dziecięcych" trzy, narazie dzieci brak Więc nocelg zapewniony!!! O to się nie martwcie no i naleweczki tez się znajdą! Nie wiem, czy cuś z tego Waszego Lublina wyjdzie... bo Kali wyskoczyło prawie 500km drogi... Eee, a co to jest to 500 km? No może troszkę, ale jakie atrakcje za to po tej przejażdżce Prawie jak w Chorwacji Do wiosny się kala z tą myślą oswoi i już jej się tak daleko nie będzie wydawać ...no chyba, że pociągiem przyjade.... będe jechała dobe Kala nie kombinuj! tylko juz się psychicznie nastawiaj a wiosną śmigaj do LUBLINA w razie czego z dworca odbierzemy! A nalewki i towarzystwo wieeeelu (mam nadzieję ) inwestorek napewno zrekompensuje Ci trudy podróży Poza tym możesz liczyc na rewizytę a wtedy to my bedziemy miały jak by nie patrzeć 500km oooo... to, to... Kaluś... nie martw się, od połowy drogi będę Ci dotrzymywać towarzystwa , a z ta dobą to chyba przesadzasz Tylko spod dworca to jakiś bus trzeba będzie skołować... Dziewczyny, która małym autobusikiem dysponuje Ja mam 400 km pociągiem w 6,5 godz jestem i to bez przesiadki lubię takie bezproblemowe podejście... , chcieć to móc!!! Arctica............a gdzie Ty będziesz wsiadała do pociągu???? ..musze kuźwa wogóle zobaczyć ile mam przesiadek do Lublina Już Ty się nie boj!!! Ciut ponad 7 godzin i dwa połączenia jednoprzesiadkowe (w Toruniu)... dasz radę!!! Popatrz... http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=3&ident=c3.01825629.1259774943&OK#focus wyglada całkiem dobrze!! a Ty gdzie wsiadasz???? [/quote:26718b9fde] Noooo... myślałam, że przez Wawkę będziesz jechała, ale nie jestem pewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie wiem o co chodzi , no i pewnie nie nadrobię tak szybko zaległości ,ale zasłyszałam coś o imprezce.Nieważne gdzie ,nieważne kiedy ......czuję się zaproszona jak nieważne, to już się nie wykręcisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Błagam nie cytujcie się na kilometry, bo strasznie źle się to czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ale ciężko odpowiadać w starym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A czytać można tylko te białe końcówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorfi napisał: Arctico a co aktualnie wyszywasz? Bo gdzieś chyba kiedyś pisałaś, że goldenki? A na jakim jesteś etapie? tak... goldenki... te... Pierwszego mam już prawie 2/3, a drugiego trochę ponad pół... Miałam plany, że do wznowienia budowy skończę... ale przez to fm to marne szanse Dumałam wyżej czytając..cóż to za goldenki - goldeny budowlane to wiem co to, ale goldenki... Nu i niżej jak doszłam do goldenków to szczęka mi opadła Znowu takie piękne będą -Bosheeeeeeeeeeeeeeeee... A co to goldeny budowlane Bo te moje to bęęęęęędddddddddddddddąąąąąąą, za dddddddddddddłłłłłuuuuużżżżzszząąąąąąąąąąąąąąąą chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czytam tu o o imprezce ja chetnie tez bym się pisała tylko troszkę daleko mam fajnie by było tak w lato siasć sobie i pogadac przy piwku z Wami dziewczyny hihihihi A nie wybierasz się przypadkiem wiosną... wszak termin jeszcze nie ustalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czytam tu o o imprezce ja chetnie tez bym się pisała tylko troszkę daleko mam fajnie by było tak w lato siasć sobie i pogadac przy piwku z Wami dziewczyny hihihihi A nie wybierasz się przypadkiem wiosną... wszak termin jeszcze nie ustalony pewnie ze wybieram tylko czy termin mnie jeszcze załapie hihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czytam tu o o imprezce ja chetnie tez bym się pisała tylko troszkę daleko mam fajnie by było tak w lato siasć sobie i pogadac przy piwku z Wami dziewczyny hihihihi A nie wybierasz się przypadkiem wiosną... wszak termin jeszcze nie ustalony pewnie ze wybieram tylko czy termin mnie jeszcze załapie hihhi Trzeba tak kombinować, żeby załapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czytam tu o o imprezce ja chetnie tez bym się pisała tylko troszkę daleko mam fajnie by było tak w lato siasć sobie i pogadac przy piwku z Wami dziewczyny hihihihi A nie wybierasz się przypadkiem wiosną... wszak termin jeszcze nie ustalony pewnie ze wybieram tylko czy termin mnie jeszcze załapie hihhi Trzeba tak kombinować, żeby załapał przeciez musimy wybrac taki termin, zeby wszystkim pasowało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts