DPS 17.06.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Matko, ja chyba jakiś brudas jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 a czemu masz az takie zle mniemanie o sobie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.06.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Pewnie nie odczuwa potrzeby prania dywanów:p Ja właściwie poza psowymi też nie... ale za to znudziło już mi się pranie ręczne... a Vanish raz kupiłam przez pomyłkę do mechanicznego to akuracik wykorzystam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.06.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 A jakby do odkurzania z filtrem wodnym dodać jakiegoś olejku aroma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 zasyfisz tluszczem filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Pewnie nie odczuwa potrzeby prania dywanów:p Ja właściwie poza psowymi też nie... ale za to znudziło już mi się pranie ręczne... a Vanish raz kupiłam przez pomyłkę do mechanicznego to akuracik wykorzystam:D akurat w moim przypadku to nie chec przesadnej czystosci ale mus alergiowy i astmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.06.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Nie mam dywanów... NA SZCZĘŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.06.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 a ja alergii i astmy:D Tarcia ale nie wszystkie są oleiste, na spirytusiku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.06.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Matko, ja chyba jakiś brudas jestem... Ja byłam... Po czym wywaliłam wszystkie dywany i już jestem czyścioszek A... nie, jeden mój małż uchronił od zagłady i pieczołowicie umieścił przed swoim łóżkiem. Jego dywan, jego sprawa. Ja go omijam, nie widzę, nie słyszę .... pies na nim lubi spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Ja miałam takie grubaśne Marokańskie sztuk dwa.... i je oddałam innym,,... pranie było drogie a i taki dywan 3X4m to i suchy musiało dwóch facetów nosić... dwie pralnie jak raz go przyjęły to później przy odbiorze zapowiedziały, że więcej go nie przyjmą... Teraz mam tylko taki maleńki w wiatrołapie aby bród czy piach i kurz nie wchodził z butami do domu.. te piorę we własnym zakresie.. a w całym domu nie mam żadnego dywanu i dobrze mi na razie z tym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Arcti nie wiem, nie probowalam spirytusowych, generalnie nie lubie aroma ani zadnych kadzidelek, przyduszaja mnie. jedyne aroma jakie stosuje to perfumy za uszko i lubie miec dywany, niewazne ze trzeba prac, odkurzac codziennie, sprawiaja ze w domu nie ma poglosu czy echa, psy podczas zabaw maja cieplo w dupki i ganiajac sie nie nadwyrezaja tak stawow jak na sliskiej powierzchni typu kafelek czy panel (rozwalona rzepka u bialego duzego byla skutkiem wlasnie skokow i poslizgow na panelach) i w ogole lubie no. tak samo jak firanki - nie cierpie golych okien sa takie bezosobowe i zimne i zawsze widac ze sa nieumyte:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 No własnie, ja lubię mieć dywany i firanki, ale jak Arctisia mówi - nie mam potrzeby prania dywanów! Fakt, firanki piorę. Ale dywany to tylko zimą na śniegu trzepię porządnie. Latem trzepię bez śniegu i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ostatnio to zima chyba tez na trawie:lol2: bo sniegu nie uswiadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.06.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ja ciągle przeglądam te odkurzacze:)))A kiedyś było tak łatwo-rzucili jeden na rynek ...i bitwa o ten jeden:)))TAR-czekam na relację dalszą jak się sprawuje twój:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 dalej dziala ok, wlasnie jestem po praniu tapicerki w aucie, wypralam doszczetnie od podsufitki, siedzenia po wykladzuny podlogowe i bagaznikowe. chwilowo nie mam co prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.06.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Bardzo jesteś zmachana?Ja mam co prać,niestety:)Zastanawiam sie nad ty,uśmiechniętym:) https://euroczystosc.pl/numatic-george-gve-370-odkurzacz-pioracy.html?gclid=CI-a_rX2m8YCFePUcgodMRsJBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 jakos bez wiekszego zmeczenia, po prostu pranie auta, tapicerka po odessaniu prawie sucha. ale ten usmiechniety jest drogi:o dla mnie zbyt drogi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.06.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Dla mnie tez bardzo,bardzo drogi,dlatego tak Cię męczę,Chciałabym,by przezył mi kilka maratonów domowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ojejku, za promocję! Aż mi się oczka zapociły jak zobaczyłam Twoją oś czasu Aaaaaa.... Kobieto, toż to przyjemność sama!!!!!!! TARcia, czy \ty cały czas mówisz o tym Zelmerze?? Bo ja się do niego poważnie przymierzam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 noo ale teraz na razie juz nie bede mowic, bo mam wszystko poprane, kolejny raz dywany pod koniec lipca wypiore. sofy po praniu przezyly, tak czyste ze az psy nosem kreca w aucie tez sie sprawdzil tylko z lekka niewygodnie jak to w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts