Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Nieeee... nie przemięknie... chyba, że będziesz w jednym miejscu czyścić do usranej, to przemięknie. Generalnie odkurzanie z filtrem wodnym rewelka, a pranie... hmmm... jakoś mi dupy nie urywa, odniosłam wrażenie, że szczotą, pianą i Vanishem więcej zdziałam. Co prawda na leniucha, co prawda syfu nazbierało i to po odkurzaniu turboszczotą. Oooo!!! Turboszczotka rewelacyjna w tym urządzeniu. Długowłose dywany wyczesuje do ostatniego kłaczka.

Tylko to pranie...

Nic to, właściwie to potrzebowałam odkurzacz:)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieeee... nie przemięknie... chyba, że będziesz w jednym miejscu czyścić do usranej, to przemięknie. Generalnie odkurzanie z filtrem wodnym rewelka, a pranie... hmmm... jakoś mi dupy nie urywa, odniosłam wrażenie, że szczotą, pianą i Vanishem więcej zdziałam. Co prawda na leniucha, co prawda syfu nazbierało i to po odkurzaniu turboszczotą. Oooo!!! Turboszczotka rewelacyjna w tym urządzeniu. Długowłose dywany wyczesuje do ostatniego kłaczka.

Tylko to pranie...

Nic to, właściwie to potrzebowałam odkurzacz:)

ja jestem z prania bardzo zadowolona, bo wlasnie nie chcialam szczoty, piany i wanisha no i jak ja to mialabym spłukac??? a schlo by caly tydzien. wlasnie od tego chcialam uciec . jeszcze rok temu dywan (maly) pralam recznie, cholery malo nie dostalam. a tu woda "rzyga", czysci i od razu syfa odsysa. ta szczotka przy duzej ssawce wodnej jest genialna. a dywany mialam solidnie ubabrane glownie przez psy.

Arcti - nie plukalam, moze powinnam:rolleyes: ale mam jeszcze cos do wyprania to se na razie daruje ;)

Braza zadne takie - dobrze sie zastanow, nim kupisz, to ze ja jestem zadowolona nie stanowi :)

dobra ide spac, bo rano wyjezdzam i musze byc wyspana, nie wygladam najlepiej z sincami pod oczami ;):goodnight:

Może ruszy...

Tarcia po praniu masz na ściankach tony szlamu! Jak podniosłam nakrywkę z filtrami to mnie tknęło, no takiej brei to dawno nie widziałam, ale jak zostawiłaś to zaschło i po ptokach.

Brazka!!! Od razu zaznaczam, sam NIE odkurza ani NIE pierze! Żeby nie było na mnie:rolleyes:

Dobra, a teraz mi powiedzcie jak wykarmić ślepego kociaka? Czy mam jakiekolwiek szanse??? Idę wuja na G. popytać:(

Ja mam wodny odkurzacz.. i tak niezadowolona to ja dawno nie byłam.. Powermed to się zwie... niby miał być taki super... wielki i ciężki ale za nic nawet kłaczków nie ciągnie z niewielkiej odległości , trzeba na coś najechać szczotką, aby pozbierało.. jednym słowem jestem na ten zakup bardzo zła... czekam na centralny odkurzacz... może będzie lepiej.

Prałam teraz jedyny dywanik 80X150 z wiatrołapu normalnie szczotą na kiju , płynem i młody odpalił karchera , bo mył samochodyto i ja go porządnie wypłukałam... Czyściutki teraz jest. i co prawda schnie bo i u nas deszcze teraz są, ale w końcu wyschnie.. ale tak białego i ładnego nie miałam.. wysiłku prawie zero.. podobało mi się... :)

Oj, w mordę... :confused:

Też się trochę martwię, mało prawdopodobne, żeby takie kocię zostawiła i sobie poszła... :(

Oby jednak wróciła, oby!

A malusie - nie wiem, chyba weta trza na ratunek, jakieś mleko dedykowane chyba, strzykawką albo specjalną butelką...

W nocy wyszła, nie wiem o której bo nie patrzyłam na zegarek, ciemno jeszcze było więc wcześnie... a wróciła około 15!!!

Brazulka, a co Ty taka dobroduszna, sąsiedzi moga myśleć???

myslałam, że jak tyle czasu "polowała" to najedzona wróciła:rolleyes: i miska z podstawą suchą pełna jest non stop, to delicji się kotu chciało! I za co ja się zapytowywuję???

Dzisiaj cholery nie wypuszczę! Albo smycz, siusiu i do chałupy!

Szkoda mojej siwizny!