braza 13.12.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A w lodówce sprawdzałaś ....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 moja mam zawsze mowila "dwoch chłopow na dragu niosło" szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 W lesie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Ławeczka jest, wino jest, fajek nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Zośka zeżarła po kryjomu! A idźże Ty do lasku swojego z chłopem, przytnijcie galancie czubek jakiejś sosence i będzie piękna choinka, pachnąca i igłami nie sypiąca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 To się nazywa kradzież ..... No chyba, że sam czubek, to będzie półkradzież Arcti ... znalazłaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 moja mam zawsze mowila "dwoch chłopow na dragu niosło" szukaj dalej U mnie się mówiło "Żyd na kiju niósł" Masz tego chojoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 No jak kradzież?!Przecie jak byk napisałam : do lasku SWOJEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 No tak ... czytanie ze zrozumieniem się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.12.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 No znalazłam... nie w lodówce:P w piwnicy!!! Ciekawe kto ją tam zaniósł ale lampki na drągach wynieśli... muszę dzisiaj kupić nowe bo ani w lodówce, ani w piwnicy nie ma:sick: Na żywą choinkę jestem za... nie powiem jaka:p... Kiedyś kupowaliśmy takie w donicach, kilka lat... jedna żyje. Ale po ostatnim razie, nie pamiętam dokładnie chyba ze trzy lata temu jak kupiliśmy choinkę w donicy... korzenie owinięte elegancko balotem jutowym... a w balocie uwaga!!! obcięty pieniek!!!! Nie korzenie!!! Tak postawiłam veto na wszelakie pseudo żywe! Jak chcę zapachu to se do lasu pójdę albo parę gałęzi sosnowych przyniosę i mi będzie pachniało, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 to ja mam niezly porzadek jednak:lol2: duperszwance choinkowe i ozdobne w jednym miejscu w kartonach w garazu zalegaja:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 A ja po prostu wcale sznurów ze światełkami nie ściągam z choinki, razem ze światełkami na strych na swoje miejsce idzie! No i też kartony w jednym stałym miejscu, inaczej bym zginęła w tej obfitości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Obfitości duperszwanców (he! he! Fajne!!!) nie mam, ale trochę jednak się tego nazbierało. Trzymam w pudłach, do których czasami chętnie starsza kicia włazi ... Chyba jej wygodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 16.12.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Chciałam wysłać wiadomość, ale skrzynka pełna, to tutaj napiszę. Dotarły, dziekuję, są cudowne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.12.2014 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Pełna? Zara odpełnię Bardzo się cieszę, że się podobają Z duperszwancami to jest tak, że miałam zapakowane w pudła, wsio razem zakitrane do wora i... wór przeszkadzał... to tu, to tam... tu go sru, tam go łomot... zapakowane solidnie to tylko kilka było i wyszło, się stłukło konkretniej:D Nie mamy jeszcze włazu na strych zrobionego bo tam powinny zalegać... ale! Po cholerę rozbierać tą choinkę??? Może by tak jakoś zafoliować i odstawić na rok? Jak nie lubię ubierać tak rozbierać srylion razy bardziej nie lubię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Bombki ściągam, ale w sumie też konieczności nie ma, zwłaszcza jeśli sa plastikowe.Ja tam lubię plastikowe, bo bezpieczne są.Gdzieś już pisałam, że światełek to nie ściągam, bo po cholerę...?Tylko by się poplątały w tym pudle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ubierać choinkę moge do upojenia, za to z rozebraniem jej mam już ogromny problem ... nie lubię!!!A ponieważ od wielu już lat mam tzw. "żywą" no to przerąbane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jako dziecko też lubiłam ubierać a rozbierać nie... przez długi czas nie robiłam ani jednego ani drugiego... w tym roku ubrałam bo chciałam... ciekawe co będzie z rozbiorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.12.2014 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Tylko jak ją zabezpieczyć na ten rok przed kurzem? Może bym i w całości do garażu wykopała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No jak, zakładasz jej jakiś wielki worek foliowy na łeb i gotowe, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts