EZS 14.03.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 nie wiem, co z tego wyjdzie, ale zamierzam zakupić wełnę i zrobie sobie sama. A co. Przynajmniej nie będę musiała tłumaczyć co i jak chcę. Ja zwykle, jak robię to na żywioł, żadnych wzorów, obliczeń, ot, to się doda, tam ujmie i leży.. jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Dzięki Brazuniu. Aneczko obawiam się, że odejdą razem z klejem. Będziemy improwizować. Aaa nim się rozwinę Gina LB przepięęęęęękna. Zadowolniona właścicielka jest ? Zastanawiam się nad innym problemem. Boki tarasu systematycznie płatami różnej wielkości odpadają. I nie wiem co z tym fantem zrobić? Jakkolwiek bym płytek kolejnych nie przykleiła, to przez te odpadające warstwy betonu (beton tu właściwie to piasek ) każda płytka podejdzie wodą i odpadnie. Myślałam jeszcze o kostce granitowej jakby z płytkami kiepsko szło. Ale jak brzegi wzmocnić żeby się nie rozlazły???? Jeeeeny od tego wszystkiego się normalnie pochorowałam. Smarkam i kaszlem i tylko ferwex przy życiu mnie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 (edytowane) Ale czy ta kostka nie obrośnie mi zaraz jesienią, kiedy na tarasie będzie właściwie cały czas cień? Przecież nie wytnę tego wiązu bo latem jest bezcenny. A może wcale nie Edytowane 16 Marca 2015 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Mam nadzieję, że pokażesz tę kamizelkę, bo z samej nazwy wygląda, że będzie cud miód i malina. Skończę to chyba za srylion lat:sick: póki co niewiele widać nie wiem, co z tego wyjdzie, ale zamierzam zakupić wełnę i zrobie sobie sama. A co. Przynajmniej nie będę musiała tłumaczyć co i jak chcę. Ja zwykle, jak robię to na żywioł, żadnych wzorów, obliczeń, ot, to się doda, tam ujmie i leży.. jakoś Najlepsze rozwiązanie!!!!! I w razie czego jest do kogo z pretensjami pójść A z Izulką to pogadalim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2015 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 więcej Giny na blogu... zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Pocieszna paszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2015 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Arctisia, jak Cię znam, to Ty masz już tę kamizelkę. Na dworze pewnie siedzisz całe dnie, pogoda piękna, a i roboty mnóstwo. Pokażesz jakąś wiosnę w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Śliczna jest!!!! Gina, oczywiście!!! Kamizelka wygląda, że ładna będzie ... Sipatk, niezamaco!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2015 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Depsia ... podglądałaś!!! wczoraj skończyłam... Pogoda zdradliwa mocno, niby ciepło ale jak zawiunie to kurtkę ubierać mus. Całe pyszczydło mam tak wiatrem wysmagane, że aż piecze od kremu. No i zasmarkałam się od tego upału... i paznokcie w polu zgubiłam... i jakoś dzisiaj na narzekanie mnie najszło:rolleyes: Wiosnę na blogu pokazywałam... ale masz i tu, a co:wiggle: Gina dziękuje za komplementa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Wiosna, wiosna... Kamizelę pokazuj! I wcale nie podglądałam, przecie w dziurce klucz zostawiłaś! Nic nie widać, kurde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 http://memecrunch.com/meme/RIN6/waiting-for-her/image.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.03.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Depsinko obiecują deszcz... będę miała chwilę... może:p... nie uwierzysz ale przez pogodę to ja w domu tylko sypiam... zresztą komu ja to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Nie uwierzysz - mam tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2015 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nawiezione, podlane... można leżeć i patrzeć jak rośnie:lol: Depsinko nie przesadziłaś przypadkiem z tą dietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Ależ gdzież bym, ja sobie lkrzywdy zrobić nie dam, kochana! Jak ja bym chciała już mieć nawiezione, zrobione, podlane!!! A tu tyyyyyyyle jeszcze pilnej roboty, już widać, że poprzesadzać nie zdążymy znowu. No ale założenie plantacji rękoma dwóch osób nie jest proste. Trza się na czymś skupić, wybraliśmy na razie plantację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2015 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Proszę sobie mój deszcz zabrać... ogniska kcem a tu bździ i bździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ooooo Depsia, ale znowu zeszczuplałaś .... obawiam się jednak, że możesz mieć problem z zakupem odpowiednich ciuchów Siemanko popołudniowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ooooo Depsia, ale znowu zeszczuplałaś .... Tak mi mów, tak mi kłam pięknie, ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.03.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 No mówiłam, że przesadziła! z dietą nie ziółka... chociaż z ziółkiem też niedobrze przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts