braza 25.06.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Mam dni dobroci dla sąsiadów ... jeszcze ... Za chwil parę biologiczne oczyszczalni ścieków mogą zamienić mnie w krwiożerczą bestię !!! Buziaki dla Gomory i przybytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2015 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Gomorze się nie należą! Ale kluch słodki jest i basta! Kluch bo tak mnie się zdaje, że to ON jest... nie w takim Brazowym sensie ON ale on:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 No weź, jednak wróciła, to chyba coś się jej należy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 W Brazowym sensie ON jest tylko jeden ... no nie, już dwa Dla Kluchy tez uściski a Gomorze ZAWSZE sie hołdy należą, taż to kot jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Mojemu się nie należą... ptaszka zamordował i na ganek przyniósł Myszy, ryjówki już przebolałam... ale ptaszek... Wstrętnarudamenda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 W Brazowym sensie ON jest tylko jeden ... no nie, już dwa no nie jest wciaz jeden ON i jedna ONa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 O widzisz TARcia, mądrą to miło czytać Osia, kot jest łowcą i jemu jest rybka, na co poluje. Wczoraj uratowałam życie pani kosowej, bo tak zaaferowana była poszukiwaniem żarełka, że małej kici nie widziała a ta była tuż...tuż. Trzeba było widzieć wzrok kici po moim "kyyyyszszsz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Gdyby wzrok mógł zabijać to pewnie już byś nie żyła, powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Oooo, coś w tym stylu właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Rudolf też tak czasami na mnie patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2015 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 A bo mi się wydaje to koty w naturze swej mają pogardę dla człowieków... ja odnoszę wrażenie, że Gomora zawsze patrzy na mnie z wyższością... tak swoją drogato po co kotu człowiek? Poza napełnianiem michy i czasami głaskami zupełnie bezużyteczny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.06.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 A jednak o te głaski i michę się napraszają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 raczej domagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Otóż to własnie, my do tego im służymi! Aaaaa ... i jeszcze potrafimy bardzo wyraźnie dostrzegać ich wyższość nad nami a to je rajcuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Ale... koty służą też do mruczenia i do rozśmieszania nas. Cudne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.06.2015 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Z moich obserwacji wynika, że koty nigdy nie służą... one ewentualnie mogą nas zaszczycić... mruczeniem na ten przykład:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.06.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 chyba przesadzacie teraz taka moda na wywyższanie kota. A kot, jak to kot. Ma łowić myszy i dać się głaskać. Kiedyś miał jeszcze funkcje skórki na reumatyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.06.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Ta funkcja skórki na reumatyzm to mi nie bardzo odpowiada, wole żywą wersje z rezonansem magnetycznym Moda modą a koty zawsze stały wyżej od nas - oczywiście w ich mniemaniu Ale coś w tym jest, ta ich dostojność w ruchach, niezmierzone pokłady cierpliwości, przejmujący, świdrujący wręcz wzrok ... One naprawdę sprawiają wrażenie, jakby nas totalnie lekceważyły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2015 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 A mnie tam koty służą do mruczenia, łapania myszy i dawania się głaskać. I oczywiście, że są niezależne, dlatego są takie fascynujące. Potrafią się bardzo przywiązać, tylko okazywanie uczuć u nich bywa znacznie subtelniejsze niż u psów. No ale czasem... pamiętacie ten filmik z fb, jak lwica radośnie rzuciła się na wracającego opiekuna, jak się przytulała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts