braza 08.06.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Nie ośmielę jednym słowem określić zachowania tego Pana - to chyba wszystko naraz: i zaufanie i odwaga i na pewno odrobina szaleństwa ale podziwiam Go!!!! Piękny ten szal!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2015 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 No, ten chanelkowy ładny. Już przędłaś tegoroczne? A ja nie mam kiedy sprawdzić twojego wzoru Pewnie, że tegoroczne, w zeszłym roku miałam tylko trzy wełniaki na szczęście dziewczyny miały podwójną sierściuchę to troszkę tego było:) O wzór się nie martw jest naprawdę prostszy niż prosty! Jak wiesz jak oczko i słupek to pociągniesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2015 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Nie ośmielę jednym słowem określić zachowania tego Pana - to chyba wszystko naraz: i zaufanie i odwaga i na pewno odrobina szaleństwa ale podziwiam Go!!!! Piękny ten szal!!!! Cały czas mi się ten filmik szwęda gdzieś za uszami... jakoś nie mogę przestać o tym myśleć. I podziw... i jak dla mnie zazdrość... bo mimo wszystko chciała bym tak Dziękować za pochwałki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.06.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Odwaga??? Zaufanie??? czy jednak głupota? https://youtu.be/9nSWc43TLaI Bardziej wiedza i profesjonalizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.06.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Mgiełka piękna:)Z tym gryzli to głupota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 A co facet zrobił, bo mi nie chce wczytać, jak zwykle...? Wsadził łeb niedźwiedziowi grizzli do paszczy?! Jeśli tak, to zdecydowanie głupota, nie ma w tym nic profesjonalnego. Przypomina mi się słynny film sprzed kilku laty z rosyjskiej tv, gdzie niedźwiedź Miszka zaatakował kobietę spokojnie siedzącą obok niego. Nad Miszką stał jego trener, właściciel od małego. Niedźwiedź poważnie poranił kobietę. Treser był profesjonalistą. Kobiecie to nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 No bo odruchy są czasem silniejsze. Jak mówiłam- giez może ugryźć i miś kłapnie paszczą, choć wcale nie chce. A kobieta mogła pachnieć nie tak. Miałam kolegę, którego nie znosiły konie, a on się upierał jeździć. Dopiero po długim czasie ktoś wpadł na pomysł, że może by zmienił wodę toaletową na... brak wody toaletowej. I pomogło, przestał spadać Nie zapomnę, jak koń go za portki na pupie trzymał, żeby nie mógł wsiąść mu na grzbiet. Widok przecudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.06.2015 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Wsadził Depsinko, wsadził Ale to nie był jakiś obcy człowiek po dokiem trenera tylko sam trener, jak dla mnie jednak zaufanie z dużą dozą krejzolstwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.06.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Ufać i kontrolować jak mawiał jeden Ujaszek... BTW Witaj na szajsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2015 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Oj, to prawda, miło mieć Arctisię na fejsie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.06.2015 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Częściej doope zawraca:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 I to jest najfajniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.06.2015 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 spoko, jutro piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.06.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Czwartek tyż nie od macochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Komu spoko, temu spoko. U nas zazwyczaj słowo "piątek" oznacza (przynajmniej w sezonie) wzmożoną pracę. A w tym tygodniu to już szczególnie, warsztaty mamy i równocześnie grupę z Niemiec, będzie trochę ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.06.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Spoko Depsinko no kto jak nie Ty???? Da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2015 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 No musi - nie ma wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Siemanko! I nadal nie wiem, czym sobie zasłużyłam na Twoje podziękowania ale trudno, musi mi inteligencja spada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.06.2015 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Ojejku, za promocję! Aż mi się oczka zapociły jak zobaczyłam Twoją oś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts