Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Co znowu kombinujesz???

Patrzaj, wczoraj:

103_3111.jpg

Mają trzech chłopaków, nie chcą dziewczynki.

W DE, tuż przy naszej granicy.

Jak następnym razem będziecie, to Wam pokażemy, jeśli zechcecie.

Tylko szkoda mi ich...

W OGÓLE nie mają zębów...

Pytałam, jak to się stało i dlaczego.

Właściciele wzruszają ramionami i mówią, że... nie wiedzą.

I nie chcą o tym rozmawiać.

Zgroza bierze, jak pomyślę, bo pani zachęcała do wejścia "one nie gryzą, można wejść, nie mają zębów"... :confused:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie, no wyglądało ok, nie były płochliwe, nie były zabiedzone, były ładnie ostrzyżone i czyste.

Duży wybieg i blaszany (to też słabo, ale mam nadzieję, że jednak dają radę) baraczek jako stajenka.

Tylko te zęby mnie zmartwiły...

ja wynosilam, bo tak mi bylo wygodniej i piekne slonce na zewnatrz, przemakanie zalezy od tego ile ty zmoczysz taki dywan, od jego grubosci, podkladu, stopnia zabrudzenia itp. jednak na panelach czy parkiecie raczej bym nie ryzykowala. u mnie dywany z salonu z dlugim wlosem i dosc grube nie przemokly, za to chodniki z wiatrołapu, na gumie (cienizna ze sklepu na I) przemokly calkowicie.

Dziękuje,TARciu:)mam rainbowa odkurzacz ale bez dostawki do prania (stare dzieje-wtedy ,by dostać taka dostawke trzeba było nagonić kolejnych 2 klientów ,nabywców.jeśli 2 kupiło to Ty dostawałaś za darmo dostawkę.Czyli kupiłam ale jak jeleń:))Dobry jest ,25 lat bez usterek,poważnie)Dziś myślę już po praniu dywanow-chyba mi wyjdzie najtaniej kupić odkurzacz piorący,gros moich dywanów to wełniaki:)

Właśnie dzisiaj zamówiłam... zobaczymy...

dywanów za wiele nie mam, tyle co piesowe ale i tak musiałam jakiś odkurzacz kupić, a od zawsze chciałam w filtrem wodnym...

w starym musiała bym hepa wymienić, a oryginalny ponad stówkę, więc dorzuciłam 4 i kupiłam ten, zobaczymy...

najwyżej będzie na Ciebie :)

mozesz tez prac tapicerki ;) a piesowe "dywany i piernaty" piore w pralce srednio co tydzien lub dwa zalezy od stopnia zakurzenia. dywany na miekkim podkladzie czy plecione tez wrzucam do pralki, bo szybciej ale tych grubych sie nie da po prostu. za dywan w pralni kasuja stowe w gore wiec przy mojej ilosci "grubasow" szt. 4 nie oplaca mi sie oddawac do czyszczenia stad ten zakup. a ze przy okazji wypierze sie sofy, samochod itp to tylko bonus

Piernaty znaczy koce też piorę w pralce ale moje psinki ciut większiejsze i ich dywanik za cholerę mi do pralki nie wlezie:rolleyes:

albo masz za mala pralke albo za duze te dywaniki :lol2: do mojej wchodzi taki chodnik pleciony 180x220 maly nie jest wyprac wypierze choc czasem sie boje ze beben wyrwie przy wirowaniu:o

A co za detergenty się tam leje???

detergent na pierwsze 3 pranka dostajesz z odkurzaczem, ja dokupilam plyn pioracy do prania mechanicznego niskopieniacy super beryl ale jest tez np. vanish do dywanow pranie mechaniczne i mnostwo innych, tylko w sklepach stacjonarnych ciezko dostac, najlepiej przez neta kupic.