Moose 26.08.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Tylko mina jakoś tak nie teges... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.08.2015 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Musiałam się porządnie przyjrzeć coby Depsinkę rozpoznać, in face trza było zarzucić, może łatwiej by było;) Na rozgrzewkę 30 kilosków czasnęliśmy - w godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.08.2015 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Mójny krzyczy, że nie całą godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 No srsly, mogłybyście tak nie małpować. Jestem zdegustowana i zaskoczona tym owczym pędem! http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_CUj9ao8D8fh2rJCgob7QmFUz97H9aP3u.jpg I to się nazywa "paryski szyk"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Arcti, zad nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2015 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 No krczę, jedna Braza doceniła!A Wy jakoś słabo.Osia, chyba z zazdrości czepiasz się o minę, usiłowałam wyglądać z szykiem i godnością! Arctisia - 30 km??? O matko, z samego czytania mnie zadek rozbolał i nogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Ja bym rzekła, iż to nie szyk ino SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Arctisia - 30 km??? O matko, z samego czytania mnie zadek rozbolał i nogi! Teraz rowery jakby nieco inne. Za czasów mojej młodości przejechanie 20 km składakiem to był wyczyn. Teraz jak byłam nad morzem, to z dzieckiem przejeżdżałyśmy 60 km w pół dnia i w zasadzie... nie zauważając tego, ot taka włóczęga to tu to tam. Bez jakiegoś zmęczenia. Ale rower inny... CZasem mnie to wkurza, bo gdzie mam jechać, żeby się zmęczyć??? Łódź naokoło objechać??? Znowu się przestrzeń kurczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 CZasem mnie to wkurza, bo gdzie mam jechać, żeby się zmęczyć??? Łódź naokoło objechać??? Znowu się przestrzeń kurczy.. tak jak ja, kup sobie stacjonarny z programami, zmeczysz sie jak ta lala:lol2: ostatnio wystawiam na taras i pedalujeeeeeeeeeeeeeeeeeeee w sina dal:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Eeee to nie to samo co plenerek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Ja bym rzekła, iż to nie szyk ino SZOK I dlatego tak wyglądasz? http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20070414213515/nonsensopedia/images/c/cf/Typowy_los_ze_szwecji.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.08.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 O mamuńciu!!! Osiu w szoku bomba! Jeszcze lepszy niż Depsiny fryz Zadek... przemilczmy:sick: Dzisiaj mu dołożyłam, na siodle żelowa poducha, w majtach najwyższy Coolmax... i nadal ciężko na krześle usiąść Będzie dobrze, nogi nie bolą wcale... jeżdżę w zasadzie gdzieś od miesiąca, ostatnio coraz dalej... ale ten bolący element zaczyna mi się niezmiernie podobać, w sensie jego kształt Stacjonarny na zimę planujemy bo teraz zdecydowanie przyjemniej w terenie. Zobaczcie jaką zajebistą obórkę dzisiaj znaleźliśmy! Dlaczego u nas takiej nie ma, buuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) I dlatego tak wyglądasz? http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20070414213515/nonsensopedia/images/c/cf/Typowy_los_ze_szwecji.jpg Upssss... skond te rogi u mnie...? Ide chopa wziońć na spytki O mamuńciu!!! Osiu w szoku bomba! Jeszcze lepszy niż Depsiny fryz Zadek... przemilczmy:sick: Dzisiaj mu dołożyłam, na siodle żelowa poducha, w majtach najwyższy Coolmax... i nadal ciężko na krześle usiąść Będzie dobrze, nogi nie bolą wcale... jeżdżę w zasadzie gdzieś od miesiąca, ostatnio coraz dalej... ale ten bolący element zaczyna mi się niezmiernie podobać, w sensie jego kształt Stacjonarny na zimę planujemy bo teraz zdecydowanie przyjemniej w terenie. Zobaczcie jaką zajebistą obórkę dzisiaj znaleźliśmy! Dlaczego u nas takiej nie ma, buuuu... Rowerowanie jest fajne i zadek po rowerowaniu tyż jakiś lepsiejszy sie zdaje Uwielbiam po wioskach jeździć i obórki, chatki oglądać... czasem trafiają się jeszcze kryte strzechą Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.08.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 U nas już nie ma strzech... ale tą natentychmiast bym strzechą pokryła alibo chociaż gontem osikowym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2015 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 No ślicznościowa obórka. Nie zapatrz się, bo gotowaś jeszcze od zera u siebie taką postawić. Osiu - może i warto Twojnego wypytać, kto wie, kto wie... A nuż sąsiadka ma lepszy model rowera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.08.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Nie mam sąsiadów pci żadnej... Chop twierdzi, że nic na temat moich rogów nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.08.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 obórka jak oborka u nas pelno takich a to z mojej (nie rowerowej) wycieczki perelki: fajne no nie? Arcti jak mam usunac to krzycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.08.2015 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) A dlaczego mam krzyczeć??? U nas kilka takich drewnianych chałupek się ostało, u nas na działce stał dwór modrzewiowy... ale my zastaliśmy ino fundamenty Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.08.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 ooo tych fotek mam znacznie wiecej, mnie bardzo sie podobaja te azurowe elementy wykonczeń i specyficzne ganki, głownie sa to domy na żuławach i mierzei.trzeba sie mocno jednak wypuscic bocznymi drogami by takie cuda obejrzec, kiedy moge fotografuje, bo w wiekszosci to zniszczone chałupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.08.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Ogląda się fajnie, szzcególnie ten mur.. jakiśtam, pruski?. Problem w tym, że koło nas w kilku takich chałupkach (nie takich ładnych, bo to była łódź robotnicza) mieszkają jeszcze ludzie. Czasem zimą jak przechodzę- okna są zalodzone od wewnątrz. |Najczęściej to ludzie starsi, bez rodzin, nie ma kto i czym napalić. Malownicze może to jest, ale żal patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts