Arctica 21.07.2015 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) Z urlopu wróciła a tu medycyna Skoliozę masz. To się leczy do czasu dojrzewania. mam wrażenie, że już dojrzałaś. Za późno. Teraz to już tylko ćwiczyć mięśnie przykregosłupowe, żeby trzymały ten kręgosłup. Ale.. praca to nie ćwiczenia. Skoliozę i wte i wewte... znaczy u góry w lewo u dołu w prawo + prze-lordozę + rotację kręgów w odcinku piersiowym... i to właśnie podobno boli:bash: 5 sierpnia do ortopedy idę, zobaczymy co powie Edytowane 21 Lipca 2015 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.07.2015 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 muszę to powielić - i spojrzenie i fotę Skoro już jesteś to jak suszyć annabelki??? bo mi deszcz trochę połamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Ale jednak DESZCZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.07.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Nic nie powie. To, co opisujesz to właśnie skolioza młodzieńcza. W tym wieku to już pozamiatane. Zostają brzuszki i ćwiczenia pośladkowych i grzbietu. Systematycznie co dzień, niestety. No chyba, że jest tam coś do wymiany w tym kręgosłupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.07.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Skoro już jesteś to jak suszyć annabelki??? bo mi deszcz trochę połamał Teraz nie ususzysz, za młode są, zbyt dużo w nich soku, wstaw po prostu do wazonu z wodą jeśli masz taka potrzebę. Zresztą anabelki jak dla mnie nie są najlepsze do suchych bukietów, mai inne lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2015 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Depsia od dwóch tygodni mamy mokro. Niemalże codziennie coś przeleci, w niedzielę burzysko centralnie nad nami, w pół godziny 5 cm wody dostaliśmy. Suszy zdecydowanie nie ma. Wiesz... zboża dojrzały, na żniwa czas to i pada. Na szczęście to już nie nasz problem bo musiała bym se chyba w łeb strzelić Braza - siem cieszem:wiggle: Ewa - obaczym:p Gosiek innych mi nie połamało bo jeszcze niewielkie, a nawet jak trochę urośnięte to im deszcz i wiatr nic nie robią. Annabelki takie wielkie kwiaty mają to je tarmosi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Anabelki powinno się palikować, bo po każdym deszczu leżą tu masz wątek na ogrodowisku o sposobach podwiązywania hortensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2015 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Popalikowane, wszystkie! Po 4 pręty mają i drut na dwóch wysokościach, ale z braku deszczu były podlewane, a mężuś wyjątkowo wrażliwy na ochlapnięte hortensyjki... tak podlewał, że kwiatuszki wielkości dorodnych arbuzów mamy...i po deszczu poprzeskakiwały przez ostatni drut, łepy pozwieszały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Żniwa czy nie, deszcz po takiej suszy błogosławieństwem jest i basta!A moja hortensja wcale w tym roku nie zakwitła, miała takie 3 długie witki po zakupie, kwitnące.Wiosną przycięłam dość mocno, jak radziła TAR.I teraz nie kwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 a ja swoja tez przycielam i kwitnie bez problemu:cool: moze masz ogrodowa a nie anabelke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 bo najlepiej to na mnie zwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2015 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 U mnie wszystkie kwitną i też tnę... i nikt mi nie kazał, baaa... nawet mójny japę darł, że za mocno! Zawsze zostawiam jedno oczko na zeszłorocznym pędzie. Są gęste i na każdym końcu mają kfiotki... nie tylko annabelki, ale inne pozapominałam jak mają na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 hm... Muszę zobaczyć, sama nie wiem w sumie jaka to, hortensja i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Hortensjóffff jak mrówkófff... albo i więcej:rolleyes: Przytargałam z fejsa, bo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.07.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Czy mogę prosić o jeszcze kilka zdjęć wielkiego tygrysa Ryszarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2015 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Zapraszam tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.07.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Dziękuję bardzo. Jaki słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2015 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 To jeszcze jeden słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Chyba nic innego nie robisz, tylko focisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts