DPS 11.01.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Dmuchać ma przestać podobno w piątek. Wiosenno - letnia i jesienna orka też. Cóż zrobić, czasem człowiek musi coś robić... Oby Was nie zwiało i oby wiata wytrzymała dla dobra krowinek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 U mnie bardzo powoli ale wiatr słabnie... Oby to była tendencja rosnąca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 A u nas pizga dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2015 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 No dmucha, cały czs. Arctisia, a napisz, jak tam na kolędzie było. Ksiądz pewnie wyjść nie chciał, po TAKIM obiedzie. Ja mu się nie dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2015 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Jak to jak? Normalnie chyba... nie nie normalnie bo procentów nie dostał! Zjadł, pogadalim i polazł... 1,5 godziny siedział nie wiem czy to dużo czy mało:rolleyes: Jakoś ni grzeje mnie to ni ziębi, przyjmuję bo we wsi wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Ja czasami wchodzę z księdzem w dyskusje różne.. i czasami trudne tematy poruszam.. jakoś nie siedzi u mnie za długo. Obiadu nie robię, bo i dlaczego, a jest w takim czasie, że jeszcze nie mam, natomiast następna sąsiadka robi obiad i ksiądz jest u niej ... zwykle proboszcz przychodzi, bo takiego obiadu we wsi nie dostanie gdzieś indziej... W tym roku to nie mam pojęcia kiedy ksiądz chodzi.. sąsiadka nie melduje, ja nie wiem, i szafa gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 1,5 godziny to dla mnie jak 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 1,5 godziny to bardzo dużo. U nas norma jest 10 minut. Obiadu nie dostają, pędzą na plebanię. Kiedyś ciasteczka jakieś starałam się mieć ale ostatnio też nie szykuję, bo przychodzi taki starszy ksiądz z cukrzycą i bardzo się tłumaczył, dlaczego nie je. Faktycznie, jakby każdy ciasto postawił, to z samej kolędy cukrzycy można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 A jeszcze tak w temacie księży - są i cudni księża! Jeden wyprzedał się prawie do nitki i wszystkie pieniądze przekazał na konto szkoły wiejskiej, żeby jej nie zamknęli. Drugi ostatnio postanowił, że nie może być tak, że parafianie nie mają autobusu do żadnej innej wsi (że o mieście nie spomnę). No to postanowił nabyć busa za swoje i darmo parafian wozić do miasteczka i wsi gminnej. Czyli można, nie tylko złodzieje i pedofile w sutannach chadzają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 O tych dwóch księżach mówili w Wiadomościach ... tylko podziwiać i częściej o takich mówić, bo na pewno jeszcze paru by się znalazło. Ja mam z głowy - od wielu lat nie przyjmuję księdza!! I nie jest mi z tym źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Znam jednego xiendza, który jest OK!!! A nawet bardzo OK!!! Ale wiem, iz jest to bardzo rzadki egzemplarz w naszym kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Kilku jest OK.. a resztę trzeba nawrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2015 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Obiad zrobiłam bo na nas wypadło, idzie we wsi po kolei. Korona mi z głowy nie spadła. A księdza przyjmuję po pierwsze bo wypada na wsi, a po drugie bo właśnie jest OK. Jakby tak kolega z sąsiedniej parafii nam się trafił to w zadzie bym miała, że "wypada". Co roku by zamkniętą bramę zastawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.01.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 I Nelsona spuszczonego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 A jeszcze w klimatach okołoświatecznych - już będziesz wiedziała, co krowinkom w prezencie za rok zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 O matko, Depsia!!!! Ja bym jednak na miejscu Arctici krowinki o zdanie zapytała .... no bo może nie w ich stylu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.01.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 A gdzie robimy talię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Przed cyckami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.01.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Eeee... ja myślę, że tylko na te kurczaki mogły by się fochnąć W "talii" ciemniejszy - wyszczupla:p... a w ogóle to ślicznościowa ta jersejka!!! U nas niestety nie za dobrze z Kalisi, dostała dziś antybiotyk, mam nadzieję, że nie jest za późno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts