braza 29.04.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 U mnie padało, nawet ze śniegiem przez moment! I zimno było a dzisiaj już super!! Fryz tego koguta jest nie do pobicia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.04.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Zimno... bardzo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.04.2015 02:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ano zzzzimno!!! I na dodatek jakiś idiota wymyślił zajęcia w liceum od 7 rano!!! no jak żyć jak nawet zwierzaki jeszcze śpią?!?!?!? mam je budzić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2015 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Noooo, o 5 rano to pewnie, że zimno! Ale w dzień nie jest tak źle, u nas teraz piękne słońce i już nie tak zimno. W dzień pewnie dojdzie do jakichś 17*C, więc nie narzekam. U Was pewnie jakieś 15*C będzie, dacie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.04.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Oczywiście, że damy... bo jak nie my to kto...? Czas do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.04.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Bardzo dobra pogoda do roboty!!! W związku z powyższym... nie mogę złapać pionu:rolleyes: bynajmniej nie od procentów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Mój kręgosłup bardzo mnie dzisiaj nie lubi. I postanowił mnie o tym poinformować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.04.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 A właśnie, procenty.. idę sobie dostarczyć. Zimno. Wczoraj padłam o 21. Ja, sowa typowa! Dobrze, że choć nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 A ja siedzę pod kołdrą puchową... bez procentów.... zmarzłam jak nie wiem, aż zimno mi wyskoczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2015 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Mój nadal coś nie teges... że kręgosłup:rolleyes: Chyba muszę udać się do lekarza tylko co mi lekarz powie na bolący kręgosłup? Rehabilitacje??? Nie mam czasu... Poza tym czaszka mi dalej dymi, znów... chyba się spsułam:confused: Ewa, a jak ktoś śpi i wieczorem i rano to kto??? Wiem śpioch! Wbrew pozorom to nie chcę tak ciągle deszczu. Albo niech porządnie popada albo niech całkiem spada. Jak mży to nie mam co z wełniakami robić, a trawy nożem ciąć mi się nie chce, wystarczy, że kozulom tnę bo z kosiarki nie chcą do pyska wziąć Tylko konie i krowy kosiarową jedzą ale one znów deszczu się nie boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2015 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 A w ogóle to chyba jakoś cieplej...albo za szybko się ruszałam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.05.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 A u nas lało przed chwila jak złe... a teraz słoneczko wyszło Chyba rower wywlokę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2015 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Albo szybko albo wcale, bo niebawem znów będzie mieli moczonko, już do Skarżyska dochodzi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Mój kręgosłup także wciąż mnie nie lubi, trochę trudno się ruszać, ale tak jak Ty - nie mam czasu na pierdoły. Na szczęście głowa mi już odpuściła. Oby jak najszybciej Ci przeszło, kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.05.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Arcti i spacer i rower i ognisko zaliczyłam... teraz się rozpadało... ale nic to idziem na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Zimno, ciepło, słońce, chmury a w drodze powrotnej do domu pięęęęęknaaaa tęcza (niestety, bez gnoma z garncem pełnym złota)! Oczyska mi opadają, spaaaaaaćććć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2015 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ja tam drzemkę zaliczyłam i jestem radosna jak skowronek:wiggle: Kiedyś widziałam jak z jednego miejsca wychodziły trzy tęcze w różnych kierunkach, garnca też nie było... znaczy bujda;) Kukułka oczywiście okukała, ale kto do wyrka z moniakami się kładzie:rolleyes: Kręgosłup prawie odpuścił - bo i ja jemu dzisiaj zdecydowanie odpuściłam... a głowa po 2 ibuprach prawie nie boli Żyć nie umierać:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.05.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Z kręgosłupem to należy:1. sprawdzić, czy tylko boli, czy też jakieś objawy neurologiczne są np drętwienia, osłabienie mięśni (neurolog)2. wykluczyć przepukliny z uciskiem na rdzeń i inne atrakcje ortopedyczne (CT i ortopeda)3. brać w stanie ostrym olfen lub inny nimesil4. znaleźć fizjoterapeutę od McKenzie żeby nauczył ćwiczeń i w czasie przetrenowania pracą ćwiczyć odciążanie W kolejności powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 AMEN:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts