Arctica 09.04.2015 04:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Znaczy się nie umieram jeszcze...skoro nie tylko mnie nawala:p Boli nadal:(... w nocy mi się śniło, że na kamieniu śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ło matko... Mnie przeszło, czego i Tobie bardzo życzę, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.04.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Cześć bolejąca bidulko . Malutkie przemyślanko z kombinacji kiedybytumożna - najbliższa niedziela ale dopiero kole trzynastej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.04.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Arctica, idz do neurologa, niech ci wypisze jakąś cinie lub podobne. P.zapalnymi napadu nie przerwiesz. A jeżeli boli drugi dzień i tak samo to idz na SOR, daje się wtedy steryd z glukozą dożylnie i zwykle przechodzi. Wartośćdodana takiej wizyty jest, że powinni CT zrobić. Ból głowy to nie zawsze migrena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.04.2015 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ewa... nie strasz:sick: to pogoda i kropka!!! Jeszcze dam jej ze dwa dni Iza ale kiele 13 u mnie czy wyjazd? Zresztą idę po fona:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.04.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Nie straszę. Bóle głowy "od pogody" to największy mit. Zwykle przyczyna jest inna ale nikomu się nie chce szukać. A'propos, gdzie zamawiasz ramy do goldenów? Chciałabym właśnie takie surowe. Co to kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.04.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No to już wsio wiesz, a może się uda choć godzinkę szybciej i zgodnie z przepisami Sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.04.2015 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Nie od pogody tylko od wysokiego ciśnienia... dopóki nie drgnie w dół będzie dymiło:pa jak drgnie to w sen natychmiastowy zapadam... to nie meteo-dolegliwości??? Ramy tutaj zamawiam, dziwne wymiary też robią, na zamówienie:) Izula... wciskaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Mam nadzieję, że Sipatka obudziła Cię, bo pewnie chciałaś już zasypiać. I mam nadzieję, że głowa przestała Cię męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.04.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Aneczko, było jak zwykle suuuperzasto i smaczniasto. Ucałuj to nowe "cięlęcie", które nie chciało mi się pokazać poza brzuszkiem mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Siemanko wieczora! Głowa przeszła ... to znaczy jej ból???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2015 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Żyję!!! Jakby co:rolleyes: Sipateczki... zdecydowanie za krótko!!! Młody jeszcze cmokasty - to i wycmokany Depsia, Braza... przeszło... na jaki miesiąc spokój nawet nie zasypiam na stojąco, za to młody nasz wczoraj przylazł ze szkoły, zjadł i zasnął... koło 18... obudzon rano:rolleyes: i nawet wiem po kim to ma :lol: Osia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.04.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 A ja nie śpię przez ten cholerny wiatr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.04.2015 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Chyba już mniej dmucha Mi tam w spaniu to niewiele rzeczy jest w stanie przeszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 No w sumie spanie to przyjemna czynność, tylko szkoda, że człowiek nie wie, że śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja tam wiem, że śpię szczególnie rano, gdy bdzik w telefonie dzwoni wiem najbardziej Ciebie Arctisia przestała to mi zaczęła ... dlaczego na mnie przelazło i to tak daleko chciało się qurna iść???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.04.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Braza, mamy tę samą chorobę... najbardziej wiem, że śpię jak muszę wstać rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Hm... Ja najbardziej wiem, że śpię wieczorem, kiedy jeszcze Sołtys chce, żebym coś robiła i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.04.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Hm, na wieczór z Sołtysem to zostają roboty przyjemne. Jeno uważać trzeba, miałam swego czasu pacjentkę lat 51 w ciąży z pierwszym dzieckiem. Bynajmniej nie miała tego zamiaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts