Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No krczę, jedna Braza doceniła!

A Wy jakoś słabo.

Osia, chyba z zazdrości czepiasz się o minę, usiłowałam wyglądać z szykiem i godnością!

Arctisia - 30 km???

O matko, z samego czytania mnie zadek rozbolał i nogi!

Arctisia - 30 km???

O matko, z samego czytania mnie zadek rozbolał i nogi!

Teraz rowery jakby nieco inne.

Za czasów mojej młodości przejechanie 20 km składakiem to był wyczyn. Teraz jak byłam nad morzem, to z dzieckiem przejeżdżałyśmy 60 km w pół dnia i w zasadzie... nie zauważając tego, ot taka włóczęga to tu to tam. Bez jakiegoś zmęczenia. Ale rower inny...

CZasem mnie to wkurza, bo gdzie mam jechać, żeby się zmęczyć??? Łódź naokoło objechać??? Znowu się przestrzeń kurczy..

CZasem mnie to wkurza, bo gdzie mam jechać, żeby się zmęczyć??? Łódź naokoło objechać??? Znowu się przestrzeń kurczy..

tak jak ja, kup sobie stacjonarny z programami, zmeczysz sie jak ta lala:lol2: ostatnio wystawiam na taras i pedalujeeeeeeeeeeeeeeeeeeee w sina dal:cool:

O mamuńciu!!! Osiu w szoku bomba! Jeszcze lepszy niż Depsiny fryz :lol2:

Zadek... przemilczmy:sick:

Dzisiaj mu dołożyłam, na siodle żelowa poducha, w majtach najwyższy Coolmax...

i nadal ciężko na krześle usiąść:p

Będzie dobrze, nogi nie bolą wcale... jeżdżę w zasadzie gdzieś od miesiąca, ostatnio coraz dalej...

ale ten bolący element zaczyna mi się niezmiernie podobać, w sensie jego kształt :rolleyes:

Stacjonarny na zimę planujemy bo teraz zdecydowanie przyjemniej w terenie. Zobaczcie jaką zajebistą obórkę dzisiaj znaleźliśmy!

Dlaczego u nas takiej nie ma, buuuu...

lBMCRWxhV1S74V-Fxokp2QcDKb4CNthYa13VOADFLtQ=w984-h553-no

I dlatego tak wyglądasz? :p

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20070414213515/nonsensopedia/images/c/cf/Typowy_los_ze_szwecji.jpg

Upssss... skond te rogi u mnie...?:rolleyes:

Ide chopa wziońć na spytki ;)

O mamuńciu!!! Osiu w szoku bomba! Jeszcze lepszy niż Depsiny fryz :lol2:

Zadek... przemilczmy:sick:

Dzisiaj mu dołożyłam, na siodle żelowa poducha, w majtach najwyższy Coolmax...

i nadal ciężko na krześle usiąść:p

Będzie dobrze, nogi nie bolą wcale... jeżdżę w zasadzie gdzieś od miesiąca, ostatnio coraz dalej...

ale ten bolący element zaczyna mi się niezmiernie podobać, w sensie jego kształt :rolleyes:

Stacjonarny na zimę planujemy bo teraz zdecydowanie przyjemniej w terenie. Zobaczcie jaką zajebistą obórkę dzisiaj znaleźliśmy!

Dlaczego u nas takiej nie ma, buuuu...

lBMCRWxhV1S74V-Fxokp2QcDKb4CNthYa13VOADFLtQ=w984-h553-no

Rowerowanie jest fajne i zadek po rowerowaniu tyż jakiś lepsiejszy sie zdaje :cool:

Uwielbiam po wioskach jeździć i obórki, chatki oglądać... czasem trafiają się jeszcze kryte strzechą :wiggle:

Edytowane przez Moose

No ślicznościowa obórka.

Nie zapatrz się, bo gotowaś jeszcze od zera u siebie taką postawić. :lol2:

Osiu - może i warto Twojnego wypytać, kto wie, kto wie... ;)

A nuż sąsiadka ma lepszy model rowera? :rolleyes:

ooo tych fotek mam znacznie wiecej, mnie bardzo sie podobaja te azurowe elementy wykonczeń i specyficzne ganki, głownie sa to domy na żuławach i mierzei.

trzeba sie mocno jednak wypuscic bocznymi drogami by takie cuda obejrzec, kiedy moge fotografuje, bo w wiekszosci to zniszczone chałupki.

Ogląda się fajnie, szzcególnie ten mur.. jakiśtam, pruski?. Problem w tym, że koło nas w kilku takich chałupkach (nie takich ładnych, bo to była łódź robotnicza) mieszkają jeszcze ludzie. Czasem zimą jak przechodzę- okna są zalodzone od wewnątrz. |Najczęściej to ludzie starsi, bez rodzin, nie ma kto i czym napalić. Malownicze może to jest, ale żal patrzeć...