braza 03.07.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Matko, te róże maja przecudowny kolor!!!!!! Pobucz sobie, a dlaczego masz sobie żałować? A zapytam głupio jeszcze ... Wodzuniu to wróci, czy już na stałe tam wyemigrował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.07.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Jakby miał wrócić toby nie buczała... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Przyłożyłam ucho i nie było już słychać buczenia. Armani wyemigrował i nasza Arctisia chyba musi się z tym pogodzić, choć smuteczek dopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.07.2015 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Pewnie, że już nie bucy... smut tylko jak rano idę... Jednego mniej, a jak PUUUUUSTO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.07.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 W całej chałupie mi wali!!! Pralka się spaliła! Prawie dosłownie! Mężowaty wodą olał i jeszcze większy smród się zrobił!!! Wszystkie okna pootwierane i zero przeciągu tylko żar się wlewa!!! Idę się upić! Upsss jeszcze nie ma 12, to poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 O żesz... Tak sama z siebie samobója walnęła?! A stara była? Ależ musiałaś się wkurzyć! Ale teraz... przynajmniej będzie powód do nabycia ślicznej nowej praleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.07.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Ożeszty... mnie w bloku się kiedyś paliła żywym ogniem, wyciągnęłam wtyczkę z gniazdka i lałam prysznicem... franca dokonała żywota samospaleniem Współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.07.2015 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Nie taka stara... 7 lat miała... raz wymieniany mózg za 6 stów! Teraz dawała oznaki, jakieś durne błędy jej się zdarzało wyświetlać. Całe szczęście, że byliśmy w domu! Często włączałam i gdzieś jechaliśmy... zjarała by nam chałupę i zabiła zwierzaki bo zawsze w domu zostają. A paliła się najprawdziwszym ogniem i przeprawdziwym smrodem, dymem... do tej pory czuć! Najgorsze to to, że śliczniutka i nowiutka nie będzie taka "wypasiona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Anula - ale może właśnie te wypasy spowodowały pożar.Często nazbyt zaawansowana technologia jeszcze nie do końca daje radę i efekt taki bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Depsia, nie mów ... wypas nie ma wpływu. Musiało nastąpić jakies przeciążenie albo zwyczajne zmecznie materiału. Cholera jasna, szczęście w nieszczęściu i przynajmniej tyle dobrego, że byliście.Trzymajcie się cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 albo po prostu trafil sie "pechowy niedorobiony" egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 A co to za pralka była..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.07.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 pralko-suszarka Aristona... jak działała to była fajna, ale jednak nie polecam... fakt, młoda nie była:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.07.2015 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Zmieńmy temat moja pierwsza, tegoroczna... już pożarta Nic dziwnego, że cukinie już są skoro jesień!!! Dzisiejsze zdjęcie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 A paliła się najprawdziwszym ogniem i przeprawdziwym smrodem, dymem... do tej pory czuć! Najgorsze to to, że śliczniutka i nowiutka nie będzie taka "wypasiona" Ale może za to mniej śmierdząca... Żarty żartami ale dobrze, że się nic gorszego nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Oj, ja jakaś bardziej strachliwa, z całą pewnością nigdy bym nie pojechała z domu przy jakimkolwiek włączonym sprzęcie. A i wyłączony potrafi być bardzo niebezpieczny, vide domek Nelli Sza. I oczywiście, że dobrze, że nic się nie stało powaznego! A z tym wypasem to ja tam swoje wiem. I na co Ci pralko-suszarka, toż na dworze moment wyschnie! Jesień - paskudnie, że już. Okropną suszę macie, kurde... A cukinia piękna, nasze też już dorastają, już się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Przymierzam się do suszarki ale takiej osobnej. Na zimę jak znalazł do tych pier.....ych skarpetek, majteczek, koszulek i ręczników! Teraz to fakt - wszystko schnie w okamgnieniu! A liście wcale jesiennych nie przypominaja - za zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja w zimne dni wrzucam na taką domową suszrakę z drutami, do wieszania i traktuję jako duży nawilżacz powietrza wysuszonego przez kominek/kozę. Tez schną w okamgnieniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.07.2015 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Właśnie suszę TYLKO skarpetki i majtki, zimą od wielkiego dzwonu ręczniki. Poza tym się nie nadaje bo cholernie gniecie. Ale kiedyś Ci Depsiu opowiadałam jak to mój synuś zużywa dziennie 3-4 pary skarpet i galotów, a sromotnie nienawidzę wieszać tej drobnicy:rolleyes: Znaczy suszyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.07.2015 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Brazka, a liście to żółte nie zielone... pomimo podlewania brzoza nie daje rady. Dlaczego tak tłusto? A! Tu mi się włączyło:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts