EZS 26.04.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jakoś u mnie nie ma kukułek. Las im potrzebny? My mamy wokoło ogrody, chyba nie lubią. Muszę u rodziców nasłuchiwać ze złotówką w garści (mam zwykle taką "koszyczkową" przy sobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 U mnie lasu niet ale zazule i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 prawie jak Twoje https://www.pinterest.com/pin/267471665346435650/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Gosiek, teraz to już klops - jak nic Arctisia zacznie myśleć o owcach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.04.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 jaka ta kura śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.04.2015 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Gosiek!!! A niech Cię!!! Nawet mgła taka jak u mnie:D... o owcach nie mam co myśleć, nie mam chałupy już. To co mam pęka w szwach... ale anglonubijki zawsze mi się podobały, niestety są dość spore... ich mordom trudno się oprzeć! Krowa... nie krowa tylko byk:yes:... jak moje, Higland znaczy się, zamiast lamy mam alpakę, a kury takie miałam... a tak ściślej biorąc Ewa to kogut nie kura:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.04.2015 04:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Tak patrzę... zebrać je w kupie do takiego pozowania to mistrzostwo świata... chyba, że montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2015 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Fota jest wyjątkowa rzeczywiście, ale... Widziałam filmik, na którym zwykła biała kura tuli się do dziecka jak pies! Czyli można, one też potrafią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.04.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 kura czy kogut, mi wszystko jedno. Kury to miłość mojego życia a mój mąż nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Kury to miłość mojego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.04.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Sugerujesz, że zazdrosny? Nie pomyślałam o tym Raczej przypuszczam, że boi się, że będę chciała od niego kurnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2015 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 No i przez Ewę oplułam monitor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.04.2015 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Kurnik se można kupić... no chyba, że eksmisji się boi, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.04.2015 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 A jeszcze o oswojeniu kury miałam napisać. U mojej babci kiedyś gołębie wysiedziały kurczaka. Dziadek przyniósł babci w zamkniętej garści i kazał zgadywać co ma. Babcia wychowała maleństwo, a był chyba styczeń, no może luty. W dzień nosiła ją, bo to kura była w kieszeni fartucha, takiego na szyję zakładanego, przy brzusiu, a na noc do duchówki wkładała. Wychowała się kura, nie pamiętam jak miała na imię ale chodziła za babcią jak piesek, ZAWSZE przychodziła do domu znieść jajko i szła do stada na podwórko. Pamiętam jak na środku kuchni gdacze i znosi jajko:DFajna była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.04.2015 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Wiecie cooo???? Pierdzielę tą pogodę :mad: Po pierwsze to deszcze śmigają koło nas to z lewa to z prawa, dosłownie o parę kilometrów. To co Łódź zalało właśnie u nas zakończyło żywot kilkoma kroplami zaledwie, nawet całego bruku nie zamoczyło. Za lasem bucało jak złe, bucało... i buceć przestało nie pokropiwszy nawet! A na dodatek wczoraj pojechałam kupić sobie pantofle, zwiedziona pogodą kupiłam śliczniusie sandałki... i co???? I nadal nie mam w czym chodzić bo na termometrze poniżej 10 chyba bo jak krówki zaganialiśmy to zzzzzzzimno jak cholera! Jak żyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 O matko, bidulo... Oby Wam popadało, oby jak najszybciej! U nas zdecydowało się dzisiaj w nocy, jak zaczęło późnym wieczorem wczoraj, tak skończyło wczesnym wieczorem dzisiaj. Nagnałaś spod tego Drezna... Dmucham mocno, coby teraz do Was poszło, pffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.04.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 E, ten deszcz w Łodzi nie był dobry. U nas też był, choć chyba nie zalało nikogo. Ale taka ściana deszczu to nie wsiąka, spływa do studzienek. Nadal coś grzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.04.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Pokropiło i u nas... marnie... ale zimno się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.04.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 W betonowej dżungli to może i nie dobry ale na moje łąki biorę w ciemno każdą ilość wody:rolleyes: Troszkę podlało... na kilka dni wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Uff, no to cieszę się, że nie cierpicie z powodu suszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts