Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pewnie nie odczuwa potrzeby prania dywanów:p

Ja właściwie poza psowymi też nie... ale za to znudziło już mi się pranie ręczne... a Vanish raz kupiłam przez pomyłkę do mechanicznego to akuracik wykorzystam:D

akurat w moim przypadku to nie chec przesadnej czystosci ale mus alergiowy i astmowy

Matko, ja chyba jakiś brudas jestem... :confused:

Ja byłam...

Po czym wywaliłam wszystkie dywany i już jestem czyścioszek :)

A... nie, jeden mój małż uchronił od zagłady i pieczołowicie umieścił przed swoim łóżkiem. Jego dywan, jego sprawa. Ja go omijam, nie widzę, nie słyszę :lol2:.... pies na nim lubi spać....

Ja miałam takie grubaśne Marokańskie sztuk dwa.... i je oddałam innym,,... pranie było drogie a i taki dywan 3X4m to i suchy musiało dwóch facetów nosić... dwie pralnie jak raz go przyjęły to później przy odbiorze zapowiedziały, że więcej go nie przyjmą...

Teraz mam tylko taki maleńki w wiatrołapie aby bród czy piach i kurz nie wchodził z butami do domu.. te piorę we własnym zakresie.. a w całym domu nie mam żadnego dywanu i dobrze mi na razie z tym....

Arcti nie wiem, nie probowalam spirytusowych, generalnie nie lubie aroma ani zadnych kadzidelek, przyduszaja mnie. jedyne aroma jakie stosuje to perfumy za uszko :cool:

i lubie miec dywany, niewazne ze trzeba prac, odkurzac codziennie, sprawiaja ze w domu nie ma poglosu czy echa, psy podczas zabaw maja cieplo w dupki i ganiajac sie nie nadwyrezaja tak stawow jak na sliskiej powierzchni typu kafelek czy panel (rozwalona rzepka u bialego duzego byla skutkiem wlasnie skokow i poslizgow na panelach) i w ogole lubie no. tak samo jak firanki - nie cierpie golych okien sa takie bezosobowe i zimne i zawsze widac ze sa nieumyte:lol2::cool:

No własnie, ja lubię mieć dywany i firanki, ale jak Arctisia mówi - nie mam potrzeby prania dywanów!

Fakt, firanki piorę.

Ale dywany to tylko zimą na śniegu trzepię porządnie. :rolleyes:

Latem trzepię bez śniegu i już...

Ojejku, za promocję! Aż mi się oczka zapociły jak zobaczyłam Twoją oś czasu :hug:

Aaaaaa.... Kobieto, toż to przyjemność sama!!!!!!!

TARcia, czy \ty cały czas mówisz o tym Zelmerze?? Bo ja się do niego poważnie przymierzam ....