braza 29.11.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 U mnie bez choinki ni hu hu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.11.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 U mnie też:)Duża,żywa i odpustowo kolorowa.Tylko światełka nie mogą migać.brr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Oooo, to prawda, migające światełka są bardzo denerwujące. Moja choinka co roku świecąca, kolorowa, odpustowa, błyszcząca. Ja świąteczna sroka jestem, bez dwóch zdań. Są takie sklepy czynne cały rok, zajmują się wyłącznie sprzedażą ozdób świątecznych. Do takiej pracy leciałabym na skrzydłach albo i na miotle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ciekawe jak z frekwencją w lipcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Łooo, kochana, zdziwiłabyś się. Byłam w takim sklepie własnie w letniej porze, w Salzburgu. Pięknie tam jest a i kupujących naprawdę niemało. A sklep zajmuje całą kamieniczkę, parter + 2 piętra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 W takim sklepie majątek bym wydała bez dwóch zdań, bo ja też taka świąteczna sroka jestem!!! Ale miganie światełek to już dla mnie przesada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Nie cierpię migających świateł... Choinkę mamy sztuczną.. ale chyba dość dobrze zrobioną bo kilka osób się nabrało... ozdoby zbierane przez lata.. i to co mnie się podobało... więc mamy kolorową choinkę.. niektóre cacka pochodzą z dzieciństwa mojego męża.. Na razie nie czuję świat.. nie mam potrzeby strojenia domu... mam nadzieję, że mi przejdzie.. Choć kilka dni temu Emil już chciał pójść na strych po choinkę aby na Mikołaja już była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Ania.. jak Ty nie wiesz, to może któraz Dziewczyn wie , albo słyszała po ile są aniołki? na alledrogo masz po tyle: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=***SZYDE%C5%81KOWE+ANIO%C5%81KI***+R%C4%98KODZIE%C5%81O&bmatch=seng-v6-3-default-1106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 W takim sklepie majątek bym wydała bez dwóch zdań, bo ja też taka świąteczna sroka jestem!!! Ale miganie światełek to już dla mnie przesada .... a ja po dzisiejszym dniu wiem, ze nie . jednak ma sie tego weza w kieszeni, zaszlam do eurofiran i homjuma i zadziwilam sama siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2014 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 No to możesz byc dumna z siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Ja w takie miejsca to w ogóle nie wchodzę, ze strachu, że za dużo wydam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Wracając ze szpitala. widziałam dzikie tłumy pod M1, u nas to spore centrum handlowe, ale nie największe... Nie było miejsca na parkingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 wyobraz sobie co bedzie w kolejne weekendy az do swiat - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Cyba nie potrzebuję marketu... Mamy Lidla (ale coś wczoraj mało ludzi było.. czyżby bojkot?), Biedronkę i kilka małych sklepików... Po różne rzeczy i tak jeździmy na targ.. Prezenty muszę nabyć... ale nie mam za nic głowy i nie chce mi się... Co najwyżej wpadnę jednego dnia, ale to już po Mikołaju.. i coś kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 my juz tylko przed samymi swietami kupimy produkty swieze typu mieso, rybe (juz mam zamowione na stawach) jajka, twarog do sernika, warzywa i owoce. reszta w spizarni kupiona, prezenty ostatnie maja przyjechac w tygodniu tylko wystarczy popakowac. takze zostanie mi sama "radosc" gotowania, sprzatania i ozdabiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Przestańcie!!! Ja nawet nie wiem czy przypadkiem nie będę miała przyjemności zorganizowania wieczerzy:sick: Na razie to są tłumy za prezentami, dlatego w spożywkach nie za dużo ludzi, za jakieś dwa tygodnie będzie zmiana;) Aniołki się ukrochmaliły... dzwonki też... ale żadne się nie raczyły obfocić. Idę spać jakoś nie mogę się wyspać... a śpię min. 10 h na dobę, dlaczego ja nie jestem niedźwiadkiem??? I wyspała bym się i święta przespała:rolleyes: A kupowanie choinkowych świecidełek w lipcu to jak dla mnie lekka przesada... do świąt przecież może zmienić się koncepcja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 U nas wigilia od kilu/kilkunastu już lat... dla całej rodziny, i wszystko sama muszę przygotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 oj tam, nie musisz........................chcesz ja musze choc w tym roku nawet chce:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Muszę i chcę.... Kto inny miałby zrobić dla wszystkich...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Nie chcę i nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts