Arctica 23.06.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nieeee... nie przemięknie... chyba, że będziesz w jednym miejscu czyścić do usranej, to przemięknie. Generalnie odkurzanie z filtrem wodnym rewelka, a pranie... hmmm... jakoś mi dupy nie urywa, odniosłam wrażenie, że szczotą, pianą i Vanishem więcej zdziałam. Co prawda na leniucha, co prawda syfu nazbierało i to po odkurzaniu turboszczotą. Oooo!!! Turboszczotka rewelacyjna w tym urządzeniu. Długowłose dywany wyczesuje do ostatniego kłaczka. Tylko to pranie... Nic to, właściwie to potrzebowałam odkurzacz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 całym wachlarzem, taka kurtynka wodna a tapicerka samochodowa bajka, czysciutka, pachnaca, bez zaciekow - auto moze isc do nowego wlasciciela :cool: To ja muszę mieć coś spieprzone albo nie umiem ustawić Bo mi ciurka tylko dwoma ciurkami po bokach... gdzie to się ustawia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 moze zle rureczke zalozylas albo cos blokuje, moze wezyk zagiety? albo za male cisnienie wody, pompke wlaczylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nieeee... nie przemięknie... chyba, że będziesz w jednym miejscu czyścić do usranej, to przemięknie. Generalnie odkurzanie z filtrem wodnym rewelka, a pranie... hmmm... jakoś mi dupy nie urywa, odniosłam wrażenie, że szczotą, pianą i Vanishem więcej zdziałam. Co prawda na leniucha, co prawda syfu nazbierało i to po odkurzaniu turboszczotą. Oooo!!! Turboszczotka rewelacyjna w tym urządzeniu. Długowłose dywany wyczesuje do ostatniego kłaczka. Tylko to pranie... Nic to, właściwie to potrzebowałam odkurzacz:) ja jestem z prania bardzo zadowolona, bo wlasnie nie chcialam szczoty, piany i wanisha no i jak ja to mialabym spłukac??? a schlo by caly tydzien. wlasnie od tego chcialam uciec . jeszcze rok temu dywan (maly) pralam recznie, cholery malo nie dostalam. a tu woda "rzyga", czysci i od razu syfa odsysa. ta szczotka przy duzej ssawce wodnej jest genialna. a dywany mialam solidnie ubabrane glownie przez psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Hmmm... muszę pokombinować... może faktycznie źle docisnęłąm tu przy szczotce bo kapało... a płukałaś później węża? tego całego grubego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dobra Dziewczyny (TARcia i Arcti) kupię w końcu ten odkurzacz ale ostrzegam ... jeśli coś będzie nie tak, to obie przyjedziecie nim wyprać i posprzątać!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Arcti - nie plukalam, moze powinnam:rolleyes: ale mam jeszcze cos do wyprania to se na razie daruje Braza zadne takie - dobrze sie zastanow, nim kupisz, to ze ja jestem zadowolona nie stanowi dobra ide spac, bo rano wyjezdzam i musze byc wyspana, nie wygladam najlepiej z sincami pod oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Cieszę się, że wreszcie mi się udało załatwić Wam porządny deszcz! Mam nadzieję, że jeszcze trochę Ci skapnie, kochana, niech Wam rośnie duuuużo trawy i siana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2015 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Może ruszy... Tarcia po praniu masz na ściankach tony szlamu! Jak podniosłam nakrywkę z filtrami to mnie tknęło, no takiej brei to dawno nie widziałam, ale jak zostawiłaś to zaschło i po ptokach. Brazka!!! Od razu zaznaczam, sam NIE odkurza ani NIE pierze! Żeby nie było na mnie:rolleyes: Dobra, a teraz mi powiedzcie jak wykarmić ślepego kociaka? Czy mam jakiekolwiek szanse??? Idę wuja na G. popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2015 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Ja mam wodny odkurzacz.. i tak niezadowolona to ja dawno nie byłam.. Powermed to się zwie... niby miał być taki super... wielki i ciężki ale za nic nawet kłaczków nie ciągnie z niewielkiej odległości , trzeba na coś najechać szczotką, aby pozbierało.. jednym słowem jestem na ten zakup bardzo zła... czekam na centralny odkurzacz... może będzie lepiej. Prałam teraz jedyny dywanik 80X150 z wiatrołapu normalnie szczotą na kiju , płynem i młody odpalił karchera , bo mył samochodyto i ja go porządnie wypłukałam... Czyściutki teraz jest. i co prawda schnie bo i u nas deszcze teraz są, ale w końcu wyschnie.. ale tak białego i ładnego nie miałam.. wysiłku prawie zero.. podobało mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Arcti, kocica się zbiesiła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Nie wiem, nie ma jej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 O cholera .... lepiej niech wraca bo się niepokoję!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Oj, w mordę... Też się trochę martwię, mało prawdopodobne, żeby takie kocię zostawiła i sobie poszła... Oby jednak wróciła, oby! A malusie - nie wiem, chyba weta trza na ratunek, jakieś mleko dedykowane chyba, strzykawką albo specjalną butelką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2015 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 JEST!!! Cała i zdrowa, cholera jedna, a jaka zdziwiona że ja jakoweś pretensje mam??? Że micha pusta??? Odsypia bumelkę... z kluchem na szczęście:) Tylko co sobie teraz sąsiedzi o mnie pomyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 O matko, to ci dopiero cholera jedna!A długo jej nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Sąsiedzi mogą sobie mysleć co im się tylko podoba, maja prawo!!!!!! Konstytucyjne!!! A pretensje o pusta miskę miała absolutnie uzasadnione!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 W nocy wyszła, nie wiem o której bo nie patrzyłam na zegarek, ciemno jeszcze było więc wcześnie... a wróciła około 15!!! Brazulka, a co Ty taka dobroduszna, sąsiedzi moga myśleć??? myslałam, że jak tyle czasu "polowała" to najedzona wróciła:rolleyes: i miska z podstawą suchą pełna jest non stop, to delicji się kotu chciało! I za co ja się zapytowywuję??? Dzisiaj cholery nie wypuszczę! Albo smycz, siusiu i do chałupy! Szkoda mojej siwizny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Łomatkoświncono... odetchłam I w każdym calu cenię sobie wielce, iż Rudolf bezjajeczny jest... bo jak znika na całe nocki, to nie muszę jego potomstwa niańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2015 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 No oproszę, Gomora to jednak zdecydowanie niezależny kot, który nie da sobie w kaszę dmuchać! No i dobrze. Może kluska też będzie twarda sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts