Moose 10.12.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Jakby tak na sztuki liczyć to tych domowych mamy z Osią tyle samo... widać Ona ma grzeczniejsze:D Osinko... dobrze, że mają po kim,bo moje bagałaniarze...jak ja:bash: Niszczyciel Słonina i pandemolka Rudolfini wcale a wcale nie są bałaganiarzami... W sumie to Gruch najmniej syfi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Ha! Co Hrabia, to Hrabia, no nie? Za fotką nocha i ocząt zatęskniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 A która ma większe? A masz jeszcze te mopy świnki? Arni!!! To Ty jeszcze nie wiesz, że rozmiar nie ma znaczenia:lol: Mopy już w zeszłym roku rozdysponowałam po rodzinie:) Niszczyciel Słonina i pandemolka Rudolfini wcale a wcale nie są bałaganiarzami... W sumie to Gruch najmniej syfi w domu Ja tam ani nic zniszczonego ani zdemolowanego nie widziałam... a skoro to był bałagan to ja naprawdę nie chcę oglądać Twoich porządków!!! Idę sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.12.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Ha! Co Hrabia, to Hrabia, no nie? Za fotką nocha i ocząt zatęskniłam... Obiecywam coś wrzucić ja tam ani nic zniszczonego ani zdemolowanego nie widziałam... a skoro to był bałagan to ja naprawdę nie chcę oglądać Twoich porządków!!! Idę sprzątać Wróciłam z arbajtu... napaliłam w kominie i mi się nic nie chceeeeee... wypadałoby odkurzyć ale mnie się nie chceeeee... Pojutrze mam gości, może nie zauważą, że nie posprzątane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Brazka... na pewno miało być metrów??? Ufff... No u Ośki wysoko... ale 30 metrów to Wezmę się... no kiedyś... wezmę się 30 m jak się wszystkie razem do kupy zuzamen pomierzy:D Idź sprzątać Arcti a my sobie z Osią zapalimy i popatrzymy jak to robisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Wszyscy tylko o sprzątaniu w koło Macieju.Byliście u mnie, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 U mnie nie jest tak wysoko jak u Łosi.. mam tylko 5,5 metra.. ale miałam już problem z żyrandolem... Ania.. no bo jakbyś mopka miała, to byś sprzątać nie musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.12.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Idź sprzątać Arcti a my sobie z Osią zapalimy i popatrzymy jak to robisz!!! Wielce mnie ten plan odpowiada Byliście u mnie, czy co? Mentalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Ja ja moge popatrzeć, a nie palić? Kawę mogę pić.. z mlekiem.. bo Wy to czarną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jarać nie będę, fuj!A kawę i z mlikiem i czarną, ale jak czarna to obowiązkowo pluja! I odwalcie się... ja też popatrzę... Depsia niech sprząta;) Arni no jak by tu powiedzieć, TE mopki nie bardzo sprzątające były:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 irde, jakbym dała radę, to do skutku i do końca bym sprzątała, tak mnie ten burdel dołuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.12.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 I odwalcie się... ja też popatrzę... Wiedziałam, że żartowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.12.2014 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 No pewnie!!! Dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania... jak samochód do jeżdżenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Nie chcecie palić, Wasza strata, my z Osicą nadrobimy, spoko!!!! Jakiś zydelek któraś z Was ma do posiedzenia, bo moje wyszły!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ja rzucilam, 2 stycznia bedzie rok:wiggle:czasem mi teskno za dymkiem ale to drobne ulamki sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 A pewnie, że nie chcemy palić, nie po to rzucałyśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Braza... u mnie przed oknem stoi ławeczka..po co zydelek... za mały... i na dymka i na kawkę i mamrota można wypić.. co komu potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.12.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 No pewnie!!! Dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania... jak samochód do jeżdżenia:D Z tymi autami to bywa różnie... czasem mam wrażenie, że ich rolą jest postój u mechanika Nie chcecie palić, Wasza strata, my z Osicą nadrobimy, spoko!!!! Jakiś zydelek któraś z Was ma do posiedzenia, bo moje wyszły!!!! Jasne i jeszcze koleżankę przywlokę na dymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Dawaj!!! Arni ma ławeczkę i mamrota podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.12.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A idźta se na te ławeczke... wywieje Was... albo i PODwieje:rotfl: Niech mi ktoś powie gdzie do jasnej @#%*&^%$#@$(*&^%$#@@#$%^&*()(*&^%$# jest moja choinka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts