Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, to prawda, migające światełka są bardzo denerwujące. :yes:

Moja choinka co roku świecąca, kolorowa, odpustowa, błyszcząca.

Ja świąteczna sroka jestem, bez dwóch zdań.

Są takie sklepy czynne cały rok, zajmują się wyłącznie sprzedażą ozdób świątecznych.

Do takiej pracy leciałabym na skrzydłach albo i na miotle!

Łooo, kochana, zdziwiłabyś się.

Byłam w takim sklepie własnie w letniej porze, w Salzburgu.

Pięknie tam jest a i kupujących naprawdę niemało.

A sklep zajmuje całą kamieniczkę, parter + 2 piętra. :yes:

Nie cierpię migających świateł...

Choinkę mamy sztuczną.. ale chyba dość dobrze zrobioną bo kilka osób się nabrało... ozdoby zbierane przez lata.. i to co mnie się podobało... więc mamy kolorową choinkę.. niektóre cacka pochodzą z dzieciństwa mojego męża.. :)

Na razie nie czuję świat.. nie mam potrzeby strojenia domu... mam nadzieję, że mi przejdzie.. Choć kilka dni temu Emil już chciał pójść na strych po choinkę aby na Mikołaja już była...

W takim sklepie majątek bym wydała bez dwóch zdań, bo ja też taka świąteczna sroka jestem!!! Ale miganie światełek to już dla mnie przesada ....

a ja po dzisiejszym dniu wiem, ze nie :D . jednak ma sie tego weza w kieszeni, zaszlam do eurofiran i homjuma i zadziwilam sama siebie :D

Cyba nie potrzebuję marketu...

Mamy Lidla (ale coś wczoraj mało ludzi było.. czyżby bojkot?), Biedronkę i kilka małych sklepików...

Po różne rzeczy i tak jeździmy na targ..

Prezenty muszę nabyć... ale nie mam za nic głowy i nie chce mi się...

Co najwyżej wpadnę jednego dnia, ale to już po Mikołaju.. i coś kupię...

my juz tylko przed samymi swietami kupimy produkty swieze typu mieso, rybe (juz mam zamowione na stawach) jajka, twarog do sernika, warzywa i owoce. reszta w spizarni kupiona, prezenty ostatnie maja przyjechac w tygodniu tylko wystarczy popakowac. takze zostanie mi sama "radosc" gotowania, sprzatania i ozdabiania :D

Przestańcie!!!:bash:

Ja nawet nie wiem czy przypadkiem nie będę miała przyjemności zorganizowania wieczerzy:sick:

Na razie to są tłumy za prezentami, dlatego w spożywkach nie za dużo ludzi, za jakieś dwa tygodnie będzie zmiana;)

Aniołki się ukrochmaliły... dzwonki też... ale żadne się nie raczyły obfocić. Idę spać jakoś nie mogę się wyspać... a śpię min. 10 h na dobę, dlaczego ja nie jestem niedźwiadkiem??? I wyspała bym się i święta przespała:rolleyes:

A kupowanie choinkowych świecidełek w lipcu to jak dla mnie lekka przesada... do świąt przecież może zmienić się koncepcja:rolleyes: